kendime yeni bir ben lazım

Valla isterseniz dünyanın en çirkin kadını olun, şu her satırında samimiyet kokan içten kendinizi anlatmanıza bakınca dünyanın en tatlı kadını belirdi gözümün önünde. Boş bir güzellik yerine bu içtenliğinizi hep koruyun. İnsanlar ilk başta dış görünüme baksalar da o güzellik boş karakterlerle gelip geçiyor. O zaman güzelliğin anlamı da kalmıyor. Kaldı ki eminim kendinizi gördüğünüz gibi değilsinizdir. :)

Estetik yaptır beğenmediğin her yerını düzelttir canım. Diş tasarımı yaptır burnunu yaptır dudaklarına dolgu yaptır, yüzüne kalıcı makyaj yaptır, kaşlarına microblading yaptır, yuzune kalıcı fondoten bbglow yaptır, spora git vucut seklını geliştir, kuaföre git ombre yaptır. Bir suru seçenek var hangisinr maddiyatın yetıyorsa yaptır. Bi faha mı gelicez dünyaya.

Ben yazacaktım böbreklerinizde sorun mu var,şiş diyorsunuz sürekli diye.Belki sadece hastalığınızdan böyle.Bol su içiyor musunuz?

Bir de arada yaptığınız benzetmelere çok güldüm :)

Sen paradan haber ver:) para varsa huzur var bu konuda net:) adamlar yapiyolar yani.. agzini yuzunu burnunu vs. Ben pek insanin kendisiyle oynamasi taraftari degilim ama mumkun yani.. gobegin catladiysa lazerletiyosun.. saci boyatabiliyosun.. killarini lazerletiyosun..

Son Dogumdan bi kac ay sonrasi burnumda kilcal damarlar olusmustu.. disardan cok gozukmesede benim bilnem yetiyodu. yapmadigim kalmamisti eski halime donmek icin.. aman ya gittim korkuma ragmen dun lazerlettim bitti gitti .. bi kac haftaya gecmemisse 2. Seansi yaptrcam. Bosuna onca ay dert etmisim diyorum simdi.

100 kiloysan seni 50 kilo yapamazlar ama o kadar cok sey yapiliyoki artik.. biraz zevkli olnak ve paran olmasi yeterli

Ben kendimden ufak bir ornek vereyim
Gözlerimin alti fotolarda çökük çıkmaya başladığında 25 yasinda var ya da yoktum. Senelerce kapatici kullandim salak gibi. Gecen sene goz altlarima dolgu yaptırdım. Yaşım su an 35 .
Artik makyajsiz! Fotolarda müthiş güzel çıkıyorum. Kendine güvenim yerine geldi resmen.
Ya bir goz alti deyip gecmeyin.
Sabah kalkinca o şişlik o balon balon surat gitti.
Mis gibi oldu.
Bi deneyin derim

Katiliyorum buna.

Bi cok seyin caresi var artik valla.. ne diyolar: cirkin kadin yoktur, fakir kadin vardir:)
Öyle gercekten
Benim annem 51 yasinda.
Ama nasil bakimli ben halt etmisim yaninda.
Ve tıbbın her nimetini kullaniyor
Millet gorunce agzinin suyu akiyor
Vay be x e bak . Kadin yaslanmayacak vs
Memeler estetik , goz kapaklarini kaldirtti. 15 yasinda ki kiz gibi oldu. Sac rofleli zaten kendi bakimli.
Senelerdir bormal dogum beni bitirdi dedi dedi . Ona da genital estetik yaptirdi...
Eeee olmasin mi taş gibj ?
Sen hakikaten paradan haber ver

Genital estetik bende yaptrcam zamanim olunca:) bide meme estetigi insallah:) anlatmistin galiba snnenin normal dogum olaylarini bi topicte. Kac cocuk dogurmuski?

Genital estetik bende yaptrcam zamanim olunca:) bide meme estetigi insallah:) anlatmistin galiba snnenin normal dogum olaylarini bi topicte. Kac cocuk dogurmuski?
Sadece ben normalim. Kardesim sezaryen. Ben de olmus olan. Benim yüzümden ;(
Cis kacirma idrar kesesi dusuklugu ve sacma sapan bir dikiş

Sadece ben normalim. Kardesim sezaryen. Ben de olmus olan. Benim yüzümden ;(
Cis kacirma idrar kesesi dusuklugu ve sacma sapan bir dikiş

Birazda bence dogumu yaptiranlarla alakali bi durumdur. Birde mesela dogumdan sonra kas guclendirici hareketler var mesela onlar yapilsaydi vs. Cok faydasi oluyo mesela. Ama tabii bundan 30-40 yil oncesinden bahsediyoruz normal. Talihsizlik olmus. Cis kacirma sezeryandada olabiliyo hani rahim tasiyo bebegi sonucta tum organlar yer degistiriyo dusun.

Annemin ki %100 doktor hatasi zaten
Bir insan böyle dikilemez dogum sonrasi.

belki de onun icin ideal eştim o yuzden evlendi bana vurularak evlendigini zannetmiyorum
Bu da yeni moda oldu.
Gecen gün bir arkadasima sordum. Ya sen karini sevmiyor musun diye
Hayir dedi.
Benim icin dogru insandi. Ve iyi bir anne . O yuzden evlendim
Enteresan bu erkekler.

Ben de 32 yaşındayım. Son bir yıldır bir cirkinlesme geldi bana. Bildiğin geldi ama önceden hiç tanımadığım insanlar bile ne güzel bir kadınsın sen derdi. Öğrenciler Barbie bebek derdi(ki bu hiç hoşlandığım bir şey değil dersine girmedigim öğrenciler öyle dermiş, şimdi ona bile razıyım ya:) neyse işte bir yıldan fazladır ben dahil kimse beğenmiyor . Başkaları çok umurumda degil ama kendim niye beğenmiyorum anlamadım sanırım 30 yaş sendromu. Neyse içimiz güzel olsun:))

Tabi aynen benim durumum bu iste. Muthis bir reflex gelistirdim. Benim icin en büyük fobi oldu. Kim ne derse ben yok tü kaka diyorum. ;(
Valla karsinda 3 vajinal dogumlu biri duruyo:) herseyin bi zorlugu var ya..pisman degilim boyle oldugu icin.. bebegini kucagina alma ani vs cok guzel oluyo birebir yasiyosun bu tarz dogumda. Tabii herkesin kendine gore tecrubesi mevcut.. tabii dogumu yaptirandada cok is var

Hani bi laf var ya kadınlar mutlu olunca güzeldir.olay o olabilir. Bence aynaya bakarken dahi icinizden ne kadar guzelim demeye başlayın. Kendinizi begenin , sevin. Ayrıca 23 yaş gerçekten güzel genc bi yaş.Kırışıklığınız olacağını sanmıyorum.Takıntı yapmışsınızdır. cok gençsiniz bu bile güzellik için yeterli.

İçsel öneriler dışında da şunları söyleyebilirim. Kendi teninize uygun sac rengini bulun önce. Siyah mı ya da sarı vs mi sizi en mutlu edecek saç rengine geçin. Inanın uygun rengi bulduğunuzda cilt bi kendine geliyor parlıyor. Bunun dışında evde dahi bence hafif bi ruj kullanın yüzünüz canlı olur. Kaş çok önemli eğer şekillendirilmediyse şekil verdirin. Kaş ta insanın yüzünü hemen değiştiriyor. Bunun dışında maske yapabilirsiniz.Tek kullanımlıklardan veya evde kendiniz hazırlayabilirsiniz.

Herşey kendini sevmekle başlar diye düşünüyorum:) yüzüm patates gibi oram böyle buram şöyle derseniz olmaz:) kendinize günlük bi cilt bakım rutini oluşturun her gün hafif güzel bi makyaj yapın saçlarınızı maşalayin mesela azıcık içiniz açılır:) yüzünüzde beğenmediğiniz bi yeriniz varsa onunla yaşamak zorunda değilsiniz küçük estetik operasyonlar dusunebilirsiniz:) herşeyden önemlisi kendinizi nasıl görmek istersiniz aynada bu soruyu düşünüp cevaplayin zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…