ne yaptıysan işlerimi son güne bırakmaktan kurtulamıyorum. yok mu bunun bir çaresi:18:
arkadaşlar ben aslında sorumluluk sahibi bi insanım yani vurdumduymaz değilim ama elimde değil herşeyi hep son güne bırakıyorum. dün gece yarısına kadar ödevle uğraştım. ilk defa gözlerim ders çalıişmaktan kıpkırmızı oldu, başım döndü, etrafı bulanık görmeye başladım.
ne yaptıysan işlerimi son güne bırakmaktan kurtulamıyorum. yok mu bunun bir çaresi:18:
bu mesaj iyi geldi banaBen de öyleydim lise yıllarında.Üniversite,yüksek lisans derken yola girdi her şey.Olur olur zamanla ,olur.
ne yaptın peki? ne yaptıysam demişin ya
antremanla canım, her konuda olduğu gibi, yeni bi alışkanlık kazanmanın yolu üstüne gitmek, olmadı başına bi gönüllü nöbetçi dik
senin niki görünce şu aşık olduğun hocayla ilgili gelişme oldu zannettim
haa, en sevmedim sey budur, isimi hic bir zaman son güne birkamam.hemen halederim yoksa uykum tutmaz neden böyle oluyo bilmiyom ama öyle alismisim ki degisemiyom simdi
iyi o senin huyun da kötu degil ki o kadar, daha rahat insansin demek ki, ben bunda kötü bisey görmiyom
arkadaşlar ben aslında sorumluluk sahibi bi insanım yani vurdumduymaz değilim ama elimde değil herşeyi hep son güne bırakıyorum. dün gece yarısına kadar ödevle uğraştım. ilk defa gözlerim ders çalıişmaktan kıpkırmızı oldu, başım döndü, etrafı bulanık görmeye başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?