Hayat rastlantılarda mı gizli ?

Aslında hayat biraz değişik hiç aklında biri yokken birden oluyor evet. Allah o kalbe bazen sıcaklık veriyor. Birkaç kişi duydum ben de öyle olan. Sonra ilişkide buluyorsun kendini arkadaşın doğru demiş. Nasip işi belli olmuyor maalesef. 😅 Konuyu ben de takipteyim bu arada.
Benim bununla ilgili örneklerim var hemen yazayım 🙂

Liseye giderken öğretmenlerin bile yakıştırıp imada bulunduğu bir çift vardı çocuk kıza sürekli takılıp şaka falan yapardı :) bir nevi flörtez durumları vardı yani 😃hatta düşünün okul müdürü bile siz ikiniz aynı üniversiteyi kazanıp el ele tutuşup okula gidin demişti normalde müdürler sevgili olanları ayırmaya kalkar veliyi çağırır ama adam bu ikisini nasıl yakıştırdıysa birbirine o bile imada bulunurdu 😃 neyse lise bitti üniversite bitti bu ikisi sevgili olmadı diye biliyorum çocuk hatta başka biri ile nişanlandı sonra bir baktım sosyal medya da kıza denk geldim bu çocukla evlenmiş birde bebekleri olmuş 🧿 çocuk nişanlandıgı kişiden ayrılıp nasıl oldu da bu kızla tekrar bir araya geldiyse evlenmişler ister istemez şaşırmıştım 😃

Back
X