• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendime yakışmayacak bir hareket yaptım

Ben gayet fizigimi begeniyorum şu an. "O şekil" dediginiz kilo sizde iyi durmamıştır belki ama bende kotu bir görüntü yok. Dümdüz değilim öyle tahta gibi. Bir de ilk söyleyen ısrarla üste gelen mi suçludur yoksa cevap veren mi? Vicdan azabı cekmemin de tek sebebi ağlaması. Ayrıca guzel bulalım bulmayalim kimseye "seni guzel bulmuyorum" demek haddimize değil. Mağaradan gelmediysek tabi.

Ya 34 bedene düşmek için kadınlar neler yapıyor :) bende 34 bedenim ama çok sağlıklıyım. Biraz kilo almak isterim ama bunu da dert etmiyorum. Millete ne oluyor ayrıca:lülülü:

Ya 34 bedene düşmek için kadınlar neler yapıyor :) bende 34 bedenim ama çok sağlıklıyım. Biraz kilo almak isterim ama bunu da dert etmiyorum. Millete ne oluyor ayrıca:lülülü:
Her 34 bedeni kuru tahta sanmakla alakalı. Halbuki vücut yapısıyla alakalı bir durum bu. Bence iyidir. Ben seviyorum yani zayıflığı. Sevmeyen zayıflamasın, kilo alsın napalim dimi:)

Çarpılmışa dönmüşsün ne demek ya!Böyle konuşabiliyosa karşıdan gelecek cevabada katlanabilmesi gerekiyodu.İyi demişsin

Haketmiş öğrenir haddini aşmamayı emin ol eğer dememiş olsaydınız şuan içiniz içinizi yerdi.sinir oluyorum böyle tiplere

Çok iyi yapmışsın. Az bile demişsin. Giç de yakışmayacak hareket falan değil. Böyle insanlara haddini bildirmek gerek. Sakın mesaj falan atma bence. Sen çok haklısın

Selam arkadaslar. Bugün vicdan azabı çekmeme sebep olacak bir davranışta bulundum. Lütfen bana teselli verin cunku iyi hissetmiyorum kendimi.

Ben eskiden balık etli bir kizdim. Şu an 34 bedenim. Bir yılda falan bayaa zayifladim. Bugün misafirlikte uzun zamandır karşılaşmadıgim bir uzaktan akrabam eve girer girmez bana bakıp "ayy noldu sana boyle, neden zayıfladı" falan dedi. Ben tabii ki gülümseyerek "oldu iste, istemeden" falan dedim. Tabi ara ara hala laf atıyor bana. Beni gülşene benzetirler yüzümü yani, biri benim için "şimdi zayiflamissin ya gülsenin ikizi olmuşsun aynen" dedi. Bu arkadaş da atlayarak "amaan Gülşen de pek tipsiz " diye bir şey söyledi.

Sürekli yüzümü incelediğini falan görüp bakışlarını yakalıyordum. Bu hanim tahmin ettiğiniz gibi uzun zamandır kilo vermeye çalışıp verememiş bir kadın. Rahat 44 beden vardır.

Konular dondu dolaştı yine bana geldi, bu hanim bana herkesin içinde "biraz kilo al sen ya valla carpilmişa dönmüşsün" deyince nevrim döndü. Ki gerçekten çirkin bir kız sayilmam. Yani bunu kendimi övmek için demiyorum ama çirkin olmadığım halde bana kendimi kotu hissettirmeye çalıştığı ve bunu herkesin içinde yaptığı için patladim artik "ya x abla obez olmaktan iyidir, sen de keşke biraz zayiflayabilsen de biz de seni bi gorsek" dedim. Yüzü düştü , yaninda eşi de vardı o güldü geçti ama bu hanim sigara içmeye kalktı bir 5 dakika sonra. Annemin dediğine gore agliyormus. Biz de bir iki saat sonra kalktik zaten. Ama benim biraz içime oturdu. Neticede kimsenin kilosu boyu posu umrumda değil ama o kadar çok konuştu ki ben de bunları soyleyiverdim. Sizce sessiz mi kalayim, yoksa gönlünü alayım mi?

Bu arada çok yakın biri değil benim için. Bayramdan bayrama görüştüğümüz bir akraba. Kuzenimin eşi. (Kuzenimle de bir samimiyetim yok)

Ben , "oh ıyı olmuş ağzına sağlık " dıyemedim vallahı üzüldüm .Kendi kilolu e yanında eşi de var bariz kıskanmış sizi .Bunu fesatlık olarak algılamayın belki eşinden utandı siZi öyle görünce ...Yani içinde ki acıyı bastırmaya çalışmış bence istem dışı .

Si haksıZsınız demıyorum ama siz zaten kılonuzun da kendinizinde güzel olduğunu biliyorsunuz .E etrafta kör değil.Keşke eşinin yanında yerin dibine gırmeseymıs ;ben okurken onun yerine utandım .Üzgünğm ama sözler ağır olmuş .Bir gün eşinin yanında yüzünüzün güzelliğinden felan bahsedinde mutlu olsun kadın .Bişey kaybetmezsiniz .

Zayıf kadına hasetlikten de laf edilir ama şişman kadına kimse kıskançlıktan laf etmez .Bunu oradakıler zaten anlamıştır ki.

Ben , "oh ıyı olmuş ağzına sağlık " dıyemedim vallahı üzüldüm .Kendi kilolu e yanında eşi de var bariz kıskanmış sizi .Bunu fesatlık olarak algılamayın belki eşinden utandı siZi öyle görünce ...Yani içinde ki acıyı bastırmaya çalışmış bence istem dışı .

Si haksıZsınız demıyorum ama siz zaten kılonuzun da kendinizinde güzel olduğunu biliyorsunuz .E etrafta kör değil.Keşke eşinin yanında yerin dibine gırmeseymıs ;ben okurken onun yerine utandım .Üzgünğm ama sözler ağır olmuş .Bir gün eşinin yanında yüzünüzün güzelliğinden felan bahsedinde mutlu olsun kadın .Bişey kaybetmezsiniz .

Zayıf kadına hasetlikten de laf edilir ama şişman kadına kimse kıskançlıktan laf etmez .Bunu oradakıler zaten anlamıştır ki.
Bilmiyorum kadin aslında kendini beğenen bir kadın, yani kiskandigindan falan dediğini sanmiyorum aslinda. Bence cidden yakistiramadi çünkü bakislardan anladım. Ki begenmek zorunda degil beni.İlla ki herkesi beğenen de olur beğenmeyen de ama bunu kırıcı bir şekilde üstelik devamlı dile getirmeye de gerek yoktu. O sürekli laf edince ben de çok kirilmistim aslında.yani kime o laflar edilse üzülür. Simdi çok bi samimiyetimiz yok dedim ya kirk yılda bir görüşürüz. Bi daha ne zaman görürüm allah bilir.

bızım orada bı laf var ne syleyecegını degıl ne duyacagını hesab ederek konus derler. O da hesap etseymıs senı ıyı anlıyrum bır ara bır ayda 10 kılo verdım aynı muameleyı kalabalık bı ortamda grmustum cok can sıkıcı.

bızım orada bı laf var ne syleyecegını degıl ne duyacagını hesab ederek konus derler. O da hesap etseymıs senı ıyı anlıyrum bır ara bır ayda 10 kılo verdım aynı muameleyı kalabalık bı ortamda grmustum cok can sıkıcı.
Zaten kiloluyken ablamlar biraz kilo ver diye darlardi, zayifladim yine darlaniyorum. Ben de anlamadım napicagimi:)

Karsıdakide yanlış yapmış ama keske öyle demeseydiniz ayıp olmuş eşinin yanında falan. Aynı duruma düşmüşsünüz. Ama biyerden sonra insanın canına tak ediyor sonrada püşman oluyor ben de öyleyimdir. Neyse ders olsun bi daha ğişman olacağınız seyler yapmazsınız. Sıkmayın canınızı. Kalp kırdığınız için tövbe edin belki sizi rahatlatır

Bence buyugunuz olarak susmaliydiniz.

Ya da her seferinde ben boyle seviyorum..deyip gecistirmeliydiniz.

O da hatali ama baksana aglamis. Esinin yaninda kucuk dusmus belki.
Oyle mi? Karsidakini incitirken iyiydi ama..sirf yasi benden buyuk diye istedigini soyleyebilme hakki mi var? O zaman kv ler yasadi.. her turlu bizden buyukler..

kimseye hasetlik yapip baskasinin dis gorunusune laf atmamayi ogrenmistir boylelikle..sonuna kadar hak etmis..

Son düzenleme:
Birde bizim toplumun kadinlari genelde kilolu oldugu icin.. bakin saglik sorunu olanlara birsey demiyorum..ama sonucta her lokma bogazdan geciyor..istese cogu kisi zayiflayabilir ama.. cogu kisi bastan asagi bi suzuyor sizi.. heleki cocuk dogurduysan :) ayy hic anne gibi durmuyosun vs vs vs.. iltifatmi ediyolar yerin dibine mi sokuyolar belli degil.. surekli bi kilo muhabbeti varkibi sure sonra bayiyor cidden.. sen 34 bedensindir ben 44 varsayalim.. surekli kilo uzerinde konusmak vs. Bunlar trajikomik aslinda.. ha demiyorumki baska toplumlar dikkat etmiyor buna.. ama biz abartiyoruz bu durumu

Valla bence gayet normal davranmışsin, kim olsa aynısını yapardı herhalde. Ne demek çarpılmışa dönmüşsün? Dış görünüş konusunda bu kadar hassassa başkasının görünüşüne laf etmeyecek. Muhtemelen kıskançlıktan söylemiştir o lafları. Dostane bir tavırla yaklaşmis olsa sağlığınla ilgilenir, yani kilo vermenin altında bir hastalık var mı yok mu gibi. eğer yoksa ve sen kendini o şekilde mutlu hissediyorsan kimseye laf düşmez. Hadi en fazla daha fazla kilo verme bence diyebilir, milleti çarpılmışa döndürürse de öyle gidip ağlar kusura bakmasın

Back
X