- 13 Ocak 2015
- 19.381
- 12.402
- 298
Bunu bilerek görerek evlendi o zaman. Çok kibarmış eşiniz (!)hayır daha kiloluydum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu bilerek görerek evlendi o zaman. Çok kibarmış eşiniz (!)hayır daha kiloluydum
kendini sevmekle başla eşine neden sorup totosunu fezaya çıkarıyorsun ki? Fikirleri çok önemliymiş gibi devam edersen her konuda ezer seni inan bana, benim eşim dese sanane sen kendine bak diyip sustururum azıcık kendine güvenin olsunne yapmalıyım peki
ne yapmalıyım peki
kendini sevmekle başla eşine neden sorup totosunu fezaya çıkarıyorsun ki? Fikirleri çok önemliymiş gibi devam edersen her konuda ezer seni inan bana, benim eşim dese sanane sen kendine bak diyip sustururum azıcık kendine güvenin olsun![]()
öyle yapıcam bende inşallah başarırım :/Ne yapmalısın biliyormusun.
Önce kilonu ver ama kesinlikle ona çaktırma.O "ben söyledim yapıyor" zannederek onun lafına gelme.Kendi istikrarın ve duruşunla kilonu ver. Zamanla onu baştan çıkaracak şekilde giyin. Zaten 5 aylık evlisin gaza gelir. Zamanla kilo verdiğini de anlayıp gözlemleyecek.Sana kıyafetlerin daha çok yakıştığını da.Sen onu kendi yöntemlerinle adam et.Sakın takma asla kilolu değilsin 4 kilo versen fıstık gibi olursun bende öyleyim de kendimden biliyorum.Özgüvenini kaybetme.Bakımlı ol.Her lafına da alınma kocanın.
öyle yapıcam bende inşallah başarırım :/
inşallahBaşarırsın kendine inan.
kocan bile olsa kimsenin seni üzmesine izin verme.bilmiyorum...
konuşmak dahi istemiyorumkocan bile olsa kimsenin seni üzmesine izin verme.
bir daha böyle konuşma. senden soğuyorum vb şeyler söyle.
akıllı davran. saf kadını sevmez erkek milleti. akıllı kadın daha çekicidir onlar için.
konuşma zaten. özür dilesin önce. ve seni aşağılamayı bırakacağına dair söz almadan konuşma.konuşmak dahi istemiyorum
hiiç de sus sende bırak debelensin umursamaya öyle bişey ki arıyo ısrarla mesela açsan olmaz açmasan olmaz. evde geliyo konuşmaya çalısıyo napıyon falan diyo hiç bişey yokmuş gibi
çıldırsın dimii :)hiiç de sus sende bırak debelensin umursama![]()
ya konu nasıl açıldı biliyomusun bi etek almış bana dene dedi olmadı falan boyle öyle bi baktıki hani kendmi kötü hissettim ondan sormak istedim sadece ama birazda onu denedim öyle dememesi lazımdıMadem vereceği cevabı kabullenmeyecektin zoruna gidecekti neden sordun ki canım? ben 1,60 boyunda 40 kiloyum çok zayıfım ve bunun da farkındayım gidip eşime sence benim fiziğim nasıl demem. gözlerim görüyo çünkü göğüslerim küçük kalça desen yok. ama kendimi neden ezdireyim vereceği cevap canımı sıkacak neden sorayım? eğer olurda ağzını açıp zayıfsın derse de ben kendimle mutluyum derim o da bi daha bu tür bişey diyemez
Şaka mı bu?hayır daha kiloluydum
inanın çok haklısınız: (Istersen yüz kilo ol seven yine sever. ..demek ki bir hastalık gelirsen başına kaza gelse...yüzüne vücuduna birsey olsa bayagi bi arkasını dönecek! 1 kilon yok...2 o dangalak için hiç hırs yapıp hayatını zehir etme...önce bir kadınla konuşmayı öğrensin. ..ben kilo alırım veririm bu eşim bile olsa ona laf etme hakkı vermez. ..haddini de bildiririm böyle konusanin da!üzerinde siz hakkı olan tek sensin! EZDIRME KENDINI. ..OZGUVENINI KIRIP SENI GÜCSUZ YAPMAYA CALISIYOR. ..