• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime güvenimi kaybettim

mazosistin_mutlulugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
398
114
103
Arkadaşlar ben ilkokul arkadaşlarımla anlaşamazdım umursamazdım bu yüzden arkadaşlarımda beni yanlış bilirlerdi onlar yanlış bilincede ben onların üzerime oturttugu kimlige alışmaya başladım ve bu yüzden artık okulda çok utangacım arkadaşlarımında arasına giremiyorum aramızda hiçbir fark yokken onları kendimden üst seviyede görmeye başladım oysa aramızdaki tek fark bazılarının benden daha ön yargılı olması beni iyi niyetli görünce aptal sanmaları Sizce bunu nasıl halledebilirim okulda normal hayatımda oldugumdan çok daha farklıyım

yeni bir ortam yeni karakter diye düşün sınıfını değiştir ya da başarabiliyorsan okulunu değiştir kendini gerçekleştirmek için yeni ortam iyidir tebdil-i mekanda ferahlık vardır :7:

Evet aslında okulumu değiştirsem çok iyi olacak artık herşeyi daha iyi anlıyorum nasıl davranacagımı vs. ama arkadaşlarımı ve okulumu seviyorum nasıl olacak bilmiyorum :(

canım kimse senden üstün degil unutma kendine güven güçlü ol birisi senin canını acıtıcak sözler sölemiş sanırım bunu takıntı haline getirmişsin

Back
X