kendime hakim olamıyorum, kafamın içinde duygu ve mantık savaşı var

3 tam 1 robot

bin şükür 🍀
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
5.614
22.510
598
Arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce erkek arkadaşımdan ayrıldım, duygularım devam ediyor mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum...

Atmamam lazım tekrar başlarsak mutlu olurum bir süre evet ama bu bir kısır döngü bir süre sonra yine mutsuz olucam duygularıma hakim olamıyorum ancak mantıken beni mutlu etmeyecek bir ilişki olduğunun da bilincindeyim ne yapmalıyım?

Böyle yazınca çok genç gibi oldu ama 27 yaşındayım o kadar küçük de değilim yani : ) İlk defa birine karşı duygularım bu derece yoğunlaşmıştı o yüzden zorlanıyorum.

(mutsuz olurum deme sebebim de kişiliklerimizin çatışması ve zor biri olması, empati yapmaması vs. )

Unutun gitsin bu üç seçenekten biri için bile unutulur

Burda burç konuşmak yasak mı bilemiyorum ama bazı burçlar çok güdüsüz oluyor.

Asla yazma, dik dur sen güzelsin ve değerlisin. Ağla zırla ama asla yazma geçicek!

Ahhh su duygularimiz yok mu bizim, yemin ediyorum kadinlar olarak su hayattaki en büyük zorlugumuz onlar ve onlara hakim olmaya calisirken yasadigimiz zorluklar herhalde.

Seni cok iyi anliyorum ve sunu söylemek istiyorum: hic bir duygu sonsuza kadar sürmüyor, sevgilinle tekrar birlesme fikri bile aslinda seni ikilemde birakiyor ya, hah iste bu durum zaten gercekten de tekrar denesen bile huzursuz olacaginin kaniti niteliginde.

Güzel seyler tereddütte birakmaz insani, düsününce bile icin ısınır, icin sıkılmaz. Dogru bir karar vermissin, empati yapamayan bir adamla nereye kadar gidebilirsin? Ilerde yine ayni sebeplerden bitme noktasina gelir hatta hic belli olmaz bu sefer adam terk eder ve sen iyice pisman olursun...

eğer duygularınla mantığın arasında kaldıysan insan ilişkilerinde her zaman mantık kazanır. mantık seni koruyan mekanizmadır. mantığın, seni üzmüş kırmış empati yapamayan birinden seni korumaya çalışıyor.

uzaklara dalıp dalıp giden hüzünlü kolay affeden hep yarı yolda bırakılmış aşk insanı olduğunu söyleyenleri düşün. derler ki tek suçum sevmekti. hayır böyle değil. onlar da bu ilişkinin olmayacağını başından biliyorlardı ama duygularına yenildiler. mantıklarını dinlemediler. en büyük zararları da kendileri gördüler. aşk çok yüce bir duygu falan değil. birini kontrolsüz aşırı sevmek sürekli affetmek iyi bir şey değil. kendi haklarını da gözetmelisin.

Amann boşver sana sevgili mi yok:)

Kendi özsaygım adına ayrıldın zaten ama bazen böyle bir duygu depreşmesi yaşıyorum

Merhaba, çok yıpratıcı bir ilişkim olmuştu. İlk olarak söyleyeceğim karşındaki kişinin değişeceğine ya da değiştirebileceğine inanma, ben 6 yıl denedim olmuyor. Karşında empati yapan birisi yoksa eğer çok yıpranırsın. Hayat kısa, bizlerden bir tane var, mutsuz olduğunun aslında sen farkına varmışsın. Bu dönemlerde duygusal olduğunu biliyorum. Kendince otur ilişkinin olumlu, olumsuz yönlerini ve mutsuzluklarını vs düşün ve karar ver, mantığını dinle. Zamanla herşey düzeliyor ve daha güzel oluyor, eğer karşındaki kişi yanlışsa. Şuanda detaylı olarak bilmediğim için söyleyebileceklerim bunlar. :)

Emin ol yedekte bıraktıklarından birileriyle işi pişirmiştir. Sen adım atma.

Bu özlem atakları her geldiğinde neden ayrıldığını kendine hatırlat ve geri dönersen bu yaşadıklarını 2 katı olarak yaşayacağını unutma. Çünkü ayrılma sebeplerini affetmiş ve yeniden yaşamaya hazır olarak döneceksin. Şiddet gören bir kadının geri döndüğünde daha basit sebeplerden daha çok şiddet görmesi gibi düşün.

O kadarda küçük değilim derken.. Evet küçük değilsiniz hatta, 30 a ne kalmış şurda… Mantığınıza uygun olmayan hiçkimseye karşı zaaf oluşturmayın. Yıllar geçer olduğunuz yerde sayıyor olarak bulursunuz kendinizi... ;artık yeni denizlere yelken açma vakti bence...

işte bu durum daha küçüklerde olur aslında bunu yaşayacak kadar küçük değilim demek istedim o kadar derken, ben küçüğüm manasında demedim küçük olmadığımı vurguladım.

Günaydın robotcum. Ayrılma sebebiniz yanlış hatırlamıyorsam birşeyi unuttun diye sana bağırması mıydı? Ben o konuyu okuyunca adama hak vermiştim. Çünkü benimkinde de aynı sorun var unutuyor cok fena carlıyorum. Ama benim olay saman alevi gibi carlıyorum pişman oluyorum sokuluyorum vsvs.
Adam ulaştı mı pişmanlık vs onda var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…