Kendime fal bakamıyorum

Ucretsiz uygulamalar varken bir insanin falcilara para vermesi hele
hele bir de onlardan medet ummasi hic mantikli gelmiyor.

Falcıya gidip de memnun kalmak nasıl oluyor ben de onu anlamıyorum. Çok memnun kaldım valla paramı çok güzel yiyorlar hiç enayi gibi hissettirmiyorlar düşüncesinin dışa vurumu mu acaba memnun kalmak.

Valla onu daha önce cevap yazdığınız ve bağlanma geçmişi olan arkadaşa yazdım sende banlanirsin Insallah birgün hayırlısı diyelim

Falcıya gidip de memnun kalmak nasıl oluyor ben de onu anlamıyorum. Çok memnun kaldım valla paramı çok güzel yiyorlar hiç enayi gibi hissettirmiyorlar düşüncesinin dışa vurumu mu acaba memnun kalmak.
ya ben degil annem gitmisti memnunum dedi bemde ark arasinda bakoyom ama bakan istiyom bi tane kendime ait birsey soyleyemiyom evet fal sonucta cok pesine dusmemek lazim sma medtasyon niyetine yani

ya ben degil annem gitmisti memnunum dedi bemde ark arasinda bakoyom ama bakan istiyom bi tane kendime ait birsey soyleyemiyom evet fal sonucta cok pesine dusmemek lazim sma medtasyon niyetine yani
Sen yine de peşine düşme böyle şeylerin paranı da kaptırma boşuna.

bana baksana
ölüm yakın mı merak ediyorum bu ara ölesim var da uzun uzun yaşamak zorunda değiliz bence

bana baksana
ölüm yakın mı merak ediyorum bu ara ölesim var da uzun uzun yaşamak zorunda değiliz bence
bak canım belki senin için komiktir ama benim kendi sıkıntılarım var malesef senin gibi insanları bir tarafıyla yorumlayacaklar bile oturmuş klavyeden sallıyor ama asıl sorun bendeki buralara kadar düşmüşüm. Ha çok ölesin varsa Allah a dua et o herşeyi kabul edendir. Seninde duanı geri çevirmez Insallah

Reklam kokan hareketler bunlar..
sen bi yaz google faln eger bu dedigim kadin için bir bilgi bulursan gel ben burdayim. Kimin reklâmini niye yapayım bana lazm arkadaşım ne kadar art niyetlisin ya

Kazen bacım dedim diye erkek diye şikayet edilmiştim...Peki böyle falcı büyücü reklamı verenler hala burda olmaya devam mı edecek cok merak ediyorum...Hayat böyledir işte...bu gibiler ban bile yemez...

Nerede ne yazılmış bunu şikayet etmez iseniz biz nereden bileceğiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…