Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yıllık evliydin kayın validen ile mi yaşıyordunEvliliğimde yapılan hakaretleri aşagalamaları yeni farkedip öfkeleniyorum 20 gün kaldı boşanma mahkememe. Bu durum iyileşme belirtisi mi
3 yıllık evliydim hayır tek yaşıyordum bi önceki konularımı okursanızKaç yıllık evliydin kayın validen ile mi yaşıyordun3 yıl
ben senin önceki konularını biliyorum. evet iyileşmeye başlıyorsun. hemen olmayacaktır ama yavaş yavaş düzeleceksin ara ara eşini özleyeceksin ama bununlada başa çıkmalısınEvliliğimde yapılan hakaretleri aşagalamaları yeni farkedip öfkeleniyorum 20 gün kaldı boşanma mahkememe. Bu durum iyileşme belirtisi mi
3 yıllık evliydim hayır tek yaşıyordumKaç yıllık evliydin kayın validen ile mi yaşıyordun3 yıl
yok asla yazmam artık geçerse de evet tüm kötülükleri düşüncem sadece suan hep sosyal medyadan takip ediyorum bişey paylaşmış mı ne yapmış diye bişey de paylaşmıyor da ama sürekli kontrol ediyorum uyanınca gece fln bundan kurtulackmıym acabaAy çok şükür, yazmak aklından geçerse edilen hakaretleri düşün, kurtul gitsin
Evet ama sürekli kontrol ediyorum sosyal medyadan ne yapmış bişey paylaşmış mı diye hiç bişey paylaşmıyor ama sürekli kontroldeyim ondan kurtulcakmym acaba yazmayı tamamen bıraktmben senin önceki konularını biliyorum. evet iyileşmeye başlıyorsun. hemen olmayacaktır ama yavaş yavaş düzeleceksin ara ara eşini özleyeceksin ama bununlada başa çıkmalısın
Evet kurtulacaksın ama bu süreçte iletişime geçmemen lazım3 yıllık evliydim hayır tek yaşıyordum
yok asla yazmam artık geçerse de evet tüm kötülükleri düşüncem sadece suan hep sosyal medyadan takip ediyorum bişey paylaşmış mı ne yapmış diye bişey de paylaşmıyor da ama sürekli kontrol ediyorum uyanınca gece fln bundan kurtulackmıym acaba
Gün gelir aklına bile gelmez, yaptıklarını düşünmeye devam, biraz öz saygı3 yıllık evliydim hayır tek yaşıyordum
yok asla yazmam artık geçerse de evet tüm kötülükleri düşüncem sadece suan hep sosyal medyadan takip ediyorum bişey paylaşmış mı ne yapmış diye bişey de paylaşmıyor da ama sürekli kontrol ediyorum uyanınca gece fln bundan kurtulackmıym acaba
Zamanla bundan da kurtulacaksiniz. Adim adim değişecek her sey. Bakin artik yaptiklarina ofkelenmeye başlamışsınız. Bir sure sonra bu ofke yuzunden tiksineceksiniz de. Zaman icinde sosyal medyasini kontrol etmeyi de birakacaksiniz. Kendinize yeni bir hayat kurup yeni duzeniniz icinde devam ettikce hayatinizdan silinecek.Evet ama sürekli kontrol ediyorum sosyal medyadan ne yapmış bişey paylaşmış mı diye hiç bişey paylaşmıyor ama sürekli kontroldeyim ondan kurtulcakmym acaba yazmayı tamamen bıraktm
Yok geçmiyorum sadece sosyal medyasını kontrol ediyorumEvet kurtulacaksın ama bu süreçte iletişime geçmemen lazım
Ne zaman geçer acaba onu da kontrol etmem. Evet yazdığım zaman hep iyi şeyler düşünüyordum şimdi düşünmüyorum yaptığı söyledigi aşalıkva kelimeler aklıma geliyor ve yazdığı kötü mesajları okuyorumZamanla bundan da kurtulacaksiniz. Adim adim değişecek her sey. Bakin artik yaptiklarina ofkelenmeye başlamışsınız. Bir sure sonra bu ofke yuzunden tiksineceksiniz de. Zaman icinde sosyal medyasini kontrol etmeyi de birakacaksiniz. Kendinize yeni bir hayat kurup yeni duzeniniz icinde devam ettikce hayatinizdan silinecek.
elbette kurtulacaksın bugün 50 kere baktıysan ilerleyen günlerde 30a düşer azala azala oda biter zaman herşeyin ilacı. Kimler neler neler çektide hala yaşamaya devam ediyor zamanla unutuluyor iyiki allah böyle bişey vermiş yoksa ne yapardı insanlar.Evet ama sürekli kontrol ediyorum sosyal medyadan ne yapmış bişey paylaşmış mı diye hiç bişey paylaşmıyor ama sürekli kontroldeyim ondan kurtulcakmym acaba yazmayı tamamen bıraktm
Evet inşallah bende kurtulurumelbette kurtulacaksın bugün 50 kere baktıysan ilerleyen günlerde 30a düşer azala azala oda biter zaman herşeyin ilacı. Kimler neler neler çektide hala yaşamaya devam ediyor zamanla unutuluyor iyiki allah böyle bişey vermiş yoksa ne yapardı insanlar.
Öyle yapıyorum. Ama sürekli kontrol ediyorum stalk sosyal medyalarıAy çok şükür, yazmak aklından geçerse edilen hakaretleri düşün, kurtul gitsin
Sorun büyük müydü konularını bilmiyorum canım3 yıllık evliydim hayır tek yaşıyordum bi önceki konularımı okursanız
Okuyabilirsin diğer konumuSorun büyük müydü konularını bilmiyorum canım
Çok teşekkür ederim evet doğru hatırlıyorsunuz yazma isteğim gitti artık onu kabullendim artık yazmamam gerektiğini. Oldu da baya. Şimdi kontrol ediyorum bakıyorum sürekli inşallaj ondan da kurtulurum boşanma davam 16 ekimdetam anımsamıyorum ama sanki siz kendiniz tutamayıp ex eşe sürekli mesaj atıyordunuz
Bunun aynısını bende yaşadım şimdi size süreci anlatayım
Boşanma davamıza kadar , hatta boşanma davamızdan sonra kısa bir süreye kadar bu kontrol ve sürekli yazma , bakma ihtiyacı bende de
Bazen kendimi tuttum , bazen tutamadım bende yazdım
Ama bana sorarsanız en doğrusu odak ve düşünce anlamında zihni başka yere yönlendirip bu eylemi gerçekleştirmemek
İletişimde olmamak
sonra davadan kısa bir süre sonra bu isteğim yok oldu , çünkü ben hayattaki odak noktalarımı tamamen değiştirmiştim
ben boşanalı 5-6 ay oldu , her şey yolunda
kendinize zaman tanıyın bu sürecin her evresini kendinize iyi muamale ederek atlatın
ve geçeceğini unutmayın
Hatta karşıma ex kocadan daha adam gibi adamlar bile çıkmaya başladı desem inanır mısın :)
Dünyanın sonu değil , bu hayata hepimiz bir kez geliyoruz
o yüzden umutsuzluk yok , eforunuzu geçmişle savaşmak için değil , yeni geleceğinizi inşa etmek için harcayın