- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.394
- 598
- Konu Sahibi Siyahkurdele
cok sacma bir cevap. kanama olmaz
Benim olmustu. Evlilik oncesi birliktelik yasamadim ama evlendikten sonra 3 kere farkli zamanlarda kanamam oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sacma bir cevap. kanama olmaz
Yanlış anladınız onun birşeyler yaşaması beni ilgilendirmiyor ben o kafada bi insan değilim ama o kendini tek bir kadına saklamak istemiş demek istediğim oYa insanlar evlenirken şecere mi dökülüyor sanıyorsunuz? Psikolojisi Sağlıklı bireyler bunu yapmazlar. Bununla uğraşmazlar. Bunu akıllarına bile getirmezler. Ne eski sevgililerimin ne elimin geçmiş ilişkilerini kurcalamadım. Keza onlar da benimkileri kurcalamadı. Anlaşabiliyor muyuz, birbirimize iyi geliyor muyuz, birbirimize ne katıyoruz ya da birbirimizden ne eksiltiyoruz bunlara baktık. Sorun başta öz bireyde başlıyor. Karşısına çıkanlar da sorunlu oluyor haliyle. Öpüşmemiş adam diye kategori mi olurmuş, peh.
Bu kanıya nerden vardınız acaba?Hayir yani insan neden inat ugruna baskasiyla birlikte olur? Benim aklim bunu almiyor.
Hic anlatmana gerek yok, diktirme de. Eger sadece bir kere birliktelik yasamissan tekrar kanaman olur merak etme. Madem pismansin kimsenin bilmesine de gerek yok.
Yıllar sonra ilk bastaki sevgi saygıdan eser kalmaması nedir arkadasım?Bana inanır anlatsam belki kabullenir bile anlayış gösterir ama ya evlensek çocuklarımız olsa yıllar sonra ilk baştaki sevgi saygı dan eser kalmıyor çiftler arasında o zaman yüzüme vurursa ne yaparım
Bu kanıya nerden vardınız acaba?
Kiminde 1 kere bile olmuyorken kanama, 2 sefer olacağını yani?
Yıllar sonra ilk bastaki sevgi saygıdan eser kalmaması nedir arkadasım?
Bunu nerden çıkardın.
Hani kaç yıl sonra biliyorsan söyle de biz de kalan yıllarımızı sayalım
Sevgi saygı kalmazsa zaten kaç yıl sonra olursa olsun, evli kalmaya gerek var mı?
Konuna gelecek olursak diktirme işine sakın girme. 2 kişinin bildiği sır değildir.
Basta yapmışsın bir saçmalık, bari sevdiğinle beraber olsan bu kadar pişman olmazdın.
Adam gibi söyle. Kabul eder etmez kendi kararı artık.
Var boyle vakalar. Detaya girmecek degilim.
Ayrica kimse kimseye hesap vermek zorunda degil. İnsan kendi gunahini baskasina soylememeli konu sahibi. Dedigim gibi hic soyleme. Kanaman gelmez de sorarsa o zaman anlatirsin. İnsanoglu hata yapar yeter ki aynisini tekrarlamasin.
Bu cevabın neresi benimle alakalı bilemedim.Var boyle vakalar. Detaya girmecek degilim.
Ayrica kimse kimseye hesap vermek zorunda degil. İnsan kendi gunahini baskasina soylememeli konu sahibi. Dedigim gibi hic soyleme. Kanaman gelmez de sorarsa o zaman anlatirsin. İnsanoglu hata yapar yeter ki aynisini tekrarlamasin.
Bu cevabın neresi benimle alakalı bilemedim.
Mantığınıza da hayran kaldım doğrusu.
Kimse kimseye hesap vermek zorunda değil ama kandırma hakkına sahip öyle mi?
Saygılar.![]()
Yıllarca bir yükün altında yaşayıp vicdan azabı cekmektense söyle. böyle de yaşanmazBana inanır anlatsam belki kabullenir bile anlayış gösterir ama ya evlensek çocuklarımız olsa yıllar sonra ilk baştaki sevgi saygı dan eser kalmıyor çiftler arasında o zaman yüzüme vurursa ne yaparım
Benden bunun için vazgeçmese bile anlatmadım ona gerçeği eksik anlattım kandırdım sayılır bunu affetmeyebilir ben olsam bende güvenemem bir daha ne diyebilirim kiYa kızlık zarın için senden vazgeçecek veya sana bu yüzden artık saygı duymayacak adamla işin ne?
Yaptığım şeyi değil ona söylemediğim içinBelki affeder ne demek ya. Yaptığın sey için o niye affediyor düşürme kendini bu kadar,bunun için kabul etmezse etmesin.