kendime engel olamıyorum

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.985
13.924
448
Ankara
merhaba yine ben:(
buraya konu açmayacağım demiştim ama aileme daha doğrusu kimseye anlatmadığım için yine sizlerden fikir isteyeceğim. beni tanıyorsunuzdur artık hani şu kocası yıllardır kazakistan da olan. öncelikle yineleyeceğim arkadaşlar boşanmayacağım. o bana ben seni öldürürüm ama boşamam dedi diye değil ben istemediğim için boşanmayacağım
konumun kapanmasını talep ettikten sonra neler oldu? çok hastalandım hastanelik oldum. zona denildi ben alerji falandır diye düşünmüştüm. eşimin ailesi vs geldiler. bu esnada kendi aileme ısrarla birşey anlatmıyorum ki tef çalıp oynamasınlar diye. o kadar beterler çünkü. neyse hastalandığımı ailesinden öğrenen eşim panikledi tam anlamıyla telef oldu telefonlarda ben hep mesafeli kaldım derken eşim biletleri ayarlamış bende burdan pasaport çıkartacaktım ve eşimin yanına gidecektik kızlarımla. 1 aylığına ev tutup orda kalacaktık sonra beraber dönecektik o burda izin yapacaktı sonrasında kazakistandaki işini bitirecek ve 4 ay sonra kesin dönüş yapacaktı. bunları konuştuk herkes çok sevindi ben hariç yemin ederim gram kadar sevinemedim:( ve aynı gün malum siteye girdiğini gördüm. daha doğrusu girilmiş. ısrarla ben değilim diyor. adı soyadı doğum tarihi burcu yaşadığı yer tamamıyla o sadece resimlerini almış siteden. ben değilim diye kendini parçalıyor. madem sen değilsin kim? neden izin veriyorsun diyorum tık yok. ben seni tehdit ettiğimde üyeliğini kapat yoksa ben üye olacağım dediğimde nasıl geri alındı resimler madem sen değildin? bir kaç kişiye söylemiş o kapatın üyeliğimi demiş. o değil yani. çıldırmamak elde değil. kabul etmiyor adam
ve ben dünden bu yana onu arayıp arayıp laf sayıyorum kendime engel olamıyorum. sanırım dünden beri 500 kere arayıp laf saymışımdır. yapma diyorum kendime olmuyor dolmuşum içim dolmuş. haklılığımı anlatamıyorum öfkemi yenemiyorum. kızlarım gideceğiz diye çok sevindiler ama ben asla gitmek istemiyorum onu görmek istemiyorum bana ne oldu bilmiyorum engellenemez bir biçimde çıldırdım sanırım. etmediğim hakaret kalmadı. ama rahata eremedim.deliriyorum galiba
sizce bana ne oldu? neden böyle davranıyorum? ne yapmalıyım? yapıcı yorumlar lütfen allah rızası için. hayırlı günler

bu malum site arkadaşlık sitesi mi? cahilliğimi hoşgör..
birde önceki konunu biliyorum orda da eşin pişman olmuştu seni deli gibi arıyordu felan...
adam pişmandı güya ama iki gün geçmeden yine orada?
ya da gerçekten o değildir...
ama her neyse ne??
artık asla güven duygusuna kavuşamazsınız sizi asıl yıkan bu olmuş...
zaten boşanmam diye en başta belirtmişsiniz ne yazılabilir ki?

canım,

eşin profilin nasıl kapandığını vs detaylı bilmiyodur. kendisine o siteyi tavsiye eden arkadaşından rica etmiştir kapat diye. o kişi de merakından girip eşinin profiline takılıyodur. eşin de sen o arkadaşına düşman olma diye bilmiyorum kim giriyor diyordur.

aklını başına al derim madem kızların gitmek istiyo bi kere daha şans ver eğer aynı şeyler olursa tereddüt etme bakma göz yaşına onuda geçmişinide sili ver zor olacak ama onada katlanı ver nelere katlanmadık ki şu hatta zaman çabuk geçiyor son kez dene çocuklar için eğer aynıysa değmez uğraşmaya

şifresini değiştirsen, eşine de bu yeni şifreyi sadece sen ve ben biliyoruz başka kimseye söylemiyosun desen. o zaman anlarsın belki eşin mi giriyor yoksa başkası mı:44:
ruh haline gelince bence artık yılların birikimini şu malum site fırsatıyla kusuyosun eşine, keşke psikolojik destek alma imkanın olsa?

Senin ona karşı tahammül sınırın azaldığı için tepki vermen cok normal. Kendini suçlamayı bir kenara bırak, içindekileri kus ki gereksiz bir zamanda dışarı vurma.

Bir arkadaşın yaptığı yoruma katılıyorum; ilgili site yabancı dilde olduğu icin belki dediği gibi başka bir arkadaşı girmişir resim, msj vs varsa huzursuzluk cıkmasın diye silmek istemiştir...

Önyargılı olmakta haklısın. Boşanıp boşanmamak da senin kararın fakat hicbirsey senin sağlığından önemli değil. Senin gücün kuvvetin yerinde olmadıktan sonra, evlatlarına annelik yapamadıktan sonra kocan yanında olsa ne olur olmasa ne olur.....

Biraz sakinleşmeye calış... Onu arama, hakaret etme, tamam konuşmalısın ama yıpratmadan; derin yaralar acarsanız toparlanması zor olur.

Ayrıca her koyun kendi bacağından asılır; eşini affettiğin icin kimse ama hiçkimse seni suçlayamaz.

Diğer konunuzda da demiştim kimseye kolay kolay boşanın demeyeceğimi ama sizin durumun farklı olduğunu.Bu adama tahammülünüz kalmamasına rağmen,bunca yıldır yanınızda olmamasına rağmen,garip sitelere üye olup sizi yaralamasına rağmen boşanmamakta ısrar nedir?Madem boşanmayacaksınız bu kadar arayıp arayıp huzursuzluk çıkarmayın madem.Tabii bazı şeyleri anlaması lazım ama bir günde o kadar çok arayıp,konuşmak,yine aynı şeylere dönmek size de acı vermiyor mu?Ben diğer konuda dediğim gibi sizin boşanmanız sağlıklısı ama madem yok diyorsunuz ya bu deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz diyorum.Allah yardımcınız olsun.​

Son düzenleme:
Açıkçası bu tip hastalıklı durumlarda ben yapabilecek yorum bulamıyorum zaman zaman.Her şey kendi kararınız eğrisiyle ; doğrusuyla.Ancak bir evlilikte olması gereken temel hiç bir şey sizin evliliğinizde yok.Onur gurur gibi mevzular da çok önem verdiğiniz şeyler değil gördüğüm kadarıyla.Burada size kim ne dese olmaz.Siz inanmak istediğinize inanacaksınız.Bu kadar sene evlatlarının ona en çok ihtiyacı olduğu zaman ve eşinin tek başına onları büyütmek için mücadele ettiği dönem bir şekilde yanınızda olmayan kişi zaten o evliliği fasulyeden sürdürüyordur.1 göz odada oturup soğan ekmek yemeyi tercih ederim o kadar güzel ve önemli seneyi ayrı geçireceğime.Dediğim gibi ; takdir sizin sonuçta.Burada paylaşıp fikir sorduğunuz için yazıyorum sadece...

eşinizi sık sık arayıp onun sabrını taşırmayın, eğer sürekli hesap vermek zorunda kalırsa boşanmak isteyebilir. o sizsiz yaşayabilir ama siz o olmadan yaşayamazsınız.
siz de internete girip eşinizi araştırmaktan vazgeçin. muhtemelen hem sanal hem de fiziksel aldatma var. ama bunun detaylarını öğrenmek size hiçbir şey kazandırmadığı gibi, eşinizi zincire vurup engel olamazsınız.
muhtemelen bağımlı kişilik bozukluğuna(boşanmaktan çok korkmak) paralel gelişen obsesif kompülsiyon probleminiz var, bir uzmana görünürseniz hem rahatlamanız için ilaçlar verir, hem de eşiniz kesin dönüş yapana kadar o süreci rahat geçirmiş olursunuz.
mutlu kalın.

arkadaşım geçmiş olsun ...zona sıkıntıdan olan suçiçeğinin bir türevi... hani sıkıntılı drumlarda uçuk çıkar ya onun gibi bişey...kedini sıkma desemde olay çok sıkıntılı ...kendine dikkat et arkadaşım...

Ben size inanın dicek bişi bulamıyorum..Bi insan bile bile ancak bu kadar kötü bir duruma getirebilir kendini..
Rabbimin bize emanet verdiği bedene,akıla,fikire,ruha eziyet etmek ne kadar günah...
Size verdiği organlarınızı demekki siz iyi yönde kullanmıyorsunuz ki bu duruma düşüp çırpınıyorsunuz..
Daha önceki konunuzun birebir takipçisiydim hatta yorumlarımda vardı size...
Eş diye seçtiğiniz adamın gözünüzün içine bakarak yalan söylemesini,gözünüzün içine bakarak sizi aldatmasını,alenen başka kadınlarla münasebetini,çocuklarına ve size özlem duymadığını bile bile hala o insanın hayatındasınız ve gün geçtikçe iyi olacağı yerde daha kötüye gittiğini biliyorsunuz..Ve evliliğinizin sadece bir imzadan ibaret olduğununda farkındasınız..
Ve hala EV lisiniz...sadece o adamın kurduğu EV ile EVLİ....

Onceki konunuzdada yazmistim bilemiyorum okudunuzmu cunku kapatiyorum konuyu deyip gitmistiniz...bunlari yasayacaksiniz...yardim alin demistim...yani zor gunler yasayacaksiniz...ister bosanin ister bosanmayin...ama yardim alin acilen ...bu halde bosanmayin isterseniz kizlariniza asil zarari bu sekilde devam etmeye zorlamakla siz yapacaksiniz...Depresyondasiniz acilen yardim aliinnn.....bes senedir guvenip hic supelenmediginiz adamin hic ummadiginiz sehyleriyle karsilastiniz....bir suru sorular sorup duruyorsunuz....ama sonu yok...madem devam etceksiniz bundan sonra ipleri elinize alin ...acilen psikolojik destek alin...kizlarinizi bu kadar dusunuyorsaniz onceki konudada yazdigim gibi en azindan bundan sonra ezilmeyen , ayakta dik durabilen ve esine ayagini denk al sana muhtac degilim her an gidebilirim diyen bir anne gorsunlerki...onlarda ileride guclu kadinlar olabilsinler...affetmenin beklemenin savasmaninda sinirlari var ....kendinize zarar vermeye basladigi anda biter her sey...

ben sizi anlamiyorum kusura bakmayin. Bosanmam diyorsunuz, iyi pekala. O zaman bizden ne duymak istiyorsunuz?
Erkekdir, ne yapsa yeridir mi?
Yani kisacasi biz ne desek siz yine bildiginizi okumaya devam ediceksiniz. Demem o ki, ne siz yazip yorulun, ne biz okuyup daha cok üzülelim.
Allah yolunuzu acik etsin.

bu kadar dolmuşken ona karşı böyle şeyler hissederken nasıl devam ettireceksiniz evlilğinizi?

bu olaya çok uygun bir atasözümüz var..
ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin..
yapıcı olun demişsiniz..bu deveyi güdün madem..
allah yardımcınız olsun..zor durum.

yılların birikmişliği işte erkeklerin en büyük hatası zaten kadının her zaman sessiz kalıcağını düşünmeleri ama bir kere kinini kusmaya başlamaya görsün

hep nedense bi arkadaşlar açar o siteleri manyak mıdır nedir bu arkadaşlar bi de ordan girip girip bakarlar :)
şurda kaç tane konu gördüysem ve benim yaşadığım şeyler de dahil hep bi arkadaşın hesabıdır o.
yersen.

Back
X