Kendime engel olamadim ve sinir krizi gecirdim cok uzgunm :(

Ben de ergenken çok ağır şekilde geçirdim. Bu kadar kafana takip da kendini yıpratma ve değişime önce kendinden başla. Çok ters cevaplar verme

Iste beni anlayan birisi evet onceside var sabrimi zorladi sinadi buyugumdur dedim sustum ama patladim en son ben de insanim
Alingansin diye diye olacağı buydu sanırım ama şuan yasinizdan da kaynaklanıyor olabilir hepsi geçecek her söyleneni kafaniza çok takmayin He diyip geçin bırakın alingan desinler sizin eksi yönünuzde bu olsun hepimizin bir eksi yönü var .
Eğer gerçekten gecimsiz ve kötü biri olsaydınız üzülüp kafaya takmazdiniz biraz daha sakin kalın öfke kontrolü büyük bir sorun şimdiden bunu ele alın üzülmeyin :)

Alingansin diye diye olacağı buydu sanırım ama şuan yasinizdan da kaynaklanıyor olabilir hepsi geçecek her söyleneni kafaniza çok takmayin He diyip geçin bırakın alingan desinler sizin eksi yönünuzde bu olsun hepimizin bir eksi yönü var .
Eğer gerçekten gecimsiz ve kötü biri olsaydınız üzülüp kafaya takmazdiniz biraz daha sakin kalın öfke kontrolü büyük bir sorun şimdiden bunu ele alın üzülmeyin :)
Tesekkur ederim nankorluk bence yaptiklari surekli alingan benim

Ben de giriyorum sinir krizine de baya olay oluyor da oyle. Valla kendimi takdir ettim :))

Şaka bir yana oncesi varki boyle olmus olur boyle seyler. Fazla buyutme neler neler yapiyoruz :(

O benim son hesabimdu bu ilk actigimdi engellendim mune abla izin verdi geri dondum

anladım canım tahmin etmiştim sen olduğunu problemler de aynı tarz da ayni.
allah yardım etsin ailene diyorum sadece çok takıntılısın umarım terapi ise yarar

baya takildim ben bu arkadaşın konularına sorunlarına üzüldüm de baya. O yüzden tanidim galiba :) ama anladım ki sorun kendi icinde, terapiden başka yolu yok gibi :)
Cok sagolun duygulandim su an ben alinganim evet ama doldum iste sabrim tasti evde surekli kisitlanma icerisindeyim her seyi icimde yasiyorum en ufak lafa kiziyorum

Yas 15mis bence bu yasta buraya bile girilmemeli abuk subuk birsuru konu var. Bu yaslarda kardes kavgasi cok olasi sonradan can ciger oluyorsunuz merak etmeyin

Ay gülesim geldi 😂😂😂😂 senin çıglık atasın varmış atmışsın umarım iyi hissettirmiştir

Back
X