• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime gelmeliyim

Bulutlaraasik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2022
36
5
1
33
Merhaba. İlişkimde yaşadığım bazı sorunlar kafamı kemiren şeylerle başa çıkmak istiyorum ve öncelikle kendime gelmeliyim rica etsem evlilikte yaşadığım sorunlarla başa çıkmam için kendimi daha özgüvenli kılmam için bana iyi gelecek eşime olan bağımlılığımı ortadan kaldıracak kitaplar önerir misiniz? Yoksa kendi kendime beynimi yiyeceğim!

Yani cok kapali olmus bu anlatim ,nedir bagimliliginiz cok seviyor da bundan mi rahatsizsiniz ?anlasilmiyor

çok ciddi olarak söylüyorum, bebeklik ve çocukluk döneminize inip ilişkilerinizde hangi bağlanma şekline sahip olduğunuzu, çocukken içinize yerleşmiş değersizlik hislerinizin olup olmadığını, kendinizi, isteklerinizi ne kadar tanıdığınızla ilgili psikoloji kitaplarını okumanızı öneririm.

çok yüzeysel olduğunu biliyorum ama giriş yapabilmeniz adına şunu izlemenizi öneririm ben:

bu sizin probleminiz gibi olmayabilir ama nelerin, neleri tetiklediğine dair kafanızda bir şeyler oluşturur ve gideceğiniz yolu açabliirsiniz diye düşünüyorum.

çok ciddi olarak söylüyorum, bebeklik ve çocukluk döneminize inip ilişkilerinizde hangi bağlanma şekline sahip olduğunuzu, çocukken içinize yerleşmiş değersizlik hislerinizin olup olmadığını, kendinizi, isteklerinizi ne kadar tanıdığınızla ilgili psikoloji kitaplarını okumanızı öneririm.

çok yüzeysel olduğunu biliyorum ama giriş yapabilmeniz adına şunu izlemenizi öneririm ben:

bu sizin probleminiz gibi olmayabilir ama nelerin, neleri tetiklediğine dair kafanızda bir şeyler oluşturur ve gideceğiniz yolu açabliirsiniz diye düşünüyorum.

Yaklaşımımız için teşekkür ederim inanın kafam o kadar kötü ki ne tür kitaplar okumam gerektiğini bile düşünemiyorum ama dediklerinizi uygulayacağım🙏🏼

Çok seviyorum şüphelendiğim fakat kanıtlayamadığım bazı şeyler var o yüzden kendimi biraz ondan uzaklaşıp soyutlamak istiyorum
Şüphelendiğiniz şey her neyse (ihanet,madde kullanımı,parasal konular,eşinizin psikolojik durumu) üzerini örtüp iyi olayım diyemezsiniz. Kıskanıyorum,çok üstüne düşüyorum bunları anlayabilirim. Ama şüphe diyorsunuz. Üzerine gidin,şüpheyi ortadan kaldırın sonra konuşalım sizi ve kitapları.

Youtubeda telkin videoları var onları dinleyin çok işe yarıyor ben hep dinlerim çok fayda gördüm. Hobi edinin yürüyş yapın

Şüphelendiğiniz şey her neyse (ihanet,madde kullanımı,parasal konular,eşinizin psikolojik durumu) üzerini örtüp iyi olayım diyemezsiniz. Kıskanıyorum,çok üstüne düşüyorum bunları anlayabilirim. Ama şüphe diyorsunuz. Üzerine gidin,şüpheyi ortadan kaldırın sonra konuşalım sizi ve kitapları.
Amacım üzerini örtmek iyi olalım demek değil şüpheden kastım herhangi bişey elde tutulur bişey yakalamadım fakat içimde böyle bi his var belki gerçek belki değil bu kadar üzerine düşmem vs ona olan bağlılığımdan kaynaklanıyor olabilir onun için kendime çeki düzen vermeliyim kendimi daha çok sevmeliyim

Youtubeda telkin videoları var onları dinleyin çok işe yarıyor ben hep dinlerim çok fayda gördüm. Hobi edinin yürüyş yapın
Teşekkür ederim mutlaka dinleyeceğim. Bişeyle uğraştığım zaman aklımdan çıkıyor ama bi boşluk bulduğumda yine aynı konular düşünceler içerisinde buluyorum kendimi

Amacım üzerini örtmek iyi olalım demek değil şüpheden kastım herhangi bişey elde tutulur bişey yakalamadım fakat içimde böyle bi his var belki gerçek belki değil bu kadar üzerine düşmem vs ona olan bağlılığımdan kaynaklanıyor olabilir onun için kendime çeki düzen vermeliyim kendimi daha çok sevmeliyim
Hmmm,ben farklı anlamışım şimdi anladım demek istediğinizi.

Teşekkür ederim mutlaka dinleyeceğim. Bişeyle uğraştığım zaman aklımdan çıkıyor ama bi boşluk bulduğumda yine aynı konular düşünceler içerisinde buluyorum kendimi
Telkin videoları 21 gün dinleyincr bunu sağlıyor işte gün içinde kuruntularınız oluşmıyor

Bu yardim postunuz bile ne kadar aklı başında aslında kendini çok seven, kendine saygı duyan biri olduğunuzu gösteriyor.
Ben sadece doğru yolda olduğunuzu söylemeye geldim, bol şans 🙂

Merhaba. İlişkimde yaşadığım bazı sorunlar kafamı kemiren şeylerle başa çıkmak istiyorum ve öncelikle kendime gelmeliyim rica etsem evlilikte yaşadığım sorunlarla başa çıkmam için kendimi daha özgüvenli kılmam için bana iyi gelecek eşime olan bağımlılığımı ortadan kaldıracak kitaplar önerir misiniz? Yoksa kendi kendime beynimi yiyeceğim!
Yaşadığınız sorunların odağını bilmediğim için spesifik bir kitap önerisinde bulunamayacağım ama kişisel gelişim kitapları okumanız gerektiğini zaten biliyorsunuzdur. Ayrıca kitaptan ziyade biraz yoğunluk öneriyorum, yoksa bir iş/güç, onlar varsa bir hobi, spor falan ;)

Bu yardim postunuz bile ne kadar aklı başında aslında kendini çok seven, kendine saygı duyan biri olduğunuzu gösteriyor.
Ben sadece doğru yolda olduğunuzu söylemeye geldim, bol şans 🙂
Bir kişinin bile kötü yaklaşımı olmaması ne kadar güzel 😢 tanımadığımız insanların bize yardımcı olmaya çalışması inanın beni çok mutlu etti, aslında o kadar enerjik o kadar eğlenceli bi insanım ki ama yaşadığım bazı sıkıntılar bunları bile aldı benden. Çok teşekkür ederim mesajınız için 🤗

Yaşadığınız sorunların odağını bilmediğim için spesifik bir kitap önerisinde bulunamayacağım ama kişisel gelişim kitapları okumanız gerektiğini zaten biliyorsunuzdur. Ayrıca kitaptan ziyade biraz yoğunluk öneriyorum, yoksa bir iş/güç, onlar varsa bir hobi, spor falan :KK66:
Haklısınız öneriniz için teşekkür ederim, çalışıyorum arkadaşlarımla vakit geçiriyorum fakat sorun zaten tek kaldığım zaman başlıyor bende bunu yenmek istiyorum inşallah amacıma ulaşırım 😊

Harry Potter kitaplari

Back
X