Kendime vuruyorum

6ay falan doktora gıtmıstım hemde iyi bi doktor sözde bana ıyı gelmedı ne yapamam gerektıgını soylemedı sadece dınledı bana yol gosterılmesı nı anlattıklarımdan sonra Nasıl davranmam gerektıgını anlatmasını beklerdim sadece dınledı ılac yazdı ben sınır hastası degılım sadece mutsuz oldugumda hırçınlaşıyorum normalde cok güleryüzlu konuşkan biriyım

Anladım cnm. Zaten ülkemizde psikiyatriye gideyim, bana şunu yap, şunu yapma desin diye bir algı var. Ama gerçek ve doğru olan bu değil. O seni dinleyerek, senin anlattıklarına göre, esas sorun ne onu çözüyor. İşin mantığı o zaten. Ve ona göre ilaç veriyor.

Eğer sana şunu yap falan dese, esas o geçici çözüm olurdu ;)

Bir de kesinlikle ilacı kafana göre bırakma, bu seni ciddi anlamda delirtebilir, komaya sokabilir hatta intihara bile sürükleyebilir. Mutlaka doktor kontrolünde bırakmalısın ilacı ;)

Hayır kesınlıkle acınmqk ıstemıyorum. Ilgı ıstıyorum onu cezalandırmak ıstıyorum durdurmak ıstıyorum

peki bunlari yaparak istediklerinizi aldınız mı Hayır
o zaman vazgeçin
hemen bir psikiyatri kliniği gidin
kardeşinize anlatın size destek olsun
siz olseniz kimsenin umrunda olmaz en fazla 3 gün uzulrler

Işte babangilin ettiği şimdi çıkıyor ortaya ne yapiyosun sen canından kiymetlimi AllAh aşkına o kocanda sosyal ağlara koyar benim deli garı diye bosan bi ise gir ailenle görüşme ve mümkünse evlenme şimdi şimdi psikoloğa git

peki bunlari yaparak istediklerinizi aldınız mı Hayır
o zaman vazgeçin
hemen bir psikiyatri kliniği gidin
kardeşinize anlatın size destek olsun
siz olseniz kimsenin umrunda olmaz en fazla 3 gün uzulrler
Geçici olarak ılgılendı benımle sonradan fakat yıne aynı sey olacak yıne beni kırcak yıne bana bagırcak ve ben yıne kendıme zarar vercem galıba ama yapmak ıstemıyorum doktora gıtcem

Hanımefendi,buraya sizlerden akıl almak için konu açtım demişsiniz ama hoşunuza gitmeyen yorumlara ters cevaplar veriyorsunuz.
Yapmayın böyle. Kimsenin size karşı bir garezi yok ki. Buraya yorum yazmak bizim hayatımıza hiçbir şey katmaz. İnsanlar size yardımcı olmaya çalışıyorlar.
Sakin olun,olur mu?
Kendi fikrime gelince, bu durumun eşinizden ilgi ve değer aynı zamanda saygı görmek istemenizden kaynaklandığını düşünüyorum. Ama fark ettiniz mi öncelikle siz kendinizd saygı duymuyorsunuz,değer vermiyorsunuz.
Öncelikle kendinize değer verin lütfen. Bedeninize zarar vermeyin. Özgüvenli olun,kocanız size acıyarak bakamasın. Size saygı duymuyorsa duymasını sağlayın. Ama bu şekilde kendinize zarar vererek değil. Kendinizi toparlayıp özgüveninizi elinize alarak yapın bunu.
Bir kadın olduğunuzu,evrendeki en güzel varlıklardan biri olduğunuzu unutmayın.
Toparlanın lütfen

Bravo. Allah akıl fikir versin gençlerimize. Nedir bu yaaaa topluca terapiye gidelim.

Kendine zarar verme nedenin nedir? Acilen bi iş bul sosyal hayata karış bir iki insan gör ve ilk maaşınla da bi psikoloğa git. Biraz para biriktir ve boşan bu adamdan. Tek göz bi oda tut kendine iyi kotu. İşin ve paran olduktan sonra ayaklarının üzerinde durdurtan sonra kimse bi şey yapamaz sana. İleride daha iyi biri çıkar belki karşına sana değer veren. Bu gidişle beyin kanamasından ölürsün aklını başına al toparlan bir an önce

Hanımefendi,buraya sizlerden akıl almak için konu açtım demişsiniz ama hoşunuza gitmeyen yorumlara ters cevaplar veriyorsunuz.
Yapmayın böyle. Kimsenin size karşı bir garezi yok ki. Buraya yorum yazmak bizim hayatımıza hiçbir şey katmaz. İnsanlar size yardımcı olmaya çalışıyorlar.
Sakin olun,olur mu?
Kendi fikrime gelince, bu durumun eşinizden ilgi ve değer aynı zamanda saygı görmek istemenizden kaynaklandığını düşünüyorum. Ama fark ettiniz mi öncelikle siz kendinizd saygı duymuyorsunuz,değer vermiyorsunuz.
Öncelikle kendinize değer verin lütfen. Bedeninize zarar vermeyin. Özgüvenli olun,kocanız size acıyarak bakamasın. Size saygı duymuyorsa duymasını sağlayın. Ama bu şekilde kendinize zarar vererek değil. Kendinizi toparlayıp özgüveninizi elinize alarak yapın bunu.
Bir kadın olduğunuzu,evrendeki en güzel varlıklardan biri olduğunuzu unutmayın.
Toparlanın lütfen
Ben sakınım herkes sızın gibi ılımlı yorum yapmıyor madem benım psikolojimin bozuk olduğunu düşünüyorlar pekı neden boyle bi ınsanın üstün gıdıyolar neyse cok haklısınız ıste ben bunu gozum dönünce goremıyorum

Ben sakınım herkes sızın gibi ılımlı yorum yapmıyor madem benım psikolojimin bozuk olduğunu düşünüyorlar pekı neden boyle bi ınsanın üstün gıdıyolar neyse cok haklısınız ıste ben bunu gozum dönünce goremıyorum
Olsun siz gene de sakin olun. Onlar sizin kendinize bir başkası yüzünden bu denli zarar vermenize şaşırdıkları için böyle tepkiler veriyorlar.
Yoksa size yüklenmek gibi bir amaçlarının olduğunu düşünmüyorum,gözünüzü açmaya çalışıyorlar :)
Siz sakin olun lütfen.
Şu an nasılsınız?

Olsun siz gene de sakin olun. Onlar sizin kendinize bir başkası yüzünden bu denli zarar vermenize şaşırdıkları için böyle tepkiler veriyorlar.
Yoksa size yüklenmek gibi bir amaçlarının olduğunu düşünmüyorum,gözünüzü açmaya çalışıyorlar :)
Siz sakin olun lütfen.
Şu an nasılsınız?
İyiyim tskler düşündüğünüz sorduğunuz için

Burda bi bayan kendınden bahsettı doktora gıtmıs iyi gelmiş bende randevu aldım kendımı üzmemeye eşimi cok Fas'la umursamaya karar verdım suanlık
En iyisini yapmışsınız. Görmemezlikten gelin,kendinizi iyi hissettirecek şeyler yapın evde. Siz de bekarmış gibi davranın evde :)

Millet çıldırmış :oha:

Eşin de hiç akıllı birine benzemiyor da, bir iyilik yapıp seni boşasa keşke bu nedir ya? Video çekmek ne?
Boşan, boşanmayacaksan da kafana vurmaya devam etme.

Geçici olarak ılgılendı benımle sonradan fakat yıne aynı sey olacak yıne beni kırcak yıne bana bagırcak ve ben yıne kendıme zarar vercem galıba ama yapmak ıstemıyorum doktora gıtcem

Adam turp gibi sapasağlam dururken siz niye kendinize zarar veresiniz ki
böyle olmaz gerçekten
acil acil gidin doktora

napıyo bu adam ya video mu çekti :KK57:
kendine 5 para etmeyen insanlar yüznden zarar verme lütfen. umursamaz görünürsen eşin çileden çıkar.
ilk işin bi iş bul sıkılıyorm ewde die.. birikim yap. işin düzene girnce postala hemen o adamı. sewmiyor değer vermiyor sakın çock yapma. kurtar kendini.

Back
X