- Konu Sahibi pretty__woman
-
DEVAM ET ARKADAŞIM AFERİN 88 KİLODSAN 4 AYDA 68 E düştüm 1 yıl korudum şimdi 65 kiloyum o kadar hafifledimki giyinme kabinlerinden artık ağlayarak değil hayır beğenmedim büyük geldi bi küçüğü lütfen diye çıkıyorum kesinlikle vazgeçme artık baskülümü çok seviyorum hatta kucağımda taşıyasım geliyor v ebence kilo vermek basküle sık çıkmaktan geçiyor ne kadar yediğini baskül güzel söylüyor
DEVAM ET ARKADAŞIM AFERİN 88 KİLODSAN 4 AYDA 68 E düştüm 1 yıl korudum şimdi 65 kiloyum o kadar hafifledimki giyinme kabinlerinden artık ağlayarak değil hayır beğenmedim büyük geldi bi küçüğü lütfen diye çıkıyorum kesinlikle vazgeçme artık baskülümü çok seviyorum hatta kucağımda taşıyasım geliyor v ebence kilo vermek basküle sık çıkmaktan geçiyor ne kadar yediğini baskül güzel söylüyor
Hadi hayirlisi olsun arkadasim,darisi basima.Kendimi bildim bileli ya diyetteyim,ya zayiflayacagim.Seni cok iyi anliyorum ustelik ben 2 ay sonra 21 yasina girecek olan,evli,cocuksuz ve 90 kilolu bir bayanim...
Seni kendime benzettim çok :)
Hep desteğiz birbirimize. Bu kez son !
SÜPER VERMİŞSİN ARKADAŞIM NELER YAPTIN ANLALTIR MISIN
BU ARADA TOPİĞİN HAYIRLI OLSUN CANIM AZMİN Dim olsun hedef elimizde biz istedikten sonra neden olmasın nereksin canımmmmm
bu işte destek o kadar önemli ki canım bu kez son evet. vericez bu kiloları yeter artık
aynen canımbende 27 yaşında ve bekar ve 80 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?