- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
dua mı beddua mı anlayamadım ama sağol dasdasdsabak canım belki senin için komiktir ama benim kendi sıkıntılarım var malesef senin gibi insanları bir tarafıyla yorumlayacaklar bile oturmuş klavyeden sallıyor ama asıl sorun bendeki buralara kadar düşmüşüm. Ha çok ölesin varsa Allah a dua et o herşeyi kabul edendir. Seninde duanı geri çevirmez Insallah
ben konu sahibiyim ama birşey yok ki ilk defa konu açtım resmen üstüme saldırdılar bu kadar da olmaz kiNerede ne yazılmış bunu şikayet etmez iseniz biz nereden bileceğiz?
Gerçekten ne istiyorsan dua et işte benimnduam bu yönde senin icindua mı beddua mı anlayamadım ama sağol dasdasdsa
Ayyy yani kraldan çok kralcı olmak bu olsa gerek belki seni de yönetici faln yapar mu ne ablan
bak canım belki senin için komiktir ama benim kendi sıkıntılarım var malesef senin gibi insanları bir tarafıyla yorumlayacaklar bile oturmuş klavyeden sallıyor ama asıl sorun bendeki buralara kadar düşmüşüm. Ha çok ölesin varsa Allah a dua et o herşeyi kabul edendir. Seninde duanı geri çevirmez Insallah
tövbe yarabbimGerçekten ne istiyorsan dua et işte benimnduam bu yönde senin icin
teşekkür ederim:)Ayni duadan sen de et bence. Falci aramaktan iyidir dimi.
o banada çıkıyor kadınlar kulübünde reklam verilmiş ama o reklamlara itibar etmiyorumTepede de medyum reklamı
Arkadaşlar merhabalar. Bana kendine güvenen bir falcı lazım. Ben kime ne fal baktıysam çıkar tabiki geleceği sadece Allah bilir. Ama kendime bakamıyorum. Öncelikle aradığım kişi Medyum Emel Izmır Kemalpaşa da oturuyor diye öğrendim. Annem çok giderdi ve memnundu ama sonra kaybetti. Bilen varsa bana numarasını atsın. Bu arada sadece kendim için fal baktırmak istiyorum. Karşılıklı fal bakımı falan değil yani. Önerilerinizi acil bekliyorum.
Şimdiden çok teşekkürler
o banada çıkıyor kadınlar kulübünde reklam verilmiş ama o reklamlara itibar etmiyorum
ya yok ya ben bi kadını arıyorum ne numarası var ne adresi bazı bağıranlar olmuş yorumlarda denk geldim mesaj attım ama bilen yok kadın yaşıyor mu onu.bile bilmiyorum ama bulursam batıracağım o kadar. Ortalık kalpazan dolu bende bilen varsa denk gelir diye konu açtım rezil oldum yaniYa ben açıkcası reklam verilmiş mi emin olamıyorum. Çünkü konuda ne geçerse onunla ilgili reklam çıkıyor..
üzülme üzülecek hale düşersin derler işine bak saf saf yorum yapmaKendine fal bakamiyor musun? Hay Allah nasil uzuldum valla ya bir bilsen
Ne reklamı yahu ben fal seviyorum arkadaşlara faln öyle bakarım aa bildin faln olurlar,ama kendime birşey soyleyemiyom. Taa deneme önce annem bu kadına giderdi sonra kadın taşınmış faln bulamadık yani elimde adresi yok ne reklamı yapacam, kendime hayrın yokAblacım ne yaptın ya?
Hem yasak hem de reklamlı konu
ya yok ya ben bi kadını arıyorum ne numarası var ne adresi bazı bağıranlar olmuş yorumlarda denk geldim mesaj attım ama bilen yok kadın yaşıyor mu onu.bile bilmiyorum ama bulursam batıracağım o kadar. Ortalık kalpazan dolu bende bilen varsa denk gelir diye konu açtım rezil oldum yani
yae hee hee reklam içerir miş diyorum ki kadını ben bulamıyorum adresi nosu yok reklam olsa filanca yerde filanca varmis derim bilen varsa bana özelden mesaj atsın bu kadar ne reklamı yani ama art niyetinize hayran kaldimDikkat gizli reklam içerir. Yalnız zekice buldum hareketinizi. Fala inanmayın dostlar, falsız da kalmayın ama sakın paranızı çarçur etmeyin kimseye, hele ki bu devirde bu kadar zor kazanılırken. Konunuz kapanır zaten, bay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?