kendime son bir şans...

pretty__woman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
288
1
26
Ankara
kilo benim hayatımda o kadar çok şeyi kaybettirdi ki..
hayatı boyunca kilo problemi olanlar beni çok iyi anlar. sırf kilo yüzünden yaşayamadığım, kaçırdığım, vazgeçtiğim o kadar çok şey oldu ki.
hayatı ıskaladım hep..
ama bitti artık bu kez başaracağıma inanıyorum kızlar sizlerinde desteğinizi bekliyorum :)
geçen yaz 10 kiloya yakın verdim. sonra birkaçını aldım derken şimdi 79-80 civarındayım.
kesin bir kararla yarın başlıyorum. hergün yediğim içtiğim herşeyimi yazacağım buraya. fazla yediğim zaman beni acımadan eleştirin lütfen :) desteklerinizi de bekliyorum.

DEVAM ET ARKADAŞIM AFERİN 88 KİLODSAN 4 AYDA 68 E düştüm 1 yıl korudum şimdi 65 kiloyum o kadar hafifledimki giyinme kabinlerinden artık ağlayarak değil hayır beğenmedim büyük geldi bi küçüğü lütfen diye çıkıyorum kesinlikle vazgeçme artık baskülümü çok seviyorum hatta kucağımda taşıyasım geliyor v ebence kilo vermek basküle sık çıkmaktan geçiyor ne kadar yediğini baskül güzel söylüyor:nazar:

DEVAM ET ARKADAŞIM AFERİN 88 KİLODSAN 4 AYDA 68 E düştüm 1 yıl korudum şimdi 65 kiloyum o kadar hafifledimki giyinme kabinlerinden artık ağlayarak değil hayır beğenmedim büyük geldi bi küçüğü lütfen diye çıkıyorum kesinlikle vazgeçme artık baskülümü çok seviyorum hatta kucağımda taşıyasım geliyor v ebence kilo vermek basküle sık çıkmaktan geçiyor ne kadar yediğini baskül güzel söylüyor:nazar:

harika vermişsin darısı başıma :) o hafiflik hissi mükemmel bişey

harika vermişsin darısı başıma :) o hafiflik hissi mükemmel bişey

Hadi hayirlisi olsun arkadasim,darisi basima.Kendimi bildim bileli ya diyetteyim,ya zayiflayacagim.Seni cok iyi anliyorum ustelik ben 2 ay sonra 21 yasina girecek olan,evli,cocuksuz ve 90 kilolu bir bayanim... :5:

SÜPER VERMİŞSİN ARKADAŞIM NELER YAPTIN ANLALTIR MISIN
BU ARADA TOPİĞİN HAYIRLI OLSUN CANIM AZMİN Dim olsun hedef elimizde biz istedikten sonra neden olmasın nereksin canımmmmm:34:

kızlar merhaba, ben bu aralar çok zor günler geçiriyorum. tam bir kabusun içindeyim. ve ben sıkıntılı zamanlarımda çok yerim. bir yandan ağlayıp bir yandan yiyorum :(
herkes halime çok üzülmeye başladı o yüzden tekrar antidepresana başlama kararı aldım :( benim için dua edin lütfen. en kısa zamanda bir kaç gün içinde düzenli şekilde yediklerimi yazmaya başlayacağım. iyi ki kadınlar kulübü var iyi ki sizler varsınız...
bu günleri de atlatacağım...

Back
X