Merhaba arkadaşlar. Belki derdim buradaki dertlerin yanında dert bile değil. Ama okadar tuhafım ki şuan. Birileriyle paylaşmak akıl almak istedim. Biraz evhamlıyım. Çok vesveliyim. Hastalık hastası derler ya işte tip bir insanım. Belki bu yüzdendir. Bilmiyorum ama çok sıkıntılı bir sene geçirdim. Dertler tam bitti haftayada tatile gidecektim. Ama iki gün önce ya uyuyamazsam ne yaparım diye düşündüm. Nerden geldi aklıma bilmiyorum ama
Dün gece 10.30 da yattım sabahın dördüne kadar döndüm durdum bir türlü uyuyamadım. Ağladım. Okadar sinirlendimki böyle saçma bir düşünceden dolayı uyuyamamak. Türlü türlü düşünceler geçti aklımdan... Ya bir daha uyuyamazsam? Ne yaparım ben? Sonra 4 te zar zor uykuya daldım. Sabah yine aynı saatte (8'de) kalktım. Ama şimdi çok korkuyorum ya bu gece uykuya dalamazsam diye. Ne kadar saçma bir dert değilmi sizde haklısınız
Ama bu u şekilde tatilede gidemem. Böyle birşey yaşadınızmı? Yaşadıysanız nasıl yendiniz. Bu duyguyu yenmek için ne yapabilirim? (Bu arada 17 yaşındayım.) Şimdiden özürdilerim bayla saçma birşeyle sizi meşgul ettiğim için ama birlerinden akıl almaya ihtiyacım var. 

Son düzenleme: