- 20 Haziran 2017
- 91
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi optimist9696
-
Cevap için çok teseokur ederim bu dedikleeinizi uygulayacagim şehir çok güzel gezmek istiyorum kıyafet makyaj felan almak istiyorum güzel otolar çekilmek istiyorum ama yurttaki kızlara dışarı çıkıp gezelim deyince gelmiyorlar böyle olunca moralim bozuluyorHerşeyden önce bol kitap okuyup kendini geliştrmelisin. Sinema tiyatro konser gibi sosyal aktivitelere gidip hayattan tat alabilmelisin. Eğer içi boş bir kutu olursan çevrendekiler seni önemsemez. Kendini sevmeli eğlenmelisin böyle kendine değer katarsın. 2 haftada bir kuaföre git saç ağda manikür pedikür yaptır. 1 dakikada yapabileceğin ama fark yaratan makyaj hilesi öğren. Giyim konusunda da bu kıyafeti beğendim deyip alma kombin kombin al. Etek bluz çorap ayakkabı tokasına takısına kadar kombin yaparak al bunu moda bloglarındaki önerileri bire bir alarak da yapabilirsin. İnsanlara okula beraber gidelim deme mesela yurttan çıkınca birini gördün aynı yöne gidiyorsunuz, hemen yurt veya okulla ilgili bir konu aç zaten konuşa konuşa okula birlikte gitmiş olursunuz. Bu vb...
Evet esmerim ve yüzümde çil baya leke ve de sivilce siyah nokta varBen artik gercek olmadigina inaniyorum senin
Esmer ve cillisin oyle mi? Peki
Tek gidin, bir süre tek gezin, gezginler en iyi arkadaşlarını yolda bulurCevap için çok teseokur ederim bu dedikleeinizi uygulayacagim şehir çok güzel gezmek istiyorum kıyafet makyaj felan almak istiyorum güzel otolar çekilmek istiyorum ama yurttaki kızlara dışarı çıkıp gezelim deyince gelmiyorlar böyle olunca moralim bozuluyor
Evet çok ozguvensizimöncelikle bu kadar özgüvensiz olma boyun çok çok iyi bence iradene hakim ol ve biraz kilo ver bi rutin oluştur ve kendine bakım yap bence yaşadığın sosyal problemlerin kaynağı özgüvensiz olman acilen özgüven kazanman lazım. Umarım herşey gönlünce olur :)
Ozguven degil mi?Agiz da laf yapacak.Bana yazsana. Ciddi diyorum sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum. Çünkü ben de zayıf biri değilim ama gayette ilgi çekiyorum, kişinin kendisinde bitiyor bu iş. Bu durumu aşmamız gerek. Çünkü gidişatını iyi görmüyorum açıkçası.
Beslenmene kefir gibi şeyler eklesen,Hepinize tekrardan merhabalar ablalarim düşündüm ve sorunu bulamadım kendime yeni bir imaj yaratmak istiyorum bu noktada fikrinizi almak istiyorum.Şöyle ki esmer ve kiloluyum baya boyum kısa uni de yurtta ne güzel kızlar var gül gibiler boy 180 ben 164 78 kiloyum baktıkça huzunleniom bu kilodan kurtulmak istiyorum ama çok spor yapıp yiruyemitorum dizimde çaresi olmayan problem var .Burnum kırık dudaklarim ip ince yüzüm çil ve sivilce dolu bi başka problem ise benim karakterim yok nerde nasıl davranacağımı bilmiyorum insanlar beni neden dışlıyor anlamıyorum yurtta kızlara yakın davranıyorum numara veriyorum alıyorum ama beni sallamiyorlar mesela kıza okula beraber gidelim dedim ses etmedi başka kızla baya yakın oldu bugün okuldan geldi sarıldılar .Nasıl davranmaliyim ki sizce ve de annem bana diyor ki burda ki kızlar çin gibi sen niye pisiriksin antidepresanlae seni aptallastirmis ve de şort giyiniyorum kızıyor sen okumaya değil kerhaneye geldin diyor yani kendimi milletin kızı gibi yapsam da kizio moralim bozuk ne yapmalıyım çok ozguvensizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?