kendime yeni bir ben lazım... diyenler ... buyursunlar

etkisi oluyormu canım bu çayın, her gün tazemi yapmak gerekir? baya bir malzeme varmış içerisinde, hoşbulduk bu arada:)
Oluyo canim faydasi ben düzenli yeni iciyorum. Geçen hafta cok yedigim iki gun ictim kilo almadan atlattim cok sukur annemde iciyo obun bağırsajlarini iyi çalıştırıyor cok memnun

Canim swnin kilo hikayen nedir
merhaba canım, ben de evlenince kilo lanlardanım. evlenince sigarayıda bıraktım. bir anda 6-7 kilo aldım. ha şimdi veririm ha yarın derken, yapıştı kaldı kilolar, ee yaş da kemale eriyor artık, dur demeli dedim. ara ara karatay diyeti uyguladık eşimle ama hep birbirimizi baltaladık. :) 1 şubat itibari ile başladım ben tekrardan, her gün yarım saat tempolu yürüyüş, arkasınada yarım saat plates yapıyorum, eşim belin inceldi diyor ama henüz tartıda bir numara yok:( 60 kilo başladım, boy 1.60...54-55 olsam sevinicem.

Kızlar hatırlatalım da yarin kilo bildirimi yaparken
geçen hafta
bu hafta
fark
şeklinde yapsak hepimiz birbirimizi daha net takip edebiliriz

ilk kilo bildirimi gelsin benden
geçen hafta 54
bu hafta 53,5
fark -500

aslında annem gelince yarım kilo aldım(dikkat etmeme rağmen) onu almasam belki 53,0 olurdu. neyse buna da şükür telafi ettim :)

Kizlar dun akşam kacirdim fazlasıyla patlamis misir kuruyemiş leri bu yüzden ceza olarak 100 mekik cekmeye caliscam insaallah. ..

çoooooooooooooooookkkk büyük bi pazar kahvaltısı yaptım :kk77::kk77::kk77::kk77:
ödül öğünü
yarım haşlanmış yumurta
1,5 kk beyaz peynir
tel peynir(baya yedim :110:)
salam 2 dilim
yeşil zeytin 3 büyük
kaymak(baya yedim)
ekmek baya yedim
domates iki kiraz
taze tatlı kırmızı biber
sayısı belirsiz şekersiz çay(hala içiyorum:KK50:)

Kizlar dun akşam kacirdim fazlasıyla patlamis misir kuruyemiş leri bu yüzden ceza olarak 100 mekik cekmeye caliscam insaallah. ..

canım buarada aynı şeyleri kaçırmışız, dün bende geç saatte çerez ve patlamış mısır yedimm :)
afiyet, bal şeker olsun. kilo olmasın :)

Back
X