• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+80'den -60'lara

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
2 glutensiz krep
4 zeytin
1 dilim peynir

Öğle
1 porsiyon pırasa yemeği
1 kase yoğurt

Akşam
Ekmek arası köfte (Ekmeğin içi boşaltılmış bir şekilde aldım. 2 yaşındaki yeğenimle paylaştım. Ekmeğin çoğunu da yemedim. Yarın babam tavuklara atacak. Çöpe gitmeyecek.)

Ara Öğün
1 muz

Su
2.5 litre

Spor
Kınaya gittim. (Horon, erik dalı vs derken epey spor yapmış oldum.)

Kına erken saatte olduğu için akşam yemeği yemeden evden çıkmıştım. Akşam yemeği için en sağlıklı seçeneğim ekmek arası köfteydi. Diğerleri daha da kötüydü.

Aynen o tarz içeriği temiz barlardan alıp çantama atmak gibi bir düşüncem var. Çünkü iki öğün beslenme çeşidine göre yaratılmamışım. Ben de düzenimi ona göre oluşturacağım. Bedenimi deneyimlerle birlikte tanıyorum. Bu tanımayla da sürekli bişeyleri şekillendiriyorum. Bazen tek öğün beslenmeyi düşündüğüm zamanlar olmuştu ya da su diyeti falan. Ama şimdi bedenimi tanıyınca benlik olmadığını anladım. Uzun süren açlığın ardından iradem zayıflıyor. Amiyane tabirle kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum. Daha doğrusu oluyormuşum. Bu diyet sürecinde bunları öğrendim. Şimdi adımlarım daha emin daha kararlı bakalım ilerleyen zaman daha nelere gebe.
Ben de 2 öğün yapamıyorum hatta 3 öğün dışında muhakkak ara çğün yapıyorum, lifalif gibi atıştırmalık, meyve, kuruyemiş, fıstık ezmesi gibi şeylerle yoksa olmuyor yani hem yeme atağı olıyor hem de açlığa gelmiyor bünyem. Kabak çekirdeği ve kabuklu fıstık da güzel oluyor atıştırmalık olarak çok seviyorum

Bugün için bana iyi haber tartıyı hiç bekleyemedim yarına ve bu sabah tartıldım. Regl olduğumun sabahı tartıda 83.60lara mı ne çıkmıştım. Bu sabah tartıldığımda 81.25 ile karşılaştım. Hem ödemlerimi vermiş oldum hem de hafif de olsa eksi gördüm. 81.90dı tartım geçen hafta. Reglin verdiği ödeme, pazar günü kaçamak yapmama ve sancılardan dolayı istediğim gibi spor yapamamama rağmen -65 bence çok iyi. Daha yarını var bu işim belki daha da veririm. Ya da veremem. Bilemiyorum. Yine de kafam rahat en azından.
Tebrik ederim 👏 daha ne olsun. Ben bu hafta çok kötü beslendim, tartıda iyi sonuç görmeyeceğim ama başlangıç olacak seninle o yüzden haftaya güzel devam edip eksiler görürüm inşallaj 🥰

Tebrik ederim 👏 daha ne olsun. Ben bu hafta çok kötü beslendim, tartıda iyi sonuç görmeyeceğim ama başlangıç olacak seninle o yüzden haftaya güzel devam edip eksiler görürüm inşallaj 🥰
Arada kötü beslendiğimiz haftalar muhakkak ki olacak. Önemli olan onları dengelemek. + gördüğünde o zaten ödem olmuş oluyor 24-48 içerisinde atabiliyorsun bedeninden. Atamaz fa üstüne ödem eklersen yağa dönüşüyorlar. O yüzden dikkat etmek gerekiyor. İstediğini ye sonra dengele olay bu olacak bi noktadan sonra

Ölçülerimde bi değişiklik olmadı maalesef. O da zaten ödem atmaya çalıştığım içindi.
Regl sürecindeyim. Bu süreçte en azından tartıda + değil de - gördüm. Böylelikle kilom 81.9dan 81.2ye düşmüş oldu. 700 gram vermiş oldum. Ancak 3 kilo ödem attığım gerçeği de var. Hem pazar günü kaçamak yapmıştım o zaman ödemim oldu. Tam onu attım derken regl oldum. Sonra onu da attım.

1 Kasım'daki ölçüm de diyet ölçüm olacak, ancak 8 Kasım'da büyük ihtimalle +yla geleceğim. Çünkü 3 Kasım'da hastaneye yatışım yapılacak 4 Kasım'da da ameliyat olacağım. İyileşene kadar yine spor yapamam. Ama hareket edebildiğim kadar hareket ederim yine de. Onlar da yine ödem olacağı için veririz neticesinde :KK9:

Arada kötü beslendiğimiz haftalar muhakkak ki olacak. Önemli olan onları dengelemek. + gördüğünde o zaten ödem olmuş oluyor 24-48 içerisinde atabiliyorsun bedeninden. Atamaz fa üstüne ödem eklersen yağa dönüşüyorlar. O yüzden dikkat etmek gerekiyor. İstediğini ye sonra dengele olay bu olacak bi noktadan sonra
Öyle gerçekten en önemlisi dengelemek

Ölçülerimde bi değişiklik olmadı maalesef. O da zaten ödem atmaya çalıştığım içindi.
Regl sürecindeyim. Bu süreçte en azından tartıda + değil de - gördüm. Böylelikle kilom 81.9dan 81.2ye düşmüş oldu. 700 gram vermiş oldum. Ancak 3 kilo ödem attığım gerçeği de var. Hem pazar günü kaçamak yapmıştım o zaman ödemim oldu. Tam onu attım derken regl oldum. Sonra onu da attım.

1 Kasım'daki ölçüm de diyet ölçüm olacak, ancak 8 Kasım'da büyük ihtimalle +yla geleceğim. Çünkü 3 Kasım'da hastaneye yatışım yapılacak 4 Kasım'da da ameliyat olacağım. İyileşene kadar yine spor yapamam. Ama hareket edebildiğim kadar hareket ederim yine de. Onlar da yine ödem olacağı için veririz neticesinde :KK9:
Çok geçmiş olsun inşallah aneliyatın kolayca geçer iyileşirsin bir an önce 💖

Bugün itibariyle kilom 53.90
Belim 65
Alt karnım 79-80
Kalçam 96
Basenim 87 (poponun hemen altından ölçüyorum)
İç bacaktan ölçünce sağ-sol 54cm
Çok şükür ölçülerim aynı, kilomda da az bir fark var. İnşallah alt karnımı 75cm e indirmek istiyorum kilomu da 52 ve altına indirmek istiyorum. Yılbaşına kadar yapsam yeterli çünkü burdan sonrası zor gider artık, ben çok sıkı diyet yapan biri de değilim olabildiğince sağlıklı beslenmeyi oturtmaya çalışıyorum. Bu halimden de memnunum ama alt karnım öne doğru çıkıntı gibi duruyor birde ibs olduğum için çok şişiyor o yüzden küçülebildiği kadar küçültmeliyim

Back
X