• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendime yediremiyorum

Öncelikle güçlü ol yaptığın şeyin arkasında dur neden korkuyorsun bu kadar hep bunları düşüne düşüne erkekleri tepemize çıkardık.Seviyor olabilirsin ama oda seni seviyorsa bu duruma takılmax zaten.Dürüst ol ve en kısa sürede söyle.

Ee sonuc ne siyahkurdele.

Nekadar abartılıyor sevişmek bu ülkede.. gayet insani bişey yaptığınız. Anlatmaya ihtiyaç duyulması bile garip. En önemlisi benim için sadece öpüşmüş bi adamla evlenme kısmı. O ne öyle ya.. evlenmezdim.

Bir insanla ciddi düşünüyorsanız yaşadıklarınızı dürüstçe söylemeniz gerekir. Öyle kabul etmiyorsa bırakın başta etmesin, sonradan öğrenirse hem yalancılıkla itham edileceksiniz hem başka türlü şeylerle, erkeklerimiz çok acımasız. Hymenoplasti yaptırmak da bir tercih, her ne kadar yaptıranların geçerli sebepleri olduğunu düşünüp saygı duysam da ben birliktelik yaşanıldığını gizlememe taraftarıyım.

Not: Tek yaşadığı "cinsel deneyim" öpüşmek olan birisiyle ben de evlenmezdim.

Korkma bacım bende seninle ayni durumdaydim.Hani demişler ya o bakirse kabul etmez diye halt etmişler.
Ben en bastan dürüstçe anlattim o bakirdi ama hicbir sorun olmadi.Namus kalptedir önemli değil ben seni seviyorum dedi ve bi daha konusu acilmadi.
Yani seni gerçekten seviyorsa kabullenir buna emin ol.

Dürüst olun.. Hayatında boyle bır durum ıstemeyen bı adamsa eger ayrılırsınız.. Yıllar sonra da bu meselenın onunuze cıkma ıhtımalı var.. O zaman ayrılmak daha cok koyar..

Sadece öpüşmüş adamla evlenmeyi düşünmezdim. Cinsellik evliliğin önemli ayaklarından biri ve bu konuda kumar oynamazdım.
Sevip seviliyorum diyorsun.Dürüstçe anlat ki iş daha karmaşık hale gelmesin..Sırf bunun için senden ayrılacaksa da hiç arkana bile bakma.geçmişini de yargılama hakkını ne o'na ne de başkasına tanı. Bakir olduğu için bakire biri ile evlenmeyi tercih etmesine de saygı duyarım.
Diktirme konusuna gelince ben onu da yapmazdım.Yapanı da yargılamaya hakkım yok.Daha önce bir konuda da yazmıştım iki arkadaşım diktirdi.Vicdan yaptıklarını da zannetmiyorum.

Korkma bacım bende seninle ayni durumdaydim.Hani demişler ya o bakirse kabul etmez diye halt etmişler.
Ben en bastan dürüstçe anlattim o bakirdi ama hicbir sorun olmadi.Namus kalptedir önemli değil ben seni seviyorum dedi ve bi daha konusu acilmadi.
Yani seni gerçekten seviyorsa kabullenir buna emin ol.
En baştan derken sevgili olduğunuz ilk gün bunu anlatabildiniz mi.ben o gün cesaret edemedim sonuçta benim içimi bilemez önyargılı davranabilir diye. İstemeye debilirdi tabi en baştan her erkeğe de anlatıp yaymak istemedim küçük bi şehirde değilim ama genede bunu kimseyle paylaşmak istemiyorum.

Sadece öpüşmüş adamla evlenmeyi düşünmezdim. Cinsellik evliliğin önemli ayaklarından biri ve bu konuda kumar oynamazdım.
Sevip seviliyorum diyorsun.Dürüstçe anlat ki iş daha karmaşık hale gelmesin..Sırf bunun için senden ayrılacaksa da hiç arkana bile bakma.geçmişini de yargılama hakkını ne o'na ne de başkasına tanı. Bakir olduğu için bakire biri ile evlenmeyi tercih etmesine de saygı duyarım.
Diktirme konusuna gelince ben onu da yapmazdım.Yapanı da yargılamaya hakkım yok.Daha önce bir konuda da yazmıştım iki arkadaşım diktirdi.Vicdan yaptıklarını da zannetmiyorum.
Haklısınız önemli bi konu.ama Ben onun deneyimsizliğini çok problem etmedim. kimse doğuştan bilmiyor ki istekli zaten o yüzden birlikte aşarız herşeyi diye düşündüm. sizce olmaz mı bu şekilde?

En baştan derken sevgili olduğunuz ilk gün bunu anlatabildiniz mi.ben o gün cesaret edemedim sonuçta benim içimi bilemez önyargılı davranabilir diye. İstemeye debilirdi tabi en baştan her erkeğe de anlatıp yaymak istemedim küçük bi şehirde değilim ama genede bunu kimseyle paylaşmak istemiyorum.
Ben daha flört aşamasındayken demiştim.Sevgili olup baglanip sonradan ortada kalma ihtimalini ortadan kaldırmak için hayir kabullenmem boyle bir şeyi deseydi yoluma bakicaktim.
Bunu anlatirken de dik durdum yaptigimi hata olarak nitelendirmedim.
Hata sadece trafikte olur zaten sevişmenin nesi hatadir.
Diktirsem seni kandirsam ne hissedirdin dedim öyle düşün bi de haklisin dedi hic sorun etmedi şu anda da çok mutlyuz allah bozmasin.

Haklısınız önemli bi konu.ama Ben onun deneyimsizliğini çok problem etmedim. kimse doğuştan bilmiyor ki istekli zaten o yüzden birlikte aşarız herşeyi diye düşündüm. sizce olmaz mı bu şekilde?
Benim sevgilim de deneyimsiz çoğu ilkini benle yasadi cinsellikten bahsetmiyorum.
Daha çok bagli bana ilki olduğum için deneyimsiz erkekten çekinme haklisin çoğu şeyi beraber paylasir aşarsiniz.

Hic bir erkegi bu itirafi yapacak kadar masum bulmuyorum ve ben olsam soylemem. Gerek de yok

Ben daha flört aşamasındayken demiştim.Sevgili olup baglanip sonradan ortada kalma ihtimalini ortadan kaldırmak için hayir kabullenmem boyle bir şeyi deseydi yoluma bakicaktim.
Bunu anlatirken de dik durdum yaptigimi hata olarak nitelendirmedim.
Hata sadece trafikte olur zaten sevişmenin nesi hatadir.
Diktirsem seni kandirsam ne hissedirdin dedim öyle düşün bi de haklisin dedi hic sorun etmedi şu anda da çok mutlyuz allah bozmasin.
Çok mantıklı davranmışsınız. Şu an göze alamıyorum kaybetmeyi ama ilk başta yapabilirmişim maalesef geriye dönülmüyor

Back
X