- 29 Kasım 2016
- 341
- 256
- 103
- 32
Yorumlarda verdigim detaylari okumadiysaniz bu yorumu yapmaniz normal ben 3 kışı incecik bir montla gecirirken esime gittik mont aldik.Gecen ay gittik ustune basina biseyler aldik.E ben bu surecte 3-4 senede kendime bir ic camasiri bile alamadiysam ve suan icin borclar hafiflediyse kusura bakmayin bende kendime biraz harcama yapiyim.Calistimda calismadigim degil sizde calistiginiz yerde tacize ugrasaydiniz hala calisirmiydiniz?
Kaldiki suan calisim desem bu sartlarinda isi nerden bulucam
Yorumları okumadım ilk etapta sorduğunuz konu üzerinden yorumladım. Her zaman karşımıza iyi insanlar çıkmıyor maalesef bir yerde tacize uğradınız diye hiç çalışmayacağınız anlamına mı geliyor.
Sıkıntı çekmiş olabilirsiniz kimse dört dörtlük yaşamıyor maalesef her zaman eksiklerimiz çıkıyor ama hayatı paylaşan çiftlerin eşim ev aldı, benim maaşım gibi cümleleri yanlış geliyor. O ev ikinizin borç ikinizin borcu gelir ikinizin geliri.
Ben çalışıyorum çok şükür ki ihtiyacım olmadığı halde çalışıyorum yeri geliyor parayı birleştiriyoruz yeri geliyor hesabımda bırakıyorum. Çok şükür ki bir kere benim param meselesi geçmedi geçmezde. Çok aşırı pahalı veya fuzuli bir şey değil ise bir şey alınca şunu almam gerekiyor demiyorum bir şey beğendiysem alıyorum. Eğer ki sıkıntılarınız azaldıysa bir şey almak için sormanıza gerek var mı? Herkesin özel ihtiyaçları olabiliyor.
Eğer ki eşinize alınıyorsa tabii ki de almak hakkınız sadece üslubunuz veya yazıya dökme şekliniz yanlış. Eşiniz ben birkaç ay maaşımı eve vermeyeceğim kendime alışveriş yapacağım üslubuyla mı söyledi? Sanmıyorum.
İhtiyaçlar tabii ki dile getirilmeli, alınmalı ama maaşımı vermiyorum kendime harcayacağım şeklinde olursa ailenizin size verdiği maaş diye adlandırdığınız para bir gün kesildiğinde eşinizde kendi maaşını size,evinize harcarken düşünür. Benim de şuna ihtiyacım var. Bu ay şunu almak istiyorum şeklinde söylerseniz eşinizde hayır demez doğru üslubla çözebilirsiniz.