Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yeni çıkmış kuruyemiş bar diye, diğerleri kadar şeker oranı yüksek değil. Genel olarak bol bol su içiyorum birde sabahları şeker ilacı atıyorum o yüzden şekerim dengede kalıyor genellikleAfiyet olsun yağ yaksın.
Fellasın içeriğinin temiz olması en büyük avantajı ben de çok severim. Tek sorunu kan şekerini hızlı yükseltir ve sonrada hızlı düşürür bu da acıkmayı ve yeme isteğini tetikler. O yüzden dikkat etmekte fayda var. Bildiğim kadarıyla bu tarz barlardan yedikten hemen sonra yarım litre su veya bir kupa bitki çayı içmek gerektiği
Günaydınnn :) ne güzel haberrEki Görüntüle 3665379
Tabi ki cumartesiyi beklemeden tartıldım.
Kıyafetlerimle birlikteydim 81.2. Bütün kaçamaklardan kurtulunduuuu.![]()
![]()
Biliyorum o barı kuruyemiş ve hurma var ya içinde onlar neden oluyor. Ha tabi sağlıklı vücut hemen yakıyor ama bir anda yiyince bi kan şekerini fırlatıyor. Yavaş yavaş yemekte fayda var.Bu yeni çıkmış kuruyemiş bar diye, diğerleri kadar şeker oranı yüksek değil. Genel olarak bol bol su içiyorum birde sabahları şeker ilacı atıyorum o yüzden şekerim dengede kalıyor genellikle
Kesinlikle öyle. Şimdilim hedefim ayın 4üne kadar 79 küsürleri görmekGünaydınnn :) ne güzel haberrcumartesiye sonuç harika olacak
Benim çarşamba günü beslenmesi çooook çok kötü geçtiBugün menü paylaşımı yapmayacağım.
Kahvaltı ve öğle yemeğim karbonhidrat ağırlıklıydı akşam yemeğimi avokodalu bişeyler yaparak dengeledim.
Toplamda 735 kalori aldım. Ve maalesef bazal metabolizmanın altında kaldım.
Yine dün yaptığım sporu yapacağım.
Spordan sonra da 1 kase yoğurt 1 haşlanmış yumurta yiyeceğim.
Böylelikle bazal metabolizmanın altında kalmam. Vücudumu kıtlığa sokup da kastan kilo kaybetmeyeyim.
Temiz içerikli hamburger ekmeği al bundan sonraBenim çarşamba günü beslenmesi çooook çok kötü geçtibugün de hamburger ekmeğine tost hazırladım öğle yemeği için, tostun içeriği güzel aslında ama hamburger ekmeğinin içeriği pek iyi olmuyor ama evde o vardı
İşten dönerken 40dk yürüyüş yaptım. Hiç salata yiyemiyorum ana yemek olarak ama yemeklerin yanına yapmaya çalışıyorum sık sıkTemiz içerikli hamburger ekmeği al bundan sonra
1 2 saat yürüyüşle dengeleme yapabilirsin
Akşam tavuklu salata veya ton balıklı salata gibi bir yemekle dengele
Çok geçmiş olsun inşallah ameliyatı da kolayca atlatır sağlığına kavuşursun. Benim de bugün ölçülerim aynı ama kilom 54.15 çıktı, regl öncesi şişkinliğim var baya, büyük ihtimal o yüzden fazla çıktıDün rahatsızdım acile gittim.
O yüzden buraya gelemedim.
Sabah tartıldım.
81.2 kilo çıktım.
Beden ölçülerimi almadım.
İğneden dolayı ve dün yeterince su içemedim ondan da dolayı ödem atamamışımdır. Hafif şişkinlik vardır diye düşünüyorum.
Çünkü geçen hafta 81.1dim. Bu haftaya artıyla girmiş oldum.
Haftaya da ameliyatım var yine artıyla gelirim.
Dert değil hepsini vererek hallederim.
Büyük ihtimalleÇok geçmiş olsun inşallah ameliyatı da kolayca atlatır sağlığına kavuşursun. Benim de bugün ölçülerim aynı ama kilom 54.15 çıktı, regl öncesi şişkinliğim var baya, büyük ihtimal o yüzden fazla çıktı
Evet o yüzden kiloma takılmadım zaten pcosluyum hep ödemliyim :) sana da şimdiden çok geçmiş olsun, önemli olan sağlık, kilo her zaman verilirBüyük ihtimalle
Bugün yatışım olacak.
Bir süre olamayabilirin.
Regl öncesi ve regl esnasında 2 kilo gibi fark görülebilir. Bedenimiz ödem yapmaya aşırı meyilli.
Ameliyatın iyi geçmiş sanırım, gelmiş geçmiş olsunVee geldiim
Sabah 83.6 kiloyla güne başladım.
Kahvaltı
Karışık tost
2 haşlanmış yumurta
Öğle
Salata
Akşam
-Daha olmadı-
Su
Şuanda 1.5 litre
Spor
Yürüyüş harici spor yapamıyorum. Yürüyüşü de 10-15 dakika yapabiliyorum.
Yoga çemberim var yapabilirsem onunla kol ve bacak egzersizi yapabilirim.