- 27 Temmuz 2016
- 986
- 899
- 103
- Konu Sahibi limonbanyosu
- #21
Ben de ergenken çok ağır şekilde geçirdim. Bu kadar kafana takip da kendini yıpratma ve değişime önce kendinden başla. Çok ters cevaplar verme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alingansin diye diye olacağı buydu sanırım ama şuan yasinizdan da kaynaklanıyor olabilir hepsi geçecek her söyleneni kafaniza çok takmayin He diyip geçin bırakın alingan desinler sizin eksi yönünuzde bu olsun hepimizin bir eksi yönü var .Iste beni anlayan birisi evet onceside var sabrimi zorladi sinadi buyugumdur dedim sustum ama patladim en son ben de insanim
O benim son hesabimdu bu ilk actigimdi engellendim mune abla izin verdi geri dondum@simkutusu adlı bir arkadaş vardı, sürekli ailesiyle ilgili konu acan. sen misin o?
Tesekkur ederim nankorluk bence yaptiklari surekli alingan benimAlingansin diye diye olacağı buydu sanırım ama şuan yasinizdan da kaynaklanıyor olabilir hepsi geçecek her söyleneni kafaniza çok takmayin He diyip geçin bırakın alingan desinler sizin eksi yönünuzde bu olsun hepimizin bir eksi yönü var .
Eğer gerçekten gecimsiz ve kötü biri olsaydınız üzülüp kafaya takmazdiniz biraz daha sakin kalın öfke kontrolü büyük bir sorun şimdiden bunu ele alın üzülmeyin :)
O benim son hesabimdu bu ilk actigimdi engellendim mune abla izin verdi geri dondum
Sen nasil bir reyizsin. Şıp diye anladin.@simkutusu adlı bir arkadaş vardı, sürekli ailesiyle ilgili konu acan. sen misin o?
Sen nasil bir reyizsin. Şıp diye anladin.
Cok sagolun duygulandim su an ben alinganim evet ama doldum iste sabrim tasti evde surekli kisitlanma icerisindeyim her seyi icimde yasiyorum en ufak lafa kiziyorumbaya takildim ben bu arkadaşın konularına sorunlarına üzüldüm de baya. O yüzden tanidim galiba :) ama anladım ki sorun kendi icinde, terapiden başka yolu yok gibi :)
Terlik? O lafta ne var allah askina ben onu sakasina dedimKardeşim bana olmak.zorunda mi diye terslense,alırım terliği sak diye firlatirim kafasına,hiç elit davranamayacagim. Cevap vermek zorunda değilsin ki,çık git.Allah annene sabır versin.
T yumuşar konusma dilinde okyanustaki demeyiz okyanusdaki derizAy nickindeki yazım yanlışı çok dikkatimi çekiyor, konuna odaklanamıyorum. OkyanusDaki değil okyanusTaki.
Valla oyle konular biraz abuk subuk benimki de dahil ama seviyorum siteyiYas 15mis bence bu yasta buraya bile girilmemeli abuk subuk birsuru konu var. Bu yaslarda kardes kavgasi cok olasi sonradan can ciger oluyorsunuz merak etmeyin
şakayla söylenmiş gibi durmuyor şimdi,birbirimizi kandırmayalim. Benim için zorunda mıyım,zorunda mı,zorla mi gibi cümleler kavga geliyor cumleleridirTerlik? O lafta ne var allah askina ben onu sakasina dedim