- 26 Ekim 2014
- 60
- 24
- 88
- Konu Sahibi meyveliturta
-
Sen kendi halibe birak.
Kendisi isterse yakinlasir zaten .
Gidip peşinde dolanmam zaten :) ama en azından aramızdaki iletişim biraz daha artsın istiyorumO yakinlassin sen niye ugrasicaksin belki onun sana ilgisi yoktur normal davran olucagi varsa olur zaten yoksa da komik duruma düşme bence
Çok bir şey yapmadım aslında.Sadece arkadaş gibi davrandımYapacağını yapmışsın zaten olsaydı çoktan olurdu. Daha da üstüne gidersen iyice havalara girecek...
Gidip peşinde dolanmam zaten :) ama en azından aramızdaki iletişim biraz daha artsın istiyorum
O da var doğruMesaj yazmışsın ya hani. İsteseydi o muhabbeti uzatırdı gibi sanki. Erkekleri biliyoruz sonuçta. Bizim gibi değiller. İstedikleri zaman açık seçik yazarlar : ))
Evet bazen bende öyle düşünüyorum.Ama ertesi gün sanki sürekli benimle iletişime geçmeye çalışıyor gibi geliyor.Bir gün hiç konuşmazsak ertesi gün gülüp eğleniyoruzÇocuk senden hoşlanmıyor. Bu çok açık. Üstüne düşmemelisin.
Gülüp eğlenmek hoşlanma belirtisi değildir ki. Aksine sen gelince durgunlaşır, ağır başlı olur, kendini anlatmaya çalışır falan filan. Kakara kikiride hoşlanma ihtimali pek yoktur.E
Evet bazen bende öyle düşünüyorum.Ama ertesi gün sanki sürekli benimle iletişime geçmeye çalışıyor gibi geliyor.Bir gün hiç konuşmazsak ertesi gün gülüp eğleniyoruz
Fakat arkadaşlık yetmemis başka çözüm yolları arıyorsun. Eğer düşünmüş hoslanma ihtimali olmuş olsaydı arkadaşlığı ilerletmeye calisirdi ki keza biz normal arkadaşlarımızdan bile not isteyince adamlar ders arasında hadi gidip cektirelim diyor. Soğuk cevap vermesi ya senin ilgini anlayıp rahatsız olmasindan ya da mizacindan. BilemiyorumÇok bir şey yapmadım aslında.Sadece arkadaş gibi davrandım
17Zipzip bu bolumun diregi yemin ediyorum gozukmez oldu. Yas kacti merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?