kına alayim da postalayım sana malum lazımdır simdibende çok güzel fal bakarım, 3 vakte kadar size ban görünüyor.
bu da seni mi rahatsız etti üzülme üzülecek hale düşersin demişlerkendinize bakamamınız çok üzücü
tüh...
Hak eden banlanıyor doğru da, ben şuan banlıysam yönetimin ve benim bundan haberimiz yok sanırım.demek ki ban yenilecek bir muhabbet yok ama sen yediğine göre hak etmissin
ya ben degil annem gitmisti memnunum dedi bemde ark arasinda bakoyom ama bakan istiyom bi tane kendime ait birsey soyleyemiyom evet fal sonucta cok pesine dusmemek lazim sma medtasyon niyetine yaniFalcıya gidip de memnun kalmak nasıl oluyor ben de onu anlamıyorum. Çok memnun kaldım valla paramı çok güzel yiyorlar hiç enayi gibi hissettirmiyorlar düşüncesinin dışa vurumu mu acaba memnun kalmak.
onlar tamamen salliyorlar yani insanin kanasi bile gelmiyorUcretsiz uygulamalar varken bir insanin falcilara para vermesi hele
hele bir de onlardan medet ummasi hic mantikli gelmiyor.
Sen yine de peşine düşme böyle şeylerin paranı da kaptırma boşuna.ya ben degil annem gitmisti memnunum dedi bemde ark arasinda bakoyom ama bakan istiyom bi tane kendime ait birsey soyleyemiyom evet fal sonucta cok pesine dusmemek lazim sma medtasyon niyetine yani
ben medyum yada falcı degilim arkadaş arasinnda kirmamak adina bakiyorum sadeceTerzi kendi söküğünü dikemezmiş medyum abla
yok cok pesine dusmek degilde bu ara bi bunalımdayım malesef bi görüşe ihtiyacım varTerzi kendi söküğünü dikemezmiş medyum abla
Valla falcılarada inanma para almak için zaafından vururlaryok cok pesine dusmek degilde bu ara bi bunalımdayım malesef bi görüşe ihtiyacım var
haklısın galiba aa bu ara çok bunalımdayım belki de bu yüzden aman ne diyeyim. Allah kimseye hallolmayacak dert vermesinValla falcılarada inanma para almak için zaafından vururlar
bana baksanaArkadaşlar merhabalar. Bana kendine güvenen bir falcı lazım. Ben kime ne fal baktıysam çıkar tabiki geleceği sadece Allah bilir. Ama kendime bakamıyorum. Öncelikle aradığım kişi Medyum Emel Izmır Kemalpaşa da oturuyor diye öğrendim. Annem çok giderdi ve memnundu ama sonra kaybetti. Bilen varsa bana numarasını atsın. Bu arada sadece kendim için fal baktırmak istiyorum. Karşılıklı fal bakımı falan değil yani. Önerilerinizi acil bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkürler
bak canım belki senin için komiktir ama benim kendi sıkıntılarım var malesef senin gibi insanları bir tarafıyla yorumlayacaklar bile oturmuş klavyeden sallıyor ama asıl sorun bendeki buralara kadar düşmüşüm. Ha çok ölesin varsa Allah a dua et o herşeyi kabul edendir. Seninde duanı geri çevirmez Insallahbana baksana
ölüm yakın mı merak ediyorum bu ara ölesim var dauzun uzun yaşamak zorunda değiliz bence
sen bi yaz google faln eger bu dedigim kadin için bir bilgi bulursan gel ben burdayim. Kimin reklâmini niye yapayım bana lazm arkadaşım ne kadar art niyetlisin yaReklam kokan hareketler bunlar..
Kazen bacım dedim diye erkek diye şikayet edilmiştim...Peki böyle falcı büyücü reklamı verenler hala burda olmaya devam mı edecek cok merak ediyorum...Hayat böyledir işte...bu gibiler ban bile yemez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?