- 12 Mart 2023
- 1.472
- 1.562
- 63
- Konu Sahibi Yagmurzamani_
- #41
Beş yaş varÇok büyük bir yaş farkı varsa şans verin derim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beş yaş varÇok büyük bir yaş farkı varsa şans verin derim![]()
Aaaaa sende, 10 yaş falan sandım ben de :) eşim de benden 5 yaş küçük anlaşıyorsanız hiç takılma :) önemli olan anlaşabilmek sevebilmek yaş sadece bir sayı :) valla ben kaptım çıtırı keyfime bakıyorumBeş yaş var![]()
Anlıyorum ve yok ya olmaz diyemiyorum olabilirde ya da hiç böyle şeyler olmucak garantisi yokBeş yaş var ilerleyen zamanda yanında büyük durursam ya da o küçük biri ile evlenseydim derse ya da ailesi sıkıntı ederse aman varda var yani o yüzden duygum oluşacaksa bile set vuruyorum
Ilk evliligim cok kisa sürdü cocuk yasta görücü usulü evlenmiştim hem aldatildim hem ailesi tarafından ezildim hemde o sahis tarafından hpv nin en tehlikeli türlerine yakalandim kisa sürede bosandim aileme döndüm cocugum yokken okulu bitirdim ise girdim calistim aklimda asla evlilik yoktu etrafımda erkek sinek olsun istemiyordum esimde israrla arkadaşın olarak kalayım hayatında dedi ne zaman duygusal birsey acsa ya engelledim ya da ona engel oldum bir gün şak diye diz çöküp evlilik teklidi etti bi nevi agzim dilim baglandi hic sevgili olmadan nisanlanmistim esim hic evlilik yapmamis biri ailesi ne der diye cok cekindim ama esim hic sorun etmedi ettirmedi de 17 de bulmuştum belayi ama cok şükür rabbime 25 yasinda güldürdü yüzümü polyanna olamam tabi ki sorunlarımız oluyor ama evliligin tuzu biberi bunlarda :)Peki özel değilse neden asla evlenmezdim diyordunuz sonradan tanıyınca mı aşık oldunuz
Amin, çok teşekkür ederim. İkimizin de ikinci evliliği olacak, o kadar benzer şeyler yaşamışız ki, yıllar sonra denk gelmemiz de mucizeydi, Allah'tan işteMaşallah daim olsunkader ağlarını örmüş olacak kişi ne olursa olsun çıkıp gelmiş bir şekilde
![]()
Tabii yaş aralığı da önemli ama eğer diğer koşullar, kriterler uygunsa, çekim elektrik varsa, enerji ve kafa yapısı uyuyorsa abartılacak bi yaş farkı değil bence.Beş yaş var![]()
Ben 30 o 25 yaşında ailesi normal klasik Türk ailesi utangaç bir yapısı var sessiz sade ama çok merhametli birisi
Kişiden kişiye çok değişken bir durum..Mutlu olan da var mutsuz olan da. Ama bence şu önemli ..Kadın 35 erkek 30 olsa veya biraz daha üstü sanki daha makul olabilir. Erkekler genel olarak geç olgunlaşır, 25 yaş bir erkek için erken bir yaş. Bunu da dikkate alarak değerlendirme yapın..Bizim bir tanıdığımız arasında 7 yaş fark var..2 çocukları var, erkek 14 yaşında kız da 9 yaşlarında.. Evliliklerinde sorun yok aslında, hatta adam karısının ağzının içine bakıyor, bazı konularda da çok zıtlar..Adamın ailesi ilk zaman yaşı çok sorun etmiş ve istememiş ama yeme içmeden kesilmiş, ailesi de sen nasıl istersen öyle olsun, madem bu kadar seviyorsunuz evlenin demişler ama mesela benim ilişki yürümemisti, ailesi istemedi ve geri adım atmadı, benim için böylesi hayırlı oldu ama o dönem çok üzülmüştüm. Hakkınızda hayırlısını diliyorumBen 30 o 25 yaşında ailesi normal klasik Türk ailesi utangaç bir yapısı var sessiz sade ama çok merhametli birisi
Bdv yi günlük amaçlı kullandığımı nereden çıkardınız konuyu fark etmeden yanlış yere açmışsım muneden rica ettim taşıdı sağ olsunBdv artık iyice anılar geçidi,günlük tarzı bir yer oldu. Bu konuda dert yok mesela,üyelerin kendi hayat hikayeleri sorulmuş. Amaç nedir?
Teşekkür ederimKişiden kişiye çok değişken bir durum..Mutlu olan da var mutsuz olan da. Ama bence şu önemli ..Kadın 35 erkek 30 olsa veya biraz daha üstü sanki daha makul olabilir. Erkekler genel olarak geç olgunlaşır, 25 yaş bir erkek için erken bir yaş. Bunu da dikkate alarak değerlendirme yapın..Bizim bir tanıdığımız arasında 7 yaş fark var..2 çocukları var, erkek 14 yaşında kız da 9 yaşlarında.. Evliliklerinde sorun yok aslında, hatta adam karısının ağzının içine bakıyor, bazı konularda da çok zıtlar..Adamın ailesi ilk zaman yaşı çok sorun etmiş ve istememiş ama yeme içmeden kesilmiş, ailesi de sen nasıl istersen öyle olsun, madem bu kadar seviyorsunuz evlenin demişler ama mesela benim ilişki yürümemisti, ailesi istemedi ve geri adım atmadı, benim için böylesi hayırlı oldu ama o dönem çok üzülmüştüm. Hakkınızda hayırlısını diliyorum![]()
Ben aslında 1 2 hadi 3 e de neyse diyorum yaş farkına ama üstü sıkıntı geliyorTabii yaş aralığı da önemli ama eğer diğer koşullar, kriterler uygunsa, çekim elektrik varsa, enerji ve kafa yapısı uyuyorsa abartılacak bi yaş farkı değil bence.
Cidden akışta kalmak beklenti içinde olmamak lazım çünkü bir şeye ümit bağlayınca olacak olan bile olmaz oluyor o ümit duygusu insanı sabırsız aceleci kılıyor hadi ben bekliyorum umut ediyorum olacak olan olsun artık düşüncesi saçma sapan karışıklık yapıyor çok üzüyor insanı o yüzden sallamayıp akışa bırakmak en mantıklısıAmin, çok teşekkür ederim. İkimizin de ikinci evliliği olacak, o kadar benzer şeyler yaşamışız ki, yıllar sonra denk gelmemiz de mucizeydi, Allah'tan işte
Herkesin nasibi, kaderi, hayatı farklı farklı, kıyaslamamak ve ümitsiz olmamak lazım, meşhur "akışta kalmak" kavramı gerçekten çok değerli.
İlişkide aşk, sevgi mutlaka gerekli ama kesinlikle yeterli değil bi ilişkiyi sürdürmek için. Ben mantık yönünden asgaride de olsa uyum olması taraftarıyım. Başta içe sinmeyen şeyler sonradan daha çok göze batıyor. Aile, görgü, seviye, kültür, eğitim, bakış açısı vs çok çok önemli şeyler, taviz verilecek şey var verilmeyecek şey var. Kendini iyi tanımak, olmazsa olmazlarını, beklentilerini ve sınırlarını iyi bilmek gerekiyor. İnsan mutlu olmak için biriyle olur/olmalı. Rahatsız eden, hoşa gitmeyen, içe sinmeyen durumlarda oldurmaya çalışıp zaman kaybetmeye gerek yok.
Dilerim en güzel ve kolay şekilde çok mutlu olursunuz![]()
Eşinize helal olsun işte erkek dediğin böyle olacak seviyorsa uğraşacak peşine düşecek gerçekten çok takdir ettim cesaretini daim olsun mutluluğunuzIlk evliligim cok kisa sürdü cocuk yasta görücü usulü evlenmiştim hem aldatildim hem ailesi tarafından ezildim hemde o sahis tarafından hpv nin en tehlikeli türlerine yakalandim kisa sürede bosandim aileme döndüm cocugum yokken okulu bitirdim ise girdim calistim aklimda asla evlilik yoktu etrafımda erkek sinek olsun istemiyordum esimde israrla arkadaşın olarak kalayım hayatında dedi ne zaman duygusal birsey acsa ya engelledim ya da ona engel oldum bir gün şak diye diz çöküp evlilik teklidi etti bi nevi agzim dilim baglandi hic sevgili olmadan nisanlanmistim esim hic evlilik yapmamis biri ailesi ne der diye cok cekindim ama esim hic sorun etmedi ettirmedi de 17 de bulmuştum belayi ama cok şükür rabbime 25 yasinda güldürdü yüzümü polyanna olamam tabi ki sorunlarımız oluyor ama evliligin tuzu biberi bunlarda :)
Bence de çok büyük fark olmamalı ama 5 yaşa kadar normal diye düşünüyorum.Ben aslında 1 2 hadi 3 e de neyse diyorum yaş farkına ama üstü sıkıntı geliyor
Ben 30 o 255 yaş çok değil bence. 5 yaş erkek büyük olsa normal karşılanır, kadın içinde normal. Bence frekans uyum önemli. Benim arkadaşın annesi babasından 10 yaş büyük ve mutlular. Siz kaç yaşındasınız?
Ben de öyleyim hatta eğer o kişiden elektrik alamadıysam içime ayrı bir iğreltisi düşüyor çok gıcık oluyorum bildiğiniz hani başta hoşlanmadım zamanla aşık oldum olayı Ben de çok imkansız bir durum. benim sadece merak ettiğim şu kişiyle şu sebepten olmaz diye set çektiğimiz ama olsa da olur diye düşündüğümüz ama o çektiğimiz setten dolayı imkan vermediğimiz ilişkilere biz mi mani oluyoruz kafamızda biz mi kuruyoruz belki de korktuğumuz gibi sıkıntılar çıkmayacak sorunlar olmayacak umarım demek istediğimi anlatabilmişsimdirBen buna katılmıyorum. Yani nefret ediyordum, ay hiç düşünmüyordum da öylesine takılırken evlendik falan kısmı bana uymuyor mesela.
Yani ben birini gördüğümde hoşlanmazsam, o uyumu görmezsem sevemem de şans da veremem.
Benim daha kesin yanlarım vardır. Asla istemeyeceğim özellikler vardır bunlardan biri bile olsa olmaz.
Siz kendinizi iyi tanırsınız, siz nasıl bir insansınız?
Etki altında kalıp sonra olmayacak birine evet demeyin de. Sonu mutsuzluk da olabilir.
Bu hafta bir konu açıldı mesela severim sandım evlendim olmuyor diye/
Maşallah daim olsunAaaaa sende, 10 yaş falan sandım ben de :) eşim de benden 5 yaş küçük anlaşıyorsanız hiç takılma :) önemli olan anlaşabilmek sevebilmek yaş sadece bir sayı :) valla ben kaptım çıtırı keyfime bakıyorum![]()
Yaş falan değil de insanın belli standartının olması normal. Benim hayatım boyunca keskin kenarlarım, kırmızı çizgilerim vardı.Ben de öyleyim hatta eğer o kişiden elektrik alamadıysam içime ayrı bir iğreltisi düşüyor çok gıcık oluyorum bildiğiniz hani başta hoşlanmadım zamanla aşık oldum olayı Ben de çok imkansız bir durum. benim sadece merak ettiğim şu kişiyle şu sebepten olmaz diye set çektiğimiz ama olsa da olur diye düşündüğümüz ama o çektiğimiz setten dolayı imkan vermediğimiz ilişkilere biz mi mani oluyoruz kafamızda biz mi kuruyoruz belki de korktuğumuz gibi sıkıntılar çıkmayacak sorunlar olmayacak umarım demek istediğimi anlatabilmişsimdirmisal ben 5 yaşı sıkıntı olarak görürüm ama belki bir şans olsa hiç de sıkıntı ettiğim gibi olmayacak