- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 18
- 30
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
saclarim orta boylarda dalgali ve dogan bi kahverengi boyali ama ne yaptiysam çoooookkk bakimsiz duruyo hele gün yikamiyim sanki evim yanmis yastaymisim gibi bi tip aliyorum sanki aylardir kafama su sabun degmemisNe desem bilemedim.
Saclariniz, kaşlarıniz nasil?
valla cok haklisiniz fotograf koymadan da beni anlamanizi beklemem biraz sacma oluyo ama ne yapayim belki burda bi cozum bulurum diye buraya yazdim icimi doktum.kesinlikle suratim adeta 2 kisinin surati gibi bi insanin yuzu nasil bu kadar şiş olabilir kilolu biri de degilim.iri suratli olup da cok tatli olanlar da var ama yok anam benimki oyle bisey de degil bildigin ismail türüt.aglamak istiyorumYa çok özür dilerim ama resmen gözümden yaş gelerek okudum çok güldüm . Çünkü bu ara bende kendimi böyle hissediyorum . Aynaya bakıyorum suratım büyümüş ne güzel çıtı pıtıydım şimdi oldum fil . Sanki ben yazmışım gibi geldi . Çok komik bir olay değil ama sinirlerim bozuldu , resmen gülme krizine girdim :/
Ama eminim sana öyle geliyordur canım benim . eşinin güzelliğe önem verdiğini söylemişsin , seni de beğenmiş ki almışsilah dayamadılar ya kafasına . Neden memnun değilsen ufak değişiklikler yapabilirsin . Misal ? Gülüşün dişlerinden dolayı mı güzel değil , gülüş estetiği diye bile birşey var yani. Saçlarının Şeklini değiştirebilirsin vs vs .
Sonuçta seni görmediğimiz için ‘AA bak böyle yapsan daha iyi olur ‘ diyemiyoruz .
Ama bence asıl problem kendini sevmemen . Yani beğenmemen.
Silkelen ve kendine gelEmin’im çok güzel bir genç kadınsın
aslında şoyle biraz butcem olsa suan su saniye nöbetçi dişci varmi diye aramaya baslarim yarini bile beklemem ama malesef hem tipim yok hem param yokValla ben hayalimde canlandıramadım bile nasıl bu kadar kötü olabilirsiniz fazla abartıyor olmayasınız??
Dis estetigi fikrine katılıyorum. Ya da rn azından beyazlatmakla falan baslayabilirsiniz ise. Saçlarınız koyu renkse açık renk balyaj ya da ombre yaptırın bence insanın havasını baya degistiriyor. Canlı renkler giyebilirsiniz kırmızı gibi o da insanları daha enerjik daha iyi gosteriyor genelde bence
Bi de gozlerim baygın demissiniz benim de öyle ama eyeliner cekincr bi anda kendine geliyorlar
ifsa olmaktan korkuyorumBence o resmi at ona göre yorumlayalim
aslinda gulus estetigi hafif burun estetigi sac degisikligi ve saglam bi alisverisle biraz kendime gelebilirim ama malesef bunlari karsilayacak parayi biriktirmem lazim onceGülüşünüze estetik veya diş yaptırarak iyileştirebilirsiniz
Kuaföre gidip sacınızı kestirin veya farklı eenge boyatın
Kıyafette tarz değişikliğine gidin
Ve en önemlisi kendinizi sevin
Ya saka bir yana her resimde güzel cikamazsin ki :) bu kadar kendini üzme ... bakimlisin bu en önemlisi bana göre :)ifsa olmaktan korkuyorum
hmm aslinda ben de tam olarak bu sekilde dusunuyorum hatta suan baska birinin konusu olsaydi bu kendini sevmek hakkinda neler yazardim kimbilir.baskasina akil vermeye gelince mangalda kül birakmiyorum.ama is pratige gelince öyle olmuyo.kendimi seviyorum ama aynaya her bakinca da moralim bozuluyo buna da engel olamiyorumYazınızdan annenizin de böyle söylediğinden bahsetmişsiniz. Cok guzel rahat yetismis olabilirsiniz fakat annelerin istemeden soyledikleri olumsuz cumleler bizi derinden etkiliyor. Hamile misiniz diye sormustim. O ruh halide boyle dusunmeye sebep oluyor cunku:))
Her insan guzeldir, lutfen kendinizi etiketlemeyin. Cocuklugum ve gencligim boyle gecti cunku. Yasin genc ve dunyanin en guzel insani sensin emin ol buna. 50 yasina gelsen bile farkli bir guzelligin olacak. Hoc unutmam. Ilkokulda iken ogretmenim kendini cirkin hisseden var mi, demisti. Yanimdaki arkadasimla bakistik ve birbirimizden guc alip parmak kaldirdik:)) buna benzer cumleler soylemisti. Ve o gun anladim ki her insan guzeldir.
yes dogurdumYa sizin doğumunuza bir haftadan az süre yok muydu bikaç hafta önce ?
O resmi yüklemeden biz aslında ne desek boş yükleyin lütfen ona göre tavsiye verelim :)bdv'nin güzel kadınları bu kez de derdim güzellik.az önce eşimle fotograf çekelim dedik bütün moralim altüst oldu.ben bi günah mı işledim de carpıldım niye böyleyim bilmiyorum ya daha 23 yaşındayim ama hic genc bi kadın gibi degilim gülüyorum gülüşüm embesil gibi ne giysem yakismiyo normal boy ve kilodayim vücut ölçülerim çok abes degil ama nedense kendim bile kendi yuzume bakmak temiz bi bayanim saclarimi cildimi yagli gören nadirdir genelde temiz kokarim hergun muhakkan duş alir kiyafet degistiririm bir kere giydigim bi giysiyi asla yikamadan bidaha giymem ama nedense yine de bana ne bakim yariyo ne kiyafet ne yapacagimi sasirdim.esim de asiri asiri önem verir guzellige sadece gözüne bile hitap etsen adam mutlu oluyo ama brn inanin ne yaparsam yapayim biseye benzeyemiyorum.esim az once fotograftan seni kesersek iyi fotograf aslinda dedi sakayla karisik.adama kizamadim bile cunku ben de kesinlikle oyle dusunuyorum tenim sacma sapan burusuk kirisik duruyo gozlerim baygin suratim şiş patates gibi resmen kendime bakinca moralim bozuluyo.insan kendiyle mutlu olmayinca da hicbiseye hevesi enerjisi kalmiyo napayim ne onerirsiniz.şunu yaptim acayip güzel oldu diyebileceginiz her turlu ürün/kür/düşünce yapısı/kitap/bakış açısı/kuaför/giyim önerileri her türlü fikre acigim bana bi el atin kizlar nolursunuz
ah keske suraya bi foto koyabilsem o zaman ne hissettigimi eminim anlardinizYa saka bir yana her resimde güzel cikamazsin ki :) bu kadar kendini üzme ... bakimlisin bu en önemlisi bana göre :)
bende isterdim ama sansurleyip koymak da istemiyorum sacma olurO resmi yüklemeden biz aslında ne desek boş yükleyin lütfen ona göre tavsiye verelim :)
yes dogurdum
Canım benim ne desem bilemedim :/ bence gerçekten sen kendini beğenmediğin için hiç birşeyş yakıştırmıyorsun kendine ve çirkin olduğunu düşünüyorsun . Senin bu tavrından dolayı insanlarda sana bazı yorumlarda bulunuyor. İnan bana özgüvenin artsa herşey çok farklı olur !!valla cok haklisiniz fotograf koymadan da beni anlamanizi beklemem biraz sacma oluyo ama ne yapayim belki burda bi cozum bulurum diye buraya yazdim icimi doktum.kesinlikle suratim adeta 2 kisinin surati gibi bi insanin yuzu nasil bu kadar şiş olabilir kilolu biri de degilim.iri suratli olup da cok tatli olanlar da var ama yok anam benimki oyle bisey de degil bildigin ismail türüt.aglamak istiyorum
Kendi genel olarak mi begenmiyorsun? Git saclarina bi degisiklik yaptir :) kendine gel :)ah keske suraya bi foto koyabilsem o zaman ne hissettigimi eminim anlardiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?