Kendime çok kızıyorum!!!

deligibi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2010
650
0
0
Denizli
arkadaşlar ben aslında sorumluluk sahibi bi insanım yani vurdumduymaz değilim ama elimde değil herşeyi hep son güne bırakıyorum. dün gece yarısına kadar ödevle uğraştım. ilk defa gözlerim ders çalıişmaktan kıpkırmızı oldu, başım döndü, etrafı bulanık görmeye başladım.
ne yaptıysan işlerimi son güne bırakmaktan kurtulamıyorum. yok mu bunun bir çaresi
:18:

Ben de öyleydim lise yıllarında.Üniversite,yüksek lisans derken yola girdi her şey.Olur olur zamanla ,olur.

aynı sorun bende de var
27 yaşıma geldim hala aynıyım iş yaşamında bile böyleyim...herşey son gün
bir insan yedisinde ne ise yetmişinde aynı

ne yaptıysan işlerimi son güne bırakmaktan kurtulamıyorum. yok mu bunun bir çaresi
:18:

ne yaptın peki? ne yaptıysam demişin ya

antremanla canım, her konuda olduğu gibi, yeni bi alışkanlık kazanmanın yolu üstüne gitmek, olmadı başına bi gönüllü nöbetçi dik

yumurta delige dayanmadan,beni bağıttırmadan hayatta 1tek adım atmam

ne yaptın peki? ne yaptıysam demişin ya

antremanla canım, her konuda olduğu gibi, yeni bi alışkanlık kazanmanın yolu üstüne gitmek, olmadı başına bi gönüllü nöbetçi dik

bişe yapmadım, lafın gelişi ne yaptıysam dedimsorun da birşey yapamamak işte.

Valla hayatım bi gün canın bu rahatlığın yüzünden öyle bir yanar ki bir daha tövbe billah son güne bırakmazsın işini gücünü.

Kendimden biliyorum...

Ben de aynı senin gibiyim... Son güne kadar kılımı kıpırdatamam, son gün sıkışırım hep =)) Bende kendime çok kızıyorum. Garfield kanunları ne der: Bugünün işini yarına bırakma, erteleyebileceğin kadar ertele

Bugün iki sınav olmasına rağmen dün çalışmadım ve bu sabaha bıraktım...
Ben de aynıyım yani...
Bi yolu varsa bana da söyleyin...

ayni ben
bende son gune birakiyorum
sonrada pacalarim tutusuyo kendi
kendime soyleniyorum bidahakine vaktine yapicam diyorum ama
nerdee

haa, en sevmedim sey budur, isimi hic bir zaman son güne birkamam.hemen halederim yoksa uykum tutmaz neden böyle oluyo bilmiyom ama öyle alismisim ki degisemiyom simdi

iyi o senin huyun da kötu degil ki o kadar, daha rahat insansin demek ki, ben bunda kötü bisey görmiyom

vallla rahat insan olup sonradan tutuşmaktansa senin gibi başta stres yapıp sonra gece başımı yastığa rahat koymayı daha çok isterdim..

Son düzenleme:

bende öyleydim eskiden kovalayan mi var sanki nasil olsa yapacam daha zamani var derdim bugün yapayim yarin yapcam bugün canim istemiyor derdim yarin olur basim agriyor öbür gün yaparim derdim ve hep en son güne kalirdi bunun bi caresi yok sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…