Kendime engel olamıyorum!

Hayatmavisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
202
100
53
32
merhabalar.. Yardımınıza baya bi ihtiyacım var. Son Zaman'larda yine çok şey düşünür oldum. Elimde değil, baya düşünerek kendimi yoruyorum. Bunlar sonuca ulaşmayacak şeyler değil ama bu kadar düşündükten sonra inanılmaz kötü oluyorum. Son zamanlarsa bazı şeyler üst üste geldi, bir türlü kafamı toparlayamıyorum. Biraz da vücûd yorgunluğum var. İkisi birden inanılmaz çekilmez hale geldi. Başımı alıp gidesim var resmen. Bir ilişkim var, güzel başladı. Daha yeni, ama artık düzgün ve güzel ilişki yaşamayalım. Karşımdaki gerçekten iyi biri, buna eminim. Ama ben biraz paranoyak insanım sanırım. Ne bileyim sürekli aklımdan başkasına aklı kayarsa, başkasını düşünürse... Gibi şeyler geçiyor. Ve bu ileri seviyede tanıklık haline geldi. Yolda yürüyen bir kıza bile normal şekilde bakmasını istemeyecek kadar. Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Bide bu var. Sürekli beraberiz yanlış birşeyini görmedim, bu sorun tamamen benim beynimle alakalı birşey biliyorum. Lütfen hassas olun ve yorumlarınızı bekliyorum. Dediğim gibi ben normal hayatımda da takıntılı biriyim. Çok çabalıyorum ama olmuyor. Belki yardımcı olursunuz. İlişkimi mahvetmek istemiyorum. Ve artık gerçekten çok yoruldum. Kendimi üzmekten, direncim kalmadı hiç birşeye. ve bu düşüncelerim her alanımı etkiliyor. Aşırı durgun oluyorum vs. Neyin var ne oldu diye sorduğunda böyle manyakça düşünceler yüzünden böyleyim diyemiyorum da, dencek şeyler değil. Dediğim gibi hassas bir şekilde benim bu durumdan Nasıl kurtulacağımı söyleseniz çok memnun olurum.

fazla kıskançlık yapıyorsunuz..

her insanın dönem dönem olur böyle takıntıları ilişkiniz ilerleyip iyice oturunca düzelecektir diye tahmin ediyorum.
düzelmezse zaten adam bir süre sonra patlar.

Hap vs o tarz şeyler kullanmaya karşıyım.
Bu aralar hiç zamanım yok, sadece dediğim gibi fikirlerinizi almak istedim. Yardımcı olursunuz belki diye
Hap kullanmaktan bahsetmedim bende karşıyım ama senden büyük ehil birinden tavsiye alabilirsin yada psikiyatri den öneri

kaybetme korkusu mu var
yoksa güveniniz sarsildiginda yasayacaginiz derin üzüntümü sizi korkutuyor.
sahsen ben ikincisinden daha cok korkarim
bu sekilde kontrol altinda tutmaya calisarak diken ustunde yasamis olursunuz. takinti yaptiginiz seyleri hayatinizin merkezine yerlestirmezseniz belki bi nebze kendinizi hirpalamazsiniz
yinedeuzman birinden yardim almaniz daha iyi olur.

At gözlüğü alabilirsin. Etrafa bakamaz:işsiz:
merhabalar.. Yardımınıza baya bi ihtiyacım var. Son Zaman'larda yine çok şey düşünür oldum. Elimde değil, baya düşünerek kendimi yoruyorum. Bunlar sonuca ulaşmayacak şeyler değil ama bu kadar düşündükten sonra inanılmaz kötü oluyorum. Son zamanlarsa bazı şeyler üst üste geldi, bir türlü kafamı toparlayamıyorum. Biraz da vücûd yorgunluğum var. İkisi birden inanılmaz çekilmez hale geldi. Başımı alıp gidesim var resmen. Bir ilişkim var, güzel başladı. Daha yeni, ama artık düzgün ve güzel ilişki yaşamayalım. Karşımdaki gerçekten iyi biri, buna eminim. Ama ben biraz paranoyak insanım sanırım. Ne bileyim sürekli aklımdan başkasına aklı kayarsa, başkasını düşünürse... Gibi şeyler geçiyor. Ve bu ileri seviyede tanıklık haline geldi. Yolda yürüyen bir kıza bile normal şekilde bakmasını istemeyecek kadar. Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Bide bu var. Sürekli beraberiz yanlış birşeyini görmedim, bu sorun tamamen benim beynimle alakalı birşey biliyorum. Lütfen hassas olun ve yorumlarınızı bekliyorum. Dediğim gibi ben normal hayatımda da takıntılı biriyim. Çok çabalıyorum ama olmuyor. Belki yardımcı olursunuz. İlişkimi mahvetmek istemiyorum. Ve artık gerçekten çok yoruldum. Kendimi üzmekten, direncim kalmadı hiç birşeye. ve bu düşüncelerim her alanımı etkiliyor. Aşırı durgun oluyorum vs. Neyin var ne oldu diye sorduğunda böyle manyakça düşünceler yüzünden böyleyim diyemiyorum da, dencek şeyler değil. Dediğim gibi hassas bir şekilde benim bu durumdan Nasıl kurtulacağımı söyleseniz çok memnun olurum.

konu sahibi yanlış anlama genele yazıyorum. biz kadınlar, sevgililerimizi kocalarımızı sevmiyoruz, resmen tapıyoruz. taptığımız içinde ilişkiler huzurlu değil çalkantılı oluyor ve sağlıklı olmuyor. dünyadaki tek erkek o değil, o olmazsa öbürü olur, o da olmazsa başkası olur. artık şu takıntıları topluca bırakalım.

Kısmen beni anlatmışsın, Bende de oluyor zaman zaman bu takıntılar:bicak:
Zaman zaman engellemek mümkün ama ufacık bi olayda tekrar patlama yapabilir .
Ne yapılabilir bilmiyorum .

Ben de şimdi bunu okuyunca kocami hiç kiskanmadigimi farkettim :KK64:üstelik yakışıklı yani çirkin de değil ama kiskanmiyorum . Sanırım sebebi verdiği güven. Şimdi erkeklere güven olmaz denilecek. Erkeklere değil insana güven olmaz. Ama karşı taraf da önemli sana güven vermiyor mu yoksa sen kendine mi guvenmiyorsun hep aldatır düşüncesi sağlıklı bir düşünce değil

Senin boyle etrafla cok ilgilenme durumların varsa ondan partnerindende bunu umuyosyn bence kişi kendinden bilir işi.

Çok can sıkıcı bir durum bilirim eski halimden.
Zamanla güvenmeyi öğrenince geçiyor bu güven kendine ilk başta sonra karşı tarafa...

E psikoloğa git ilaca karşıysan... Bu takıntın sadece seni değil başkalarını da etkiliyosa bencillik yapıp insanlara hayatı dar edemezsin. Kızlara normal şekilde bile bakmasın diyosan etkiliyo demek ki

Ya gerçekten takıntılı olarak böylesin yada geçmişte güvenini sarsacak bir şey yaşamış olmalısın. İstediğin halde bu davranışlardan vazgeçemiyorsan yardım alabilirsin. Hani kıskançlık falan çoğumuzda mevcut huy yani .ama kimisinin kıskançlığı, paranoyak oluşu yaşadığı tecrübeler yüzünden de oluşabiliyor. O yüzden önce neden böyle olduğunu belirle ona göre bir yol izle. Kendini kontrol edebilmeye başlayınca bu huyunu tolere edebilirsin diye düşünüyorum.

Back
X