kendime yeni bir ben lazım

valla cok haklisiniz fotograf koymadan da beni anlamanizi beklemem biraz sacma oluyo ama ne yapayim belki burda bi cozum bulurum diye buraya yazdim icimi doktum.kesinlikle suratim adeta 2 kisinin surati gibi bi insanin yuzu nasil bu kadar şiş olabilir kilolu biri de degilim.iri suratli olup da cok tatli olanlar da var ama yok anam benimki oyle bisey de degil bildigin ismail türüt.aglamak istiyorum

aslında şoyle biraz butcem olsa suan su saniye nöbetçi dişci varmi diye aramaya baslarim yarini bile beklemem ama malesef hem tipim yok hem param yok

Yazınızdan annenizin de böyle söylediğinden bahsetmişsiniz. Cok guzel rahat yetismis olabilirsiniz fakat annelerin istemeden soyledikleri olumsuz cumleler bizi derinden etkiliyor. Hamile misiniz diye sormustim. O ruh halide boyle dusunmeye sebep oluyor cunku:))
Her insan guzeldir, lutfen kendinizi etiketlemeyin. Cocuklugum ve gencligim boyle gecti cunku. Yasin genc ve dunyanin en guzel insani sensin emin ol buna. 50 yasina gelsen bile farkli bir guzelligin olacak. Hoc unutmam. Ilkokulda iken ogretmenim kendini cirkin hisseden var mi, demisti. Yanimdaki arkadasimla bakistik ve birbirimizden guc alip parmak kaldirdik:)) buna benzer cumleler soylemisti. Ve o gun anladim ki her insan guzeldir.

Bakışlarınız tamamen kaş yapınızla alakalı Kaşlar düşük mü seyrek mi ? Bence biraz birikim yapın kaşlarınızı yaptırın yüzünüze uygun iyi biyerde

23 yaşında nasıl yaşlı durabilirsiniz buruşuk demişsiniz deriniz mi ince ?

Saçlarınızı kestirin eğer düzse kulak hizasında
Dalgalıysa önler uzun arkalar kısa omuz hizasında

Birde gözüçine kalem çekiyosanız lütfen bırakın şu demode kalemi insanı gerçekten sert ve demode gösteriyo gözleride küçüktmesi cabası

Ne giyiyosunuz mesela ? Dallı güllü çizgili kahverengi mi? Yaşınıza göre giyinin

Gülüşünüze estetik veya diş yaptırarak iyileştirebilirsiniz
Kuaföre gidip sacınızı kestirin veya farklı eenge boyatın
Kıyafette tarz değişikliğine gidin
Ve en önemlisi kendinizi sevin
aslinda gulus estetigi hafif burun estetigi sac degisikligi ve saglam bi alisverisle biraz kendime gelebilirim ama malesef bunlari karsilayacak parayi biriktirmem lazim once

hmm aslinda ben de tam olarak bu sekilde dusunuyorum hatta suan baska birinin konusu olsaydi bu kendini sevmek hakkinda neler yazardim kimbilir.baskasina akil vermeye gelince mangalda kül birakmiyorum.ama is pratige gelince öyle olmuyo.kendimi seviyorum ama aynaya her bakinca da moralim bozuluyo buna da engel olamiyorum

O resmi yüklemeden biz aslında ne desek boş yükleyin lütfen ona göre tavsiye verelim :)

Canım benim ne desem bilemedim :/ bence gerçekten sen kendini beğenmediğin için hiç birşeyş yakıştırmıyorsun kendine ve çirkin olduğunu düşünüyorsun . Senin bu tavrından dolayı insanlarda sana bazı yorumlarda bulunuyor. İnan bana özgüvenin artsa herşey çok farklı olur !!

Belki sadece fotojenik değilsinizdir. Fotoğrafımı bir başkası çekince kendimi tanıyamıyorum ben ama kendim çektiğimde narsistler kraliçesi oluyorum
Bakım, temizlik, güzellik vs. Bunların yanında mutluluk yoksa cidden çok yüzüne yansıyabiliyor insanın. Ben mutsuzken kendimi hiç beğenmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…