Kendime vuruyorum

Bak bu normal değil. Ben deni anlıyorum o an gözün dönüyor, bir yere vurmak o siniri almak istiyorsun. Kafama az yumruklar atmadım sinirlenince. Bu durumun olay anıyla ilgili olduğunu düşünüyorum o bir dakikayı atlatabilirsen hiçbirsey olmaz. Düşünmek lazım; neden bu kadar sinirlendim, çok mu büyütülecek birşey, varsın sizi ciddiye almasın çok mu mühim ? Geçen yine aynı şeyi yapacaktım ama frenledim, vurmadım ve gerçekten mutlu oldum. Sizin için dua edicem ha bu arada dua etmekte çok iyi geliyor ve Ya sabır çekmek..

Psikolojin çok fena halde.
Seni videoya çekmesinin sebebi olarak aklıma ilk şu geldi eşim bana zarar veriyor beni dövüyor diye şikayette bulunma darp raporu falan alma diye kanıt amaçlı yapmış gibi sanki.
Psikolojik destek al ilk iş, ikinci olarak yapacagın o adamdan kurtulmak.

Merhaba bayanlar 25yasında 2 yıllık evliyim. Ben 15yaslarında babamdan kapanmıyorum dıye cok dayak yedım hatta babam insan içine çıkamayım dıye jietle oradan burdan sacımı kestı .neyse dovmeler devam ben kapandım ama aıleme hep kin güttüm agrasıf fena oldum 23 yasında onların onaylamadıkları biriyle evlendım bu kişide sinirli biri cok anlaşamıyoruz ama benden dolayı degıl ondan dolayı bekarmış gibi takılmak istıyo bende haklı olarak tartısmalar yaptım anlatsam başka seyler cok konu açılırda uzatmayım .ben sevılmek değer gormek ıstedım bana senınle ılgılenmıcem kotu olcam dedı öyle de yaptı bende bırıkmıslıkle kafama 3kere ütüyle vurdum geldi odaya umursamadı çıktıktan sonra kendımı kaybettım var gücüyle tekrar vurdum kafama kanadı yarıldı oda korktu üzüldü pansuman yaptı neyse yıne başka bi gün onun hatasından dolayı tartıştık üstüme geldı ben bu sefer kafamı duvarlara vurdum hiç kılını kıpırdatmadı ve benı videoya cektı ben kendıme zarar verırken o hiçbi müdahale yapmadan ızledı benı bunu unutamıyorum benı sevdıgını soyluyo ama ben inanmıyorum

Sen resmen klinik vaka olmussun bacim, kocanda ayri bir manyak vicdasiz ileride polise falan gidersin diye delil elde etmis kendince. Allah akil fikir versin. Bence en kisa zamanda kendine yetecek bir is bul o kocadan kurtul ailende o adamda sana insan muamelesi etmemis psikolojin alt ust olmus.

Ben boşanabılırım sevgılım kalmadı yapmıcagım sey degıl fakat bekarken bana kotu seyler yasatan aılem bosanınca daha beter olurlar ama ayır uzaklara gitme lüksüm yok çalışmak kolay tek basına yasamak kolay guvenım var allah kahretsinki elalem ne der dıye düşünüyorum
Elalem dedigin şuan seni ne kadar umursuyor.seninle beraber acı çekiyormu.
Zaten adı da Elalem önemli birşey olsaydi adı elalem olmazdi.lutfen psikolejik destek al.destek alirsam da elalem bana delimi der diye düşünme
Pek akıllı gözükmuyorsunuz.
Yazik genceciksin üzüldüm umarim mutlu olursunuz

Sen ayri bi manyak, kocan ayri bi manyak.
Nasil fantazileriniz var sizin ya?

Sen bu hareketlerle kocanin dikkatini ve ilgisini cekmeyi umuyor olmayasin? Bir nevi duygu sömürüsü yapmak gibi?? Sevkat bekleyen bir halin var. Sanki kocan gelse sana şöyle sımsıkı sarılsa saçlarını okşasa sen bu hareketlerden vazgececeksin sanki?? Psikolojik destek önerilerini ciddiye almalisin yoksa cok yazik edersin kendine. Aklini bile kaybedebilirsin bu psikolojiyle.

Back
X