Kendime fal bakamıyorum

@Kazen bacım dedim diye erkek diye şikayet edilmiştim...Peki böyle falcı büyücü reklamı verenler hala burda olmaya devam mı edecek cok merak ediyorum...Hayat böyledir işte...bu gibiler ban bile yemez...
Bu gibiler ban yemez mi? Ben ban yemeyenini görmedim henüz yahu. Aha geliyor birazdan. Aslında konu sahibi şimdi falcıda olsaydı, o da kendisine "sana üç yol görünüyor, biri ban yolu" derdi bence.

"Kime ne fal baktıysam çıkar" ve "geleceği Allah bilir" cümleleri arasındaki çatışmadan çarpılacaksınız en sonunda.
O anlık şeyler onlar canım. Geleceğe kimse yorum yapamaz. Tahmininde bulunur ki bunu herkes yapabilir yani. Ben fal baktırmak istedim ya adam öldürmedim yani bu nedir anlamıyorum ki. Kaldı ki tavsiyeler gelsin dedim ama varsa bu kadının yerini bilen onu öğrenmek istiyorum öncelikle

Fal, büyü, tırı vırı konuları yasak. Yani forumun kuralları bu yönde. Kuralları bir kenara bırakalım, madem geleceği Allah bilir diyoruz, diğer yandan bir insanoğluna geleceği bilsin diye para vermenin mantığı nedir? Bir de ben geleceği biliyorum diye iddia etmek ayrı fiyasko. Dini muhabbetlere girmem, kimsenin inancı da beni bağlamaz ama kendi içinde çatışan şeyler görünce yazasım geliyor. İnançlı bir insanın, eğlencesine fal bakıyor oluşunu bir nebze anlarım mesela, ama söylediklerim çıkıyor demesi şuursuzluk bence. Amma attım tuttu, tesadüfe bak filan denebilir de, çıkıyor demek, Allah'ın adını ağzına alan insan için cidden şuursuzluk değil mi sizce de?

anlık şeyler onlar. Kendimi ifade etmek için her kelimeyi özenle seçmek zorunda miyim? Nedir bu yahu bir soru sordum ne reklamcılığım kaldı ne büyücülük nede şuursuzluk ayıp ama ya. Ben fal seviyorum bu kadar ne didik didik ettiniz ama anlayamıyorum. Sanki burayabyazan kimse daha önce fal bakmamış yada batırmamış

Kuralları okursanız görüceksiniz bu tür konular açmak yasak oyüzdende banlanırsınız bilginize.

Kuralları okursanız görüceksiniz bu tür konular açmak yasak oyüzdende banlanırsınız bilginize.
Bilmiyordum teşekkürler ama biton yorum okudum belki bulurum diye konu açtım yeni üyelere mesaj hakkı var mi özelden bu konuda bilginiz var mı acaba

size 1 yol var o da bu platform dan çıkış, ayrıca baya kabaran şeyler var onuda Mune abla söyler

Bu gibiler ban yemez mi? Ben ban yemeyenini görmedim henüz yahu. Aha geliyor birazdan. Aslında konu sahibi şimdi falcıda olsaydı, o da kendisine "sana üç yol görünüyor, biri ban yolu" derdi bence.
demek ki ban yenilecek bir muhabbet yok ama sen yediğine göre hak etmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…