hayır ben rahat bir ailede büyüdüm..Baskıcı bir ailede mi yetiştiniz?
bir üst konuya gel.klavye kahramanlığı yapanlara sende katıl güven gelir kendine :) şaka bi yana sosyal ortamlara girseniz.ben üniversiteye gidene kadar kalabalık otobüse bile binemezdim ayakta kalacam herkes bana bakacak gibisinden.okuldan sonra acaip özgüven geldi.bir iki profosörle muhabbet edince onlarında insan olduğunu farkettimmerhaba arkadaşlar..
bende özgüven eksikiliğim var.. nasıl mı farkettim.. bilmiyorum herşeyimi kocama danişiyorum.bilgiler aliyorum.. kocama danişmadan hiç bişey yapamiyorum..
o zaman ben kendime güvenim olmadığını farkettim.. kocama çok güveniyorum kendime yok
onada bana güvenmiyorsun yaa dediğim de oldu böle diyerek ben kendimden çok soguttum... artık yanlış yapmaktan çok korkuyorum.. bide yanlış bişey demekten korkuyorum.
napicam ben kendime nasıl güvenicem...bide zayıflıycam da kendime güvensem iyi.. bi sürü şeylere bile güvenemiyorum..
not: çok şükür kocamla aramda bişey yok.. fakat kendime güvenmek için yol ariyorum.
Katılıyorum.Çocuklar bile tek büyüyünce özgüven olmuyor,sosyallik şart.bir üst konuya gel.klavye kahramanlığı yapanlara sende katıl güven gelir kendine :) şaka bi yana sosyal ortamlara girseniz.ben üniversiteye gidene kadar kalabalık otobüse bile binemezdim ayakta kalacam herkes bana bakacak gibisinden.okuldan sonra acaip özgüven geldi.bir iki profosörle muhabbet edince onlarında insan olduğunu farkettim
keşke olsa valla bende artık kaçacak delik ariyorum arkadaşim da yok. dünyada tek arkadaşim sırdaşim KOCAM. onun yaninda acayip rahatim.. dişarda öle degilim.. utaniyorum konuşasim da gelmiyor:/bir üst konuya gel.klavye kahramanlığı yapanlara sende katıl güven gelir kendine :) şaka bi yana sosyal ortamlara girseniz.ben üniversiteye gidene kadar kalabalık otobüse bile binemezdim ayakta kalacam herkes bana bakacak gibisinden.okuldan sonra acaip özgüven geldi.bir iki profosörle muhabbet edince onlarında insan olduğunu farkettim
yokmu kurs eğitim şansınızkeşke olsa valla bende artık kaçacak delik ariyorum arkadaşim da yok. dünyada tek arkadaşim sırdaşim KOCAM. onun yaninda acayip rahatim.. dişarda öle degilim.. utaniyorum konuşasim da gelmiyor:/
işimde çok şükür başarılıyım.. yanlış yapcam diye korkuyorum o yüzden işlerimi defalarca gözden geçirdiğimde oluyor:)Başardığın işleri düşünerek baslayabilirsin
olsa iyi.. işten yorgun geliyorum iyemegi yap evi süpür vs.. bide evde kocamla sinema keyfiyokmu kurs eğitim şansınız
Utanacak ne var ki?Burada nasıl fikirlerinizi yazıyorsanız ,utanmıyorsanız,insanlarlada konuşabilirsiniz.O kişilerin hakkınızda önyargılı olmasına sebep verirsiniz konuşmayarak.keşke olsa valla bende artık kaçacak delik ariyorum arkadaşim da yok. dünyada tek arkadaşim sırdaşim KOCAM. onun yaninda acayip rahatim.. dişarda öle degilim.. utaniyorum konuşasim da gelmiyor:/
anladım.kimse sizden üstün değil.çekinecek birşey yok.böyle demeklede olmuyor ama en azından gelişim kitapları okuyun.çok yönlü yönlendirecek kadar kalifiyeli olmadığımı hissettim.kusura bakma :) rabbim iyi günler göstersinolsa iyi.. işten yorgun geliyorum iyemegi yap evi süpür vs.. bide evde kocamla sinema keyfi
ohoo ben kişisel gelişim kitaları çok okudum da bi faydasımı göremedim uygulamak gerekiyo onu da beceremedimanladım.kimse sizden üstün değil.çekinecek birşey yok.böyle demeklede olmuyor ama en azından gelişim kitapları okuyun.çok yönlü yönlendirecek kadar kalifiyeli olmadığımı hissettim.kusura bakma :) rabbim iyi günler göstersin
doğruuTek başına Aldığınız bir kararda veya size göre doğru olup da söyleyeceğiniz bir düşüncenizde eşinizin size vereceği tepkilerden çekindiğiniz için olabilir mi acaba bu kendine güven eksikliği?bana ondanmış gibi geldi açıkcası.
Ne guzel işte. Guvensizlik hissettiğin anda. Bundan once basardim. Yine basaririm de, öyleişimde çok şükür başarılıyım.. yanlış yapcam diye korkuyorum o yüzden işlerimi defalarca gözden geçirdiğimde oluyor:)
tam benlik konumerhaba arkadaşlar..
bende özgüven eksikiliğim var.. nasıl mı farkettim.. bilmiyorum herşeyimi kocama danişiyorum.bilgiler aliyorum.. kocama danişmadan hiç bişey yapamiyorum..
o zaman ben kendime güvenim olmadığını farkettim.. kocama çok güveniyorum kendime yok
onada bana güvenmiyorsun yaa dediğim de oldu böle diyerek ben kendimden çok soguttum... artık yanlış yapmaktan çok korkuyorum.. bide yanlış bişey demekten korkuyorum.
napicam ben kendime nasıl güvenicem...bide zayıflıycam da kendime güvensem iyi.. bi sürü şeylere bile güvenemiyorum..
not: çok şükür kocamla aramda bişey yok.. fakat kendime güvenmek için yol ariyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?