Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oluyo canim faydasi ben düzenli yeni iciyorum. Geçen hafta cok yedigim iki gun ictim kilo almadan atlattim cok sukur annemde iciyo obun bağırsajlarini iyi çalıştırıyor cok memnunetkisi oluyormu canım bu çayın, her gün tazemi yapmak gerekir? baya bir malzeme varmış içerisinde, hoşbulduk bu arada:)
Gel canim gelMerhaba kızlar.Bende diyete başlamak istiyorum ama birinin desteğine ihtiyacım var.Lütfen yardımcı olun![]()
Canim swnin kilo hikayen nediretkisi oluyormu canım bu çayın, her gün tazemi yapmak gerekir? baya bir malzeme varmış içerisinde, hoşbulduk bu arada:)
InsaaaalllllaaahhhAma kizlar tartı gününe 1 gun kala daha dikkat etmek gerekli naptiniz böyle...
yine de inşallah eksilerde olmanız ümidiyle
merhaba canım, ben de evlenince kilo lanlardanım. evlenince sigarayıda bıraktım. bir anda 6-7 kilo aldım. ha şimdi veririm ha yarın derken, yapıştı kaldı kilolar, ee yaş da kemale eriyor artık, dur demeli dedim. ara ara karatay diyeti uyguladık eşimle ama hep birbirimizi baltaladık. :) 1 şubat itibari ile başladım ben tekrardan, her gün yarım saat tempolu yürüyüş, arkasınada yarım saat plates yapıyorum, eşim belin inceldi diyor ama henüz tartıda bir numara yokCanim swnin kilo hikayen nedir
Insaaaalllllaaahhh
Tebrikler caniiimmilk kilo bildirimi gelsin benden
geçen hafta 54
bu hafta 53,5
fark -500
aslında annem gelince yarım kilo aldım(dikkat etmeme rağmen) onu almasam belki 53,0 olurdu. neyse buna da şükür telafi ettim :)
Gunaydin arkadaslar ben geldim
gecen hafta 79.8
Bu hafta 79.3
giden -500
Olsun buna da sukur di mi kizlar mutluyum
umutluyum![]()
Kizlar dun akşam kacirdim fazlasıyla patlamis misir kuruyemiş leri bu yüzden ceza olarak 100 mekik cekmeye caliscam insaallah. ..
T tatlitambak tebrikler canım çok güzel gitmiş, hemde kaçamaklara rağmenyeni bi rakam görmek çok harika bi duygu
![]()