Kendime fal bakamıyorum

dua mı beddua mı anlayamadım ama sağol dasdasdsa

Ayni duadan sen de et bence. Falci aramaktan iyidir dimi.

Karşılıklı fal bakımı diye bir şey mi var?
Iki falcı birbirinin falına bakıyor düello yapıyorlar. Kazanan kaybedenin ciğeriyle büyü mü yapıyor nedir?
Bir tutam kurbağa bacağıı, bir tutam kaynana dırdırdı, bir tutam elti sinsiliği, bir kepçe de görümce entrikası koyduk muuuu. Birde falcı ciğeri taaamaammm

Tepede de medyum reklamı

Eklentiler

• Screenshot_20191101_192608_com.android.chrome.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 36

Ablacım ne yaptın ya?
Hem yasak hem de reklamlı konu

o banada çıkıyor kadınlar kulübünde reklam verilmiş ama o reklamlara itibar etmiyorum

Ya ben açıkcası reklam verilmiş mi emin olamıyorum. Çünkü konuda ne geçerse onunla ilgili reklam çıkıyor..

Ya ben açıkcası reklam verilmiş mi emin olamıyorum. Çünkü konuda ne geçerse onunla ilgili reklam çıkıyor..
ya yok ya ben bi kadını arıyorum ne numarası var ne adresi bazı bağıranlar olmuş yorumlarda denk geldim mesaj attım ama bilen yok kadın yaşıyor mu onu.bile bilmiyorum ama bulursam batıracağım o kadar. Ortalık kalpazan dolu bende bilen varsa denk gelir diye konu açtım rezil oldum yani

Ablacım ne yaptın ya?
Hem yasak hem de reklamlı konu
Ne reklamı yahu ben fal seviyorum arkadaşlara faln öyle bakarım aa bildin faln olurlar,ama kendime birşey soyleyemiyom. Taa deneme önce annem bu kadına giderdi sonra kadın taşınmış faln bulamadık yani elimde adresi yok ne reklamı yapacam, kendime hayrın yok

Yeme bizi Emel aplaa..

Patron birazdan öteki falcıların adresini tarif eder sana. Bu kadar saat engellenmemiş olman mucize..

Valla sana güzel şeyler yazardım da senin üç harflileri üstüme salarsın diye tırsıyorum

yae hee hee reklam içerir miş diyorum ki kadını ben bulamıyorum adresi nosu yok reklam olsa filanca yerde filanca varmis derim bilen varsa bana özelden mesaj atsın bu kadar ne reklamı yani ama art niyetinize hayran kaldim

Vay be konu hala kapanmamış...şu konuyu ben açsam su anda hesabıma bile giremiyor olacaktım...şu hayat bi bana vuruyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…