MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
Genelde böyleydim ama önceden deprem ölüm vs,duyduğumda hemen arama ihtiyacı hissederdim, merak ederdim. Herhalde esim aradi iyilermis dediginde rahatladim ve arama geregi duymadım.Öncedende mi böylediniz. Sonradan mi böyle oldunuz.
Beni en zorlayan süreçler kpss ve doğum oldu. Doğum kpss ye bin basar :)) Çocuğum olmadan 3 cocuk isteyen ben dogumdan sonra tek cocuk candır dedim. 6,7 cocugu o sartlarda anneannelerimiz nasıl büyütmüs kv yanında diyorum. Ben 10 gün zor tahammül ettim her seyime karısılmasina, gonderdim. Oyle ahım şahım bir seyler yasamamisim sanki! Belki yapım zayıf ondan ufak darbeler birikince yipraniyorum.Geçmişte kendinizi zorlayacak süreçlerden mi geçtiniz. Öyle olduysa belki şimdi boşvermeyi tercih ediyor olabilirsiniz. Bence akışına bırakın bir süre daha olmadı bir yardım alabilirsiniz
Gitmem gerektiğini biliyorum fakat sürekli erteliyorum.Her seyin abartısı zararlı.Fazla evham da zararlı ama bu rahatlık da çok fazla olmuş.O yüzden acil bir uzmana görünün derim
Hayatta insanın yaşadıkları yada yaşamak zorunda kaldıkları insanı çok değiştiriyor.Genelde böyleydim ama önceden deprem ölüm vs,duyduğumda hemen arama ihtiyacı hissederdim, merak ederdim. Herhalde esim aradi iyilermis dediginde rahatladim ve arama geregi duymadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?