Haklısınız beynim susmuyor kendime odaklanamiyorum insallah yaparmKendine gel dünyanin sonu değil geç olmadan anlamışsin en azindan artik kendine odaklanma vakti baskalari için harcadiğin zaman yeter..
DeğmezSenin üzüldügünü zerresini üzülmüyordur o kisi. Sende halen sok etkisinde kendine zarar veriyorsun. Deger mi?
Evet olayları tekrar tekrar kafamda yaşıyorum insallah öyle sadece unutup kendi hayatima devam etmek istiyorumEvet evli değilsiniz,barkli değilsiniz ama karşı cinse güveninizi zedeleyecek bir yasantiniz olmuş.Sonucta bu bazı kişilerin kısa süre de olsa travma sonrası stres bozukluğu yasamasina neden olabilir.Bu dönem yasadiklarinizi,olay ortaya çıktığında konuşmalarınızi,mesajlarınızı tekrar tekrar başa sararak dusunebilirsiniz.Once yaşadığınız olayı simdirebilecek zaman geçsin,zamanı gelince sizde; "Amaaan....kimler neler yaşıyor,bu da böyle bir şeydi işte " der kitabiniza ,mesgalenize devam edersiniz.Ama şimdi bu olayı sindirmeye çalışmanız çok çok normal
Evet cidden önemsiz oldugunu biliyorum fakat yeni oldugu icin mi bilmiyorum kafam corba gibu her seyi düşünüyorum bu konu ile ilgili. Dersimi fazlasiyla aldim kafamdan da giderse cok güzel olacakS slapbang
Bu yasadiklarinizin hepsi tecrübe. Bunları şimdi yaşıyorsunuz ki hayata daha güçlü adımlarla ilerliyorsunuz. Ilerde daha kim bilir ne zorluklarla karşılaşacaksınız. Hepsinin üstesinden gelebilmeniz için tecrübelerinizden ders almalısınız. Hele ki erkek arkadas sevgili mevzusu, hayatya en son takılacak konular. Allah sizi iyilerle karşılaşırsın
Değmezfarkindaym onun umrunda değil bana belalar okuyup gitti hic suçum yokken ve cidden giderek psikolojik bozuluyor hep böyle kalicam diye korkuyorum
Zamanı gelince tabi ki unutacaksin ama şimdi az önce migdene yumruk yemiş gibi gezmen çok normal.Olaylari bir degerlendireceksin ki gelecekte bu olayda edindigin tecrübeyi lehine kullanabilesin.Yoksa hoplaya ziplaya yaşayan pek çok kız/erkek var.Donup dönüp aynı şeyi yaşıyor ama bir adım ileriyi göremiyor.Sana birinci tavsiyem yaşadığın durumu küçümseme ve kendine hakettigin zamanı ver ...ikincisi ise inan herşey yoluna girecek paniğe kapilmaEvet olayları tekrar tekrar kafamda yaşıyorum insallah öyle sadece unutup kendi hayatima devam etmek istiyorum
Haklsiniz önce kabullenmem lazim durumu. Cok tesekkur ediyorumBen genc yasta (23) kronik hastaliga yakalandigimi ögrendim. Nerdeyse 48 saat durmadan agladim. Cünkü zaten iki senedir cok agrilarim vardi,zor yürüyordum. Bide bu böyle devam mi eder, cocuklarim olsa onlara da gecer mi kaygilari felan. Yani 48 saat istedigim kadar korktum, agladim zirladim. Sonra tüm bu duygulari kabul etmeye basladim. Evet üzgündüm,korkuyordum. Bazen kendimiz icin travma olusturan durumlari önce oldugu gibi kabullenmemiz lazim üstünden gelebilmek icin. Kendinize bir süre belirleyin. Bu 48 saat bir hafta olsun fark etmez. Icinizde ne varsa düsünün, tartin. Kendinize zaman taniyin. Gerekirse aglayin. Üzgün olmaya hakkiniz var. Bunun üstesinden gelirsiniz. Kalbiniz kirilmis. Bunun gecmesi biraz zaman,birazda huzur gerektirir
O kadar haklısınz ki insallah basarabilirimHayatta her zaman karşımıza düzgün insanlar çıkmıyor ,bazen de kötü insanlarla sınav ediliyoruz. Karşımıza her çıkanın, bir çıkış amacı vardır. Kimisi ödül niteliğinde, kimisi sınav, kimisi tecrübe. Bu kişi de size tecrübe ve hayat dersi olmuş. Kimseye yüzde yüz güvenip inanmamaniz gerektiğini öğrenmiş oldunuz. Artık adimlarinizi daha sağlam atarsınız. Buna bu açıdan bakın geçmişe takilmayin.
Hayallerinizi ,ideallerinizi ertelemeyin. İnanın ki değmez. Üç beş sene sonra kafanızı çok vurursunuz , neden öyle saçma bir insana takılıp hayatımı erteledim diye. İnsan ne yapıyorsa kendine yapıyor. Yarının garantisi yokken , biri için oturup yas tutmaktan vazgeçin. Eminim gülmek , mutlu olmak için bir çok sebebiniz vardır. Sağlığınız yerinizde ise sağlığıniza, elinizde var olan mesleğinize, guzelliginize bir çok şeye sukredin. Saçma sapan bir insan için hayati zindan edip, elinizdeki güzellikleri gormemezlik etmeyin. Herkese , herşeye inat siz yine de gulun, hayatınıza devam edin. Geçen her sn sizden gidiyor , geriye de alamıyorsunuz.
Insallah. Bazen hic gecmeyecek gibi geliyor ama insallah dediğinz gibi olur cok teşekkür ediyorumZamanı gelince tabi ki unutacaksin ama şimdi az önce migdene yumruk yemiş gibi gezmen çok normal.Olaylari bir degerlendireceksin ki gelecekte bu olayda edindigin tecrübeyi lehine kullanabilesin.Yoksa hoplaya ziplaya yaşayan pek çok kız/erkek var.Donup dönüp aynı şeyi yaşıyor ama bir adım ileriyi göremiyor.Sana birinci tavsiyem yaşadığın durumu küçümseme ve kendine hakettigin zamanı ver ...ikincisi ise inan herşey yoluna girecek paniğe kapilma
Haklisinz süründürüyor resmenŞu dönemde hiç bir şeyi düşünmeyip, sadece kendiniz için keyifli zaman geçirmeye bakın. Ruhunuzu nadasa alın. Anladığım kadarıyla beyniniz çok yorgun düşmüş yaşadığınız olaylardan dolayı. Beyin yorgun düşünce vücudu da halsiz bırakıyor haliyle.
Biliyorum çok zor; ağzıma bir lokma yemek koyamadığım zamanları bilirim. Depresyon öldürmez, süründürür. Bu zamanda en güvendiğiniz insanlardan destek almak da en sağlıklı yöntemlerden birisi. Umarım en yakın zamanda huzura kavuşursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?