• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime şaşırıyorum nasıl yaptım böyle!!

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
meraba kızlar bikaç ay öncesine iş yerinden bi çocuk bana olan ilgisini belli etti ve bikaç gün tanıma amaçlı dışarı çıktık. benden 2 yaş küçük olduğunu ve karakterlerimizin uymadığını gördüm. ve olmayacığını söyeldim. ama sonraları ondan biraz hoşlandım. ve bu yüzden mi bilmiyorum bugün yolda denk gledik ama ben selam bile veremedim görmemiş gibi yaptım. arkamdan odunmuş bu kız gibi şeyler düşündü belki. kızlar neden o an öyle oldu inanın şaşırıyorum kendime ne yapsam bu durumu düzeltebilir miyim? bundan sonra onunla bişey olacağı yok çünkü askere gitcekmiş işten de ayrılıcakmış seneye sanırım. her ne kadar da bi hoşlanma olsa bi beklentim yok ondan sadece hakkımda kötü şeyler düşünmesini istemiyorum. arkadaş olarak, düşman gibi olmadığımızı belli etmek için ne yapsam lütfen bi fikir verin. çok üzgünüm.

bı dahakı görusmenıze,selam ver..

olmadı bı göz kırp yada gulumse..

yalandan bısey sor..

hıcbıse olmamış gıbı davran..

ayrıntılı plan kuramıyorum suan..

Bi dahaki karsilasmanizda selam ver sonra meraba falan deyip yalandan bisiler bulup muhabbet edebilirsin :) takma o kdr kafana ama bayaaa etkilenmissin sanirim canim ya :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bı dahakı görusmenıze,selam ver..

olmadı bı göz kırp yada gulumse..

yalandan bısey sor..

hıcbıse olmamış gıbı davran..

ayrıntılı plan kuramıyorum suan..

teşekkür ederim cevabın için ama denk gelir miyiz bilemyrm. 3 4 gün sonra da izne çıkcam. belki bi daha hiç karşılaşamayız

Bi dahaki karsilasmanizda selam ver sonra meraba falan deyip yalandan bisiler bulup muhabbet edebilirsin :) takma o kdr kafana ama bayaaa etkilenmissin sanirim canim ya :) :)

canım galiba evet biraz fazla hoşlanmışım. ama uygun değiliz işte birbirimize. yüzyüze gelince de ne yapcamı şaşırıyorum.

nıe herkesın cevabına teşekkür var benımkıne yok benım kı istedıgınız doğrultuda olmadımı:D

nıe herkesın cevabına teşekkür var benımkıne yok benım kı istedıgınız doğrultuda olmadımı:D

olur mu öyle şey cevap vermeniz ben çok sevndirdi. fikrileriniz çok önemli çok teşekkür ederim. :D

Ayni isyerindesiniz degil mi.isyerinden dediginize gore.. oglen arasi yemegini beraber yiyin hihi kotu dusunmustur. Sonucta kotu de birakmamissiniz.birden tanimiyomus gibi olmus.ayrica uymadiginizi sadece ilk goruste mi anladiniz? Biraz daha vakit gecirmelisiniz bence bunu anlamak icin. . Sonra son pismanlik fayda etmez..

Ayni isyerindesiniz degil mi.isyerinden dediginize gore.. oglen arasi yemegini beraber yiyin hihi kotu dusunmustur. Sonucta kotu de birakmamissiniz.birden tanimiyomus gibi olmus.ayrica uymadiginizi sadece ilk goruste mi anladiniz? Biraz daha vakit gecirmelisiniz bence bunu anlamak icin. . Sonra son pismanlik fayda etmez..

evet uymuyor çünkü baya rahat biri. iş yerindeki birçok kızla kakara kiki yaptığını gördüm.fazla samimi yani ne zaman görsem bi kızla konuşup gülüşüyorlar. aslında benden bi an hoşlandı ama sonra bitti galiba o kadardı. ne bilim kendisinden de emin olamadığım için aslında sonu olmayacağını düşündüm teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

kızlar bi de şu var şimdi onunla konuşmaya çalışsam filan bu kez de pişman olduğumu düşüncek ve ondan hoşlandığımı anlıcak, zaten şimdi bile umursamaz davranıo,o zaman da onun peşinden koşuyomuş gibi olcam oysa sadece normal iki insan olrark davranmak istemiştim. yoksa hiçbişey yapmamak mıı daha iyi sizce böyle mi kapanıp gitmeli bu konu bilemioyrum.

bilioyrum çok büyük bi dert değil ama taktım biraz kafaya :(

Back
X