Kendime gelmeye ihtiyacım var nolur yardım edin

beyinerror

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
513
187
33
Önceden 2 konu açmıştım,en son 10 martta açtığım konumda erkek arkadaşım alkol kullandığı için kızmıştım geleceğimizi göremiyorum demişti,hallederiz seviyorum seni dediysemde nafile,seviyorum bile demiyor kafam karışık diyordu sürekli bende belirsizliğe dayanamadım ayrılık mesajı attım,kafan karışık değil beni oyalıyorsun diye hayatından miktir olup gidiyorum dedim ve bana cevap vermedi..
O günden beri 12 marttan beri hiç muhabbet etmedik,dün 170 ayetel kürsi okudum dua ettim hayırlısıyla benim olsun diye amma velakin sabah kalktığımda beni sosyal medya hesaplarından silmiş olduğunu gördüm.. (hayırlıı değilmiş demek,tesellim bu)

Sağlık problemim vardı ve bu problemin sorumlusu oydu beraberken doktora git demişt bende geçen hafta gitmiştim bugün sonucunu yazdım ona,okudu cevap veremedi,muhakkak cevap vermesi gereken birşeydi.

Ne sevmeyi ne terk etmeyi bilmiyorsun dedim,ona da cevap vermedi.

Resimlerimizi herşeyi sildim,rüya gibi giden ilişkimin böyle biteceğini ummuyordum açıklama dahi yapmadı,böyle önemli meseleye dahi cevap vermedi,yani tarafımdan giden mesajlara cevap vermiyor,sosyal hesaplardan da sildi. Sevmiyorum deseydi otururdum ama böyle saçma salak cevap vermeyince barışırız diye umutlanıyordum.

Ben ise hala seviyorum,ağlıyorum sürekli,yemek yemiyorum 3 haftadır,ailem de anladı aşk acısı çektiğimi,yaşım 21 bu arada.

Nolur bana bişeyler söyleyin,sanki onun kadar kimse sevmeyecekmiş beni gibi hissediyorum,kimseye dokunamayacakmışım gibi.

Bide hafta içi akşam bana aldığı hediyeleri iş yerinin kapısına bırakmayı düşünüyorum,egosu sarsılsın embesilin,allah kahretsin

Bu kadar şey yapıp tek cevap verdiremediğin adamı, hediyeleri kapısına bırakmak mı yıkacak sanıyorsun?

Lütfen kendine gel.
Sana ne yapsa müstehak.
Seni kaybetme korkusunu yaşasın istiyorsun ama adamı bi yalnız bırakmıyorsun ki ciddi ciddi seni kaybettiğini anlasın.

Asla arama sorma.
Bir entrika çevirme.
Döneceği varsa emin ol tamamen seni kaybeytiğini hissetmeden döndüremezsin.

Dönmezse de şükrünü et, yoluna bak.
Abla tavsiyesi!

Herkesin hayatında böyle acı bi aşk hikayesi vardır. Üzülürsün ama geçecektir zamanla. Başkasını da seversin onu hatırlamazsın bile.

Bu kadar şey yapıp tek cevap verdiremediğin adamı, hediyeleri kapısına bırakmak mı yıkacak sanıyorsun?

Lütfen kendine gel.
Sana ne yapsa müstehak.
Seni kaybetme korkusunu yaşasın istiyorsun ama adamı bi yalnız bırakmıyorsun ki ciddi ciddi seni kaybettiğini anlasın.

Asla arama sorma.
Bir entrika çevirme.
Döneceği varsa emin ol tamamen seni kaybeytiğini hissetmeden döndüremezsin.

Dönmezse de şükrünü et, yoluna bak.
Abla tavsiyesi!
aslında içim soğusun istediğim için bırakmak istiyorum mantıksız mı olur yapmiyim mi
ya 1 ay oldu dönmedi ve ben gidiyorum 1 ay kadar yokum burda,o yüzden hastalığıda yaziyim gitmeden dedim.
Aslında umut ettim belki görüşürüz falan diye,olmadı.
Bana dönmez artık biz bittik. Neden bittik nasıl yaptı anlamıyorum,sebep içkisine kızmam..

aslında içim soğusun istediğim için bırakmak istiyorum mantıksız mı olur yapmiyim mi
ya 1 ay oldu dönmedi ve ben gidiyorum 1 ay kadar yokum burda,o yüzden hastalığıda yaziyim gitmeden dedim.
Aslında umut ettim belki görüşürüz falan diye,olmadı.
Bana dönmez artık biz bittik. Neden bittik nasıl yaptı anlamıyorum,sebep içkisine kızmam..
Evet yapmamalısın.

Gitmiş bitmiş, ona ne hastalığından?

Bu yaptığının kemal sunal ı görmek için tebeşir tozu yutan kız modundan ne farkı var?

Evet yapmamalısın.

Gitmiş bitmiş, ona ne hastalığından?

Bu yaptığının kemal sunal ı görmek için tebeşir tozu yutan kız modundan ne farkı var?
ama ondan kaynaklı bişeydi bu yani sebebi oydu o yüzden anlattım.
saplantı mı yapıyorum bilmiyorum sadece iyi günleri anımsıyorum

Önceden 2 konu açmıştım,en son 10 martta açtığım konumda erkek arkadaşım alkol kullandığı için kızmıştım geleceğimizi göremiyorum demişti,hallederiz seviyorum seni dediysemde nafile,seviyorum bile demiyor kafam karışık diyordu sürekli bende belirsizliğe dayanamadım ayrılık mesajı attım,kafan karışık değil beni oyalıyorsun diye hayatından miktir olup gidiyorum dedim ve bana cevap vermedi..
O günden beri 12 marttan beri hiç muhabbet etmedik,dün 170 ayetel kürsi okudum dua ettim hayırlısıyla benim olsun diye amma velakin sabah kalktığımda beni sosyal medya hesaplarından silmiş olduğunu gördüm.. (hayırlıı değilmiş demek,tesellim bu)

Sağlık problemim vardı ve bu problemin sorumlusu oydu beraberken doktora git demişt bende geçen hafta gitmiştim bugün sonucunu yazdım ona,okudu cevap veremedi,muhakkak cevap vermesi gereken birşeydi.

Ne sevmeyi ne terk etmeyi bilmiyorsun dedim,ona da cevap vermedi.

Resimlerimizi herşeyi sildim,rüya gibi giden ilişkimin böyle biteceğini ummuyordum açıklama dahi yapmadı,böyle önemli meseleye dahi cevap vermedi,yani tarafımdan giden mesajlara cevap vermiyor,sosyal hesaplardan da sildi. Sevmiyorum deseydi otururdum ama böyle saçma salak cevap vermeyince barışırız diye umutlanıyordum.

Ben ise hala seviyorum,ağlıyorum sürekli,yemek yemiyorum 3 haftadır,ailem de anladı aşk acısı çektiğimi,yaşım 21 bu arada.

Nolur bana bişeyler söyleyin,sanki onun kadar kimse sevmeyecekmiş beni gibi hissediyorum,kimseye dokunamayacakmışım gibi.

Bide hafta içi akşam bana aldığı hediyeleri iş yerinin kapısına bırakmayı düşünüyorum,egosu sarsılsın embesilin,allah kahretsin

Canım kardeşim bilerek arafta bırakıyor. Başka denizlerde yüzmek istiyor. Şu adama artık msj atma arama sorma kafanda içinde bitir. Kendine 2 ay süre ver o kadar farklı düşüneceksin ki. Sevmiyor açık ve net kabul et içinde bittir. Adamın arkasına düşme dik dur ya

Elbet seviliceksin.
Simdilik acisi cok taze.
Ben ayrildigimda uzakta oldgumz icin gidip kapisina birakamzdim ama ablasina devrede bilirdim tum hediyeleri ve hatiralari. Ama vermedim. Bide o it icin yollara dusucek degilim. Evde bi bavulda duruyor hepsi, manasiz toz icinde..
Para etse satardim catir catir yerdim.

Canım kardeşim bilerek arafta bırakıyor. Başka denizlerde yüzmek istiyor. Şu adama artık msj atma arama sorma kafanda içinde bitir. Kendine 2 ay süre ver o kadar farklı düşüneceksin ki. Sevmiyor açık ve net kabul et içinde bittir. Adamın arkasına düşme dik dur ya
düşmedim bişey yapmadım vallahi,mesajlarımda bile egosunu okşayacak tek bişey yapmadım

Elbet seviliceksin.
Simdilik acisi cok taze.
Ben ayrildigimda uzakta oldgumz icin gidip kapisina birakamzdim ama ablasina devrede bilirdim tum hediyeleri ve hatiralari. Ama vermedim. Bide o it icin yollara dusucek degilim. Evde bi bavulda duruyor hepsi, manasiz toz icinde..
Para etse satardim catir catir yerdim.
aldığı hediye de zaten trajikomik bişeydi

Ondan kaynakli hastalik neymis cok merak ettim. Sebep oldugu sey bile umrunda diilse donse bile yuzune bakma bundan sonra.
Seversin de sevilirsin de merak etme. Suan bole hissetmen normal otesi.
Insanoglu oyle sever ki hic bitmiycek zanneder ama bir biter ki sanki hic sevmemis...

Son düzenleme:
Ondan kaynakli hastalik neymis cok merak ettim. Sebep oldugu sey bile umrunda diilse donse bile yuzune bakma bundan sonra.
Seversin de sevilirsin de merak etme. Suan bole hissetmen normal otesi.
Insanoglu oyle sever ki hic bitmiycek sanar ama bir biter ki hic sevmemis sanar...
Sebep o olmasına rağmen evet yazmadı ben şok oldum
Yani haklısınız ama şu an daha fazla dibe batmamak için açtım ki beni biraz silkeleyin,takıntı yapmayayım

düşmedim bişey yapmadım vallahi,mesajlarımda bile egosunu okşayacak tek bişey yapmadım

Hiç bir şey yazma tamam mı , gelir merak etme elinde sonunda döner ama seni bıraktığı yerde bulur mu hiç sanmıyorum. Değerini bilmeyen insanlara eyvallahın olmasın. Sen üstüne düştükçe yazdıkça kaçacak , ölesine attığın msjlarda bile egosu tavan yapıcak dicek ki benden vazgeçemiyor. Boşver beya sana erkek mi yok. O kaybettiğine yansın.

Hiç bir şey yazma tamam mı , gelir merak etme elinde sonunda döner ama seni bıraktığı yerde bulur mu iç sanmıyorum. Değerini bilmeyen insanlara eyvallahın olmasın. Sen üstüne düştükçe yazdıkça kaçacak , ölesine attığın msjlarda bile egosu tavan yapıcak dicek ki benden vazgeçemiyor. Boşver beya sana erkek mi yok. O kaybettiğine yansın.
Bugünden sonra bu kadar ağladıktan sonra,benim için onun bende yeri yok.
Onu daha fazla takmak istemiyorum,onu biraz gömelim ben bunları okuyayım kötü olmayayım diye açtım konuyu

Kimse vazgecilmez degil.
Yasin cok genc ilerde bu zamanlarini hatirlayip guleceksin.

Back
X