Kendime çok kızıyorum salak gibi hala acıyorum arkadaslar bu normal mi?

Siz agladiginizda o da vicdan yapiyor muydu yoksa kac gunlerce agladiginizi izleyip tekrar sizin uzuleceginize bile bile yine yapti?

Konuyu biliyorsunuz arkadaşlar bugün duruşmadan çıktım ve esimin tutukluluk halinin devamına karar verildi ağladığını gördüm segbisten son sozlerinde utanmadan bir umudum vardı seninle ilgili dedi artık hicbirseyimsin dedi ağladı bu davranış yaptıklarına asla pişman olmayacağını gösterdi ama ben neden hala neden acıdım bana bu kadar kötülük yapan adama kendime çok kızıyorum çok karışık duygular icindeyim😔
Seni çocuğunun önünde döverken düşünseymiş. Sana acıyan var mi da sen acıyorsun?

Öyle üzülen adam seni döverkende üzülürdü.
Yap yap mağduru oyna ohh ne güzel
Her haltı yapıp en sonunda acındırarak yırtarım sanıyorlar
Kepazeler

Konuyu biliyorsunuz arkadaşlar bugün duruşmadan çıktım ve esimin tutukluluk halinin devamına karar verildi ağladığını gördüm segbisten son sozlerinde utanmadan bir umudum vardı seninle ilgili dedi artık hicbirseyimsin dedi ağladı bu davranış yaptıklarına asla pişman olmayacağını gösterdi ama ben neden hala neden acıdım bana bu kadar kötülük yapan adama kendime çok kızıyorum çok karışık duygular icindeyim😔
Acıma...

Yanlış hatırlıyor olabilirim, başına silah dayadığı an mı sempatikmiş kafasına vurduğu an mı?
Yok o değil konu sahibi çok empatikmiş, herkese empati yapıyormuş merhamet ediyormuş. Ne kadar sevgi dolu bir insan, ağlıycam.

Inan çok farklı düşünüyorsun sen ve ben aynı duygulara sahip değiliz ben empati yapabiliyorum başkasına da bana ettiği kötülükler karşısında aynı cezayı almasını da sağlamış olsam yine insanı duygumla onun yerine koyup ne hissettiğini düşünerek üzülürdüm buna empati olma denir merhamet duygusu olanda olur bu duygu Yaratılista var ama biz seninle aynı duyguda kişiler değiliz beni yargılamayı birakirmsn saçma psikoloji yüklemeye çalışman da doğru değil
Bu empati değil, empatiyle sempatiyi karıştırmışsınız. Keşke empatiyi karşındaki yapsaymış kendini öz çocuğunun yerine koysaymış.

Empati ve sempati diye bakabilirsiniz kendiniz
1690489750488.webp

Seni çocuğunun önünde döverken düşünseymiş. Sana acıyan var mi da sen acıyorsun?
Canım arkadaşım ben zaten yaşatılandan sonra bu duyguyu yaşadığım için kendime kızıyorum böyle düşündüğümü hatalı buluyor kendime kızıyorum dedim başında. aynı konuya degindim ama bu düşüncemin aşağılık bir insan duygusu içine sokulmaya olumsuz dusunceye cekilmesine psikolojiyi bozmaya çalışmanın anlamanı çözemiyorum. burda kalbiniz gibi düşündüğünüzü biliyorum yargılamak amacınızı anlamaya çalışıyorum size ne kazandırıyor ne ile besleniyorsunuz bir derdim var konu başlığını anlamayan insanlara yorum yapmakta güçlük çekiyorum.

Cocugunun babasini o sekilde görmek seni üzmüs olabilir eski güzel günleriniz akliniza gelmistir olabilir.Güzel günlere okadar hasretizki belkide o günleri ariyor ve onun icin bukadar üzülüp aci cekiyoruz seni anlayabiliyorum.Insallah bu duygularimizda zamanla gecer güclü olalim

Canım arkadaşım ben zaten yaşatılandan sonra bu duyguyu yaşadığım için kendime kızıyorum böyle düşündüğümü hatalı buluyor kendime kızıyorum dedim başında. aynı konuya degindim ama bu düşüncemin aşağılık bir insan duygusu içine sokulmaya olumsuz dusunceye cekilmesine psikolojiyi bozmaya çalışmanın anlamanı çözemiyorum. burda kalbiniz gibi düşündüğünüzü biliyorum yargılamak amacınızı anlamaya çalışıyorum size ne kazandırıyor ne ile besleniyorsunuz bir derdim var konu başlığını anlamayan insanlara yorum yapmakta güçlük çekiyorum.
Amacım yargılamak değil haşa vazifem değil. Kendine yüklenmeni istemiyorum. 3. Sayfa haberlerinde yüzü kapatılmış, cinnet geçiren kocasının çocuğunun yanında öldürdüğü (belki o cinnette başkalarının da öldürdüğü) haberler görmek istemiyorum. Amacım kendi varlığının farkına varman, enerjini ona değil çocuğuna harcaman. Güçlenmen.
Aynı düşünceyi savunuyoruz sanırım ama anlatma şeklimiz farklılık var sanırım
Artık seni görünmez yapacağım, konuların üzüntülerin benim hayatımdan çıkmış olacak böylece. İnşallah tepkini hayatında olup seni manipüle etmeye çalışan X’lere Y’lere Z’lere verirsin

Aslında kızılacak şey. Herif uçsuz bucaksız bir pişkin. Ne demek hiçbir şeyimsin? Ben senin için ölüp bitiyorum zaten gerizekalı, sen kimsin be senin hiçbirşeyin olucam? Sen kimsin diye delirirdim orda. Ama sevince için sızlıyorsa demek. Ne bileyim hiç böyle herifleri sevmedim.
Dimi, kadını ölesiye döv sonra istediğini elde edemeyince benim için bittin de.
Çok güzel verilecek cevaplar varda ona.
Veren yok.

Back
X