kendın ıcın yapmalısın ama . gercı bız kadınlar cogumuz senın yasafıgın seyı yasıyoruz. mesela ben kaş bıyık aldırmak ıcın o kadar usenıyorum kı o kuafore gıtmeye. makyaj konusunda sac konusunda sorunum yok ama gel gelelım okuafore gıdene kadar debelenyrm. cok sorun etmeyın kendınıze. zamanla eskı halınıze donersıunız ınsallahEvet saçlarımı biraz kestirip ombre yaptırmayı düşünüyorum ama onu da sürekli erteliyorum işte
İnşallah çok sağolunkendın ıcın yapmalısın ama . gercı bız kadınlar cogumuz senın yasafıgın seyı yasıyoruz. mesela ben kaş bıyık aldırmak ıcın o kadar usenıyorum kı o kuafore gıtmeye. makyaj konusunda sac konusunda sorunum yok ama gel gelelım okuafore gıdene kadar debelenyrm. cok sorun etmeyın kendınıze. zamanla eskı halınıze donersıunız ınsallah
Kaç kilosunuz ben de de kilo sorunu vardı da zayıflıyorum artıkBende aynı dertten muzdaribim maalesef bende kilo sorunu da var bi 5 kilo versem yetecek te ah bi versem
60 kiloyum 53 olsam harika olacaktaKaç kilosunuz ben de de kilo sorunu vardı da zayıflıyorum artık
Ben de gerçekten kilolu sandım cnm :) Ben de 66 kiloyum 60 a düşebilsem güzel olcak diye düşünüyorum :)60 kiloyum 53 olsam harika olacakta
:)ama benim boyum kısa 1.55Ben de gerçekten kilolu sandım cnm :) Ben de 66 kiloyum 60 a düşebilsem güzel olcak diye düşünüyorum :)
Bende çok uzun değilim 162 yim :):)ama benim boyum kısa 1.55
Bebeğim küçük bensiz 2 dk bile durmuyo o yüzden kuaföre gidemiyorum malesefÇocuğum yok,çalışan bir bayanım ama kuaföre gitmeye föne zamanım yok.Yemek-temizlik yetiştirmekten oje sürmeye zamanım kalmıyor..Makyajı zaten ya iş yerinde yapıyorum,ya da gezmeye gideceğimiz zaman arabada yapıyorum.Eşim de kişisel bakım konusunda çok titizdir,makyaja giyim kuşama önem verir.Topuklu ayakkabı giymemi çok sever mesela
Ama ben her zaman yetişemiyorum,yetişenlere de çok imreniyorum.Benim bu konuda heyecanım var zamanım yok
Zaman ayırabiliyorsan kendini kuaföre at saçlarını yenile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?