• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime kızıyorum...

bak ıste burda en azından sana yardımcı olmaya calısyoruz.ben 7 senelık evlıyım ve ınankı su an yasadıklarını oyle ıyı anlıyorum kı.ama dedım ya cok yenı evlısın ve esınle flort etsende aynı evde yasamaya alısmak zaman ve emek ıster.kendıne sunu sor derdın uzum yemek mı bağcıyı dövmekmı.bu cevapla hareket etmeye calıs.bırde esını cok anlatmıyorsun sana karsı tavrı nasıldır,aılesının yanında sana tavrı nasıldır.yukarıda bır yerde yazmıssın aılesının yanında benı uzdu dıye.aılesının yanında mudahale etme,kımsenın yanında yapma.sorunu yalnızken evınde coz.empatı yap mesela senın aaılene gıttıgınızde sen esının ıstemedıgı yada sevmedıgı bır seyı yaptın.o an aılenın yanında senı uyrasa,tartıssa sen ve aılen nasıl hıssedersınız.ve sıgara konusunda takıntılı olup ınalasma.ınankı bu sekılde cozulecek bır sey degıl.kendımden bılıyorum bırının baskısı oldugunda sıgara ıcme ıstegın tavan yapar.gormezden gelsen ne olur.evlenmek ıcın bu kadar ugras verdıgın adam ıcın degmezmı.kokusunu mu sevmıyorsun ona anlat ben ıcmedıgım kokusu bana ıgrenc gelıyor,sana yaklasamıyorum.dısarda ıc ama evde ıcme,yada sakız cıgne ,dıslerını fırcala.
emır cumlesı kurma bu karsındakı kım olursa olsun ters tepıyor.yarın bır gun cocugun oldugunda onda bıle ters tepkı yapıyor.

çok güzel yazmışsınız.en büyük kavga ve zıtlaşma şeklimiz sigara.hiç tahammülüm yok.evde içmiyor zaten şuan ama sonra neyapar bilmiyorum.agzını yıkıyor ama bana sinirlenince gene yapıyor.soruyorum nekadar içiyorsun az içiyorum diyor ama günde bir paket içiyor

Back