- 5 Ekim 2018
- 1.641
- 1.279
- 83
- 40
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
cok naif bi yapim var her seyden hemen modum dusuyo bide cocuklugumdan beri bobrek rahatsizligim var onun etkisiyle daha kirilganim sanki.krndimi simartip bu duyguyu yenmem lazim ama baskalarini dusunmekten bana sira gelmiyo elime iki kurus gecse kendi ihtiyaclarimi degil de baskalarinin ihtiyacini goruyorum.tamam bu da iyi bi huy ama kemdim icin bisey yapmamak ve bunun kontrolunun benim elimden cikmasi beni uzuyo
Ben kendimden ufak bir ornek vereyimbdv'nin güzel kadınları bu kez de derdim güzellik.az önce eşimle fotograf çekelim dedik bütün moralim altüst oldu.ben bi günah mı işledim de carpıldım niye böyleyim bilmiyorum ya daha 23 yaşındayim ama hic genc bi kadın gibi degilim gülüyorum gülüşüm embesil gibi ne giysem yakismiyo normal boy ve kilodayim vücut ölçülerim çok abes degil ama nedense kendim bile kendi yuzume bakmak temiz bi bayanim saclarimi cildimi yagli gören nadirdir genelde temiz kokarim hergun muhakkan duş alir kiyafet degistiririm bir kere giydigim bi giysiyi asla yikamadan bidaha giymem ama nedense yine de bana ne bakim yariyo ne kiyafet ne yapacagimi sasirdim.esim de asiri asiri önem verir guzellige sadece gözüne bile hitap etsen adam mutlu oluyo ama brn inanin ne yaparsam yapayim biseye benzeyemiyorum.esim az once fotograftan seni kesersek iyi fotograf aslinda dedi sakayla karisik.adama kizamadim bile cunku ben de kesinlikle oyle dusunuyorum tenim sacma sapan burusuk kirisik duruyo gozlerim baygin suratim şiş patates gibi resmen kendime bakinca moralim bozuluyo.insan kendiyle mutlu olmayinca da hicbiseye hevesi enerjisi kalmiyo napayim ne onerirsiniz.şunu yaptim acayip güzel oldu diyebileceginiz her turlu ürün/kür/düşünce yapısı/kitap/bakış açısı/kuaför/giyim önerileri her türlü fikre acigim bana bi el atin kizlar nolursunuz
Katiliyorum buna.Sen paradan haber ver:) para varsa huzur var bu konuda net:) adamlar yapiyolar yani.. agzini yuzunu burnunu vs. Ben pek insanin kendisiyle oynamasi taraftari degilim ama mumkun yani.. gobegin catladiysa lazerletiyosun.. saci boyatabiliyosun.. killarini lazerletiyosun..
Son Dogumdan bi kac ay sonrasi burnumda kilcal damarlar olusmustu.. disardan cok gozukmesede benim bilnem yetiyodu. yapmadigim kalmamisti eski halime donmek icin.. aman ya gittim korkuma ragmen dun lazerlettim bitti gitti .. bi kac haftaya gecmemisse 2. Seansi yaptrcam. Bosuna onca ay dert etmisim diyorum simdi.
100 kiloysan seni 50 kilo yapamazlar ama o kadar cok sey yapiliyoki artik.. biraz zevkli olnak ve paran olmasi yeterli
Bi cok seyin caresi var artik valla.. ne diyolar: cirkin kadin yoktur, fakir kadin vardir:)Katiliyorum buna.
Öyle gercektenBi cok seyin caresi var artik valla.. ne diyolar: cirkin kadin yoktur, fakir kadin vardir:)
Genital estetik bende yaptrcam zamanim olunca:) bide meme estetigi insallah:) anlatmistin galiba snnenin normal dogum olaylarini bi topicte. Kac cocuk dogurmuski?Öyle gercekten
Benim annem 51 yasinda.
Ama nasil bakimli ben halt etmisim yaninda.
Ve tıbbın her nimetini kullaniyor
Millet gorunce agzinin suyu akiyor
Vay be x e bak . Kadin yaslanmayacak vs
Memeler estetik , goz kapaklarini kaldirtti. 15 yasinda ki kiz gibi oldu. Sac rofleli zaten kendi bakimli.
Senelerdir bormal dogum beni bitirdi dedi dedi . Ona da genital estetik yaptirdi...
Eeee olmasin mi taş gibj ?
Sen hakikaten paradan haber ver
Sadece ben normalim. Kardesim sezaryen. Ben de olmus olan. Benim yüzümden ;(Genital estetik bende yaptrcam zamanim olunca:) bide meme estetigi insallah:) anlatmistin galiba snnenin normal dogum olaylarini bi topicte. Kac cocuk dogurmuski?
Sadece ben normalim. Kardesim sezaryen. Ben de olmus olan. Benim yüzümden ;(
Cis kacirma idrar kesesi dusuklugu ve sacma sapan bir dikiş
Annemin ki %100 doktor hatasi zatenBirazda bence dogumu yaptiranlarla alakali bi durumdur. Birde mesela dogumdan sonra kas guclendirici hareketler var mesela onlar yapilsaydi vs. Cok faydasi oluyo mesela. Ama tabii bundan 30-40 yil oncesinden bahsediyoruz normal. Talihsizlik olmus. Cis kacirma sezeryandada olabiliyo hani rahim tasiyo bebegi sonucta tum organlar yer degistiriyo dusun.
Iste o zaman hayatta vajibal dogumdan iyi bahsetmezsin normal yani.Annemin ki %100 doktor hatasi zaten
Bir insan böyle dikilemez dogum sonrasi.
Bu da yeni moda oldu.belki de onun icin ideal eştim o yuzden evlendi bana vurularak evlendigini zannetmiyorum
Tabi aynen benim durumum bu iste. Muthis bir reflex gelistirdim. Benim icin en büyük fobi oldu. Kim ne derse ben yok tü kaka diyorum. ;(Iste o zaman hayatta vajibal dogumdan iyi bahsetmezsin normal yani.
Valla karsinda 3 vajinal dogumlu biri duruyo:) herseyin bi zorlugu var ya..pisman degilim boyle oldugu icin.. bebegini kucagina alma ani vs cok guzel oluyo birebir yasiyosun bu tarz dogumda. Tabii herkesin kendine gore tecrubesi mevcut.. tabii dogumu yaptirandada cok is varTabi aynen benim durumum bu iste. Muthis bir reflex gelistirdim. Benim icin en büyük fobi oldu. Kim ne derse ben yok tü kaka diyorum. ;(
Ne mutlu sana maasallahValla karsinda 3 vajinal dogumlu biri duruyo:) herseyin bi zorlugu var ya..pisman degilim boyle oldugu icin.. bebegini kucagina alma ani vs cok guzel oluyo birebir yasiyosun bu tarz dogumda. Tabii herkesin kendine gore tecrubesi mevcut.. tabii dogumu yaptirandada cok is var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?