- 10 Eylül 2011
- 5.614
- 22.510
- 598
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
-
Unutun gitsin bu üç seçenekten biri için bile unutulurArkadaşlar yaklaşık 20 gün önce erkek arkadaşımdan ayrıldım, duygularım devam ediyor mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum...
Atmamam lazım tekrar başlarsak mutlu olurum bir süre evet ama bu bir kısır döngü bir süre sonra yine mutsuz olucam duygularıma hakim olamıyorum ancak mantıken beni mutlu etmeyecek bir ilişki olduğunun da bilincindeyim ne yapmalıyım ?
(mutsuz olurum deme sebebim de kişiliklerimizin çatışması ve zor biri olması, empati yapmaması vs. )
değil hangi burçlar : )Burda burç konuşmak yasak mı bilemiyorum ama bazı burçlar çok güdüsüz oluyor.
Asla yazma, dik dur sen güzelsin ve değerlisin. Ağla zırla ama asla yazma geçicek!
değil hangi burçlar : )
O kadar doğru ki...Bayanlar olarak bizi kastetmeden söylicem.
Kova erkeği Aslan erkeği Boğa erkeği Koç erkeği
bunlar güdüsüzdür sevgi odaklı değiller
Amann boşver sana sevgili mi yok:)Arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce erkek arkadaşımdan ayrıldım, duygularım devam ediyor mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum...
Atmamam lazım tekrar başlarsak mutlu olurum bir süre evet ama bu bir kısır döngü bir süre sonra yine mutsuz olucam duygularıma hakim olamıyorum ancak mantıken beni mutlu etmeyecek bir ilişki olduğunun da bilincindeyim ne yapmalıyım?
Böyle yazınca çok genç gibi oldu ama 27 yaşındayım o kadar küçük de değilim yani : ) İlk defa birine karşı duygularım bu derece yoğunlaşmıştı o yüzden zorlanıyorum.
(mutsuz olurum deme sebebim de kişiliklerimizin çatışması ve zor biri olması, empati yapmaması vs. )
Kendi özsaygım adına ayrıldın zaten ama bazen böyle bir duygu depreşmesi yaşıyorumeğer duygularınla mantığın arasında kaldıysan insan ilişkilerinde her zaman mantık kazanır. mantık seni koruyan mekanizmadır. mantığın, seni üzmüş kırmış empati yapamayan birinden seni korumaya çalışıyor.
uzaklara dalıp dalıp giden hüzünlü kolay affeden hep yarı yolda bırakılmış aşk insanı olduğunu söyleyenleri düşün. derler ki tek suçum sevmekti. hayır böyle değil. onlar da bu ilişkinin olmayacağını başından biliyorlardı ama duygularına yenildiler. mantıklarını dinlemediler. en büyük zararları da kendileri gördüler. aşk çok yüce bir duygu falan değil. birini kontrolsüz aşırı sevmek sürekli affetmek iyi bir şey değil. kendi haklarını da gözetmelisin.
Emin ol yedekte bıraktıklarından birileriyle işi pişirmiştir. Sen adım atma.Arkadaşlar yaklaşık 20 gün önce erkek arkadaşımdan ayrıldım, duygularım devam ediyor mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum...
Atmamam lazım tekrar başlarsak mutlu olurum bir süre evet ama bu bir kısır döngü bir süre sonra yine mutsuz olucam duygularıma hakim olamıyorum ancak mantıken beni mutlu etmeyecek bir ilişki olduğunun da bilincindeyim ne yapmalıyım?
Böyle yazınca çok genç gibi oldu ama 27 yaşındayım o kadar küçük de değilim yani : ) İlk defa birine karşı duygularım bu derece yoğunlaşmıştı o yüzden zorlanıyorum.
işte bu durum daha küçüklerde olur aslında bunu yaşayacak kadar küçük değilim demek istedim o kadar derken, ben küçüğüm manasında demedim küçük olmadığımı vurguladım.O kadarda küçük değilim derken.. Evet küçük değilsiniz hatta, 30 a ne kalmış şurda… Mantığınıza uygun olmayan hiçkimseye karşı zaaf oluşturmayın. Yıllar geçer olduğunuz yerde sayıyor olarak bulursunuz kendinizi... ;artık yeni denizlere yelken açma vakti bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?