Kendime gelemiyorum

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Hanımlar belki çok boş telaş yapıyorum bilmiyorum ama ben kendime gelemiyorum bir türlü. 21 Mart'ta ameliyat oldum çok olmadı biliyorum. Perşembe tamponlar cikacak ama ben ayağa kalktikca basın donuyor gözüm kararıyor, hala yemek yiyemiyorum, abartısız ağzımı bile zar zor açıyorum, dişlerim hala uyuşuk gibi, dudagim çok gergin konuşurken çok kasılıyor. Sesim çok alçak çıkıyor. Bu normal mi?

Geçmiş olsun. Ben de tamponlar çıkana kadar nefes alamama dışında hiç sorun olmamıştı, ağrı kesici bile almadım. Benim sadece kemer törpülendi çok işlem olmadı ama. Sizde çok mu işlem yapıldı acaba?

Hanımlar belki çok boş telaş yapıyorum bilmiyorum ama ben kendime gelemiyorum bir türlü. 21 Mart'ta ameliyat oldum çok olmadı biliyorum. Perşembe tamponlar cikacak ama ben ayağa kalktikca basın donuyor gözüm kararıyor, hala yemek yiyemiyorum, abartısız ağzımı bile zar zor açıyorum, dişlerim hala uyuşuk gibi, dudagim çok gergin konuşurken çok kasılıyor. Sesim çok alçak çıkıyor. Bu normal mi?
Anesteziyle ilgili bir sorun gibi. Doktorunuza söyleyin mutlaka. Belki fazla doz verdi, yanlış bir ilaç karışımı kullandı. Karaciğerinizde bir sıkıntı var mıydı?

Bence de doktora bir danışın en iyi o bilir ama gerçekten suan yeni daha.. ben konuşmak bile istemiyordum

Bu arada en basit şeyi atlamışım. Hiç yemek yiyemiyorsan kan şekerin düştüğü için de başın dönüyor olabilir. Sıvı, yumuşak besinler tüketmeye çalış.

Geçmiş olsun. Ben de tamponlar çıkana kadar nefes alamama dışında hiç sorun olmamıştı, ağrı kesici bile almadım. Benim sadece kemer törpülendi çok işlem olmadı ama. Sizde çok mu işlem yapıldı acaba?

Ağrı kesici ben de almadım. Hiç ağrım olmadı çok şükür. Evet baya işlem yapıldı. 4 saat sürdü ama bilmiyorum şimdi en azından dudağımın gerginliği azaldı

Anesteziyle ilgili bir sorun gibi. Doktorunuza söyleyin mutlaka. Belki fazla doz verdi, yanlış bir ilaç karışımı kullandı. Karaciğerinizde bir sıkıntı var mıydı?

Yok aslında bilincim yerinde ama konuşurken yemek yerken zorlanıyorum baya

Bu arada en basit şeyi atlamışım. Hiç yemek yiyemiyorsan kan şekerin düştüğü için de başın dönüyor olabilir. Sıvı, yumuşak besinler tüketmeye çalış.

Çorba içiyorum sürekli. Meyveli yoğurt, meyve püresi tarzı şeyler yiyorum hep. Şimdi az biraz daha topladım ben telaş yapıyorum galiba

Slm geçmiş olsun. Bende yarın sabah ameliyata gireceğim ameliyat sonrasında korkuyorum.ama olanlarda çok rahattı diyor kafam karisti

Slm geçmiş olsun. Bende yarın sabah ameliyata gireceğim ameliyat sonrasında korkuyorum.ama olanlarda çok rahattı diyor kafam karisti

Merhaba; benim hiç ağrım olmadı. Sadece kendi bünyemle ilgili yemek yiyemedim. Üst dudagim çok gergindi konuşamadım vsvsvs. Korkmayın hic. Ben şimdi tamponları aldimdim burnum çok çok icime sindi. İnşallah çok daha güzel olur :))) sonucu düşünün hep değecek :)

Merhaba bende ameliyat olalı 3 gün oldu evet çok sıkıntılı bir süreç değil tamponlar olunca nefes sıkıntısı olmadı.fisfis ta olsa burun nefes alınabiliniyir.gerci her şekilde ağızdan alıp veriyorum nefesi bundan dolayı ağızda kuruluk var sadece ha bide yüzüm şişti. Dediğin gibi duraklarım gergin benimde yemek falan yemiyorum sıvı daha çok alıyorum.simdede tamponlar nasıl çıkacak korkusu başladı bende..pazartesi günü tamponlar alınacak inşallah ağrısız sizizis oda geçer.

Back
X