- 2 Ekim 2015
- 202
- 100
- 53
- 32
- Konu Sahibi Hayatmavisi
merhabalar.. Yardımınıza baya bi ihtiyacım var. Son Zaman'larda yine çok şey düşünür oldum. Elimde değil, baya düşünerek kendimi yoruyorum. Bunlar sonuca ulaşmayacak şeyler değil ama bu kadar düşündükten sonra inanılmaz kötü oluyorum. Son zamanlarsa bazı şeyler üst üste geldi, bir türlü kafamı toparlayamıyorum. Biraz da vücûd yorgunluğum var. İkisi birden inanılmaz çekilmez hale geldi. Başımı alıp gidesim var resmen. Bir ilişkim var, güzel başladı. Daha yeni, ama artık düzgün ve güzel ilişki yaşamayalım. Karşımdaki gerçekten iyi biri, buna eminim. Ama ben biraz paranoyak insanım sanırım. Ne bileyim sürekli aklımdan başkasına aklı kayarsa, başkasını düşünürse... Gibi şeyler geçiyor. Ve bu ileri seviyede tanıklık haline geldi. Yolda yürüyen bir kıza bile normal şekilde bakmasını istemeyecek kadar. Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Bide bu var. Sürekli beraberiz yanlış birşeyini görmedim, bu sorun tamamen benim beynimle alakalı birşey biliyorum. Lütfen hassas olun ve yorumlarınızı bekliyorum. Dediğim gibi ben normal hayatımda da takıntılı biriyim. Çok çabalıyorum ama olmuyor. Belki yardımcı olursunuz. İlişkimi mahvetmek istemiyorum. Ve artık gerçekten çok yoruldum. Kendimi üzmekten, direncim kalmadı hiç birşeye. ve bu düşüncelerim her alanımı etkiliyor. Aşırı durgun oluyorum vs. Neyin var ne oldu diye sorduğunda böyle manyakça düşünceler yüzünden böyleyim diyemiyorum da, dencek şeyler değil. Dediğim gibi hassas bir şekilde benim bu durumdan Nasıl kurtulacağımı söyleseniz çok memnun olurum.