kendime yeni bir ben lazım

kaslarim guzel sayilir gozlerimin icine de asla kalem cekmem tenim cok saa sapan ton farkliliklari var burnum tombul ve ustu gozenekli dislerim kötü ve yuzum kocaman saclarim cok seyrek.kafanda yüzüklerin efendisindeki gollum canlanmis olabilir

Kendi genel olarak mi begenmiyorsun? Git saclarina bi degisiklik yaptir :) kendine gel :)
Afedersiniz ama sani öküz de bir kocanız vardı neden takıyorsunuz ki onun dediklerini. Birde lohusalık psikolojisidir bence çok takılmayın
yok yok canim af dilemeye gerek yok haklisin kendisi öküz.ne bileyim canim nericede kocam yani insan ayni yastiga bas koydugu tarafindan begenilmek istiyo

cok naif bi yapim var her seyden hemen modum dusuyo bide cocuklugumdan beri bobrek rahatsizligim var onun etkisiyle daha kirilganim sanki.krndimi simartip bu duyguyu yenmem lazim ama baskalarini dusunmekten bana sira gelmiyo elime iki kurus gecse kendi ihtiyaclarimi degil de baskalarinin ihtiyacini goruyorum.tamam bu da iyi bi huy ama kemdim icin bisey yapmamak ve bunun kontrolunun benim elimden cikmasi beni uzuyo

Yaaa çok tatlısınız İsmail Türüt demişsiniz istemsizce güldüm, eşiniz güzelliğe bu derece önem veren biriyse İsmail Türüt’ le evlenmeyi tercih etmezdi bence kendinize haksızlık ediyorsunuz. Bu arada ünlülerin makyajsız hallerini mutlaka görmüşsünüzdür, kimler kimler bakımla su gibi oluyor

yok yok canim af dilemeye gerek yok haklisin kendisi öküz.ne bileyim canim nericede kocam yani insan ayni yastiga bas koydugu tarafindan begenilmek istiyo

Ya hamileyken sizi düşünmeyen şimdi lohusayken bi fotoğrafla laf sıkıştıran adam sizi beğenmesin bence gereği yok. Saçma yani. Evli değilim, çoluğum yok çocuğum yok. Fakat sevgi bu değil maalesef gerçekten.

evet benim de duygularim yuzume cok yansir sanirim ben cok mutsuzum dalgaya vuruyorum bu konuyu

Ton farklılıkları hemen hemen herkadında var
Bb krem kullandınız mı ?

Adam vardır, sözleriyle çirkine güzel hissettirir.
Adam vardır, şaka adı altında psikolojinin içine eder.
Etmiş anlayacağınız.
Başka bir sorununuz olduğunu sanmıyorum..
cok haklisiniz beni cok kotu hissettiriyo.ben gidip bi ekmek bile alsa ne guzel ekmek almissin diyip takdir edicem nerdeyse.karsimdaki insanin hele de hayat arkadasimin mutlu hissetmesine cok onem veriyorum ama ben daha 20 günlük anne olmama ragmen bi çocuğa bakamadin diye beni kötü olumluyo.kendince saka yapiyo ama belki de ben saka kaldiracak bi donemde degilim.zaten kendimi acaba yetebiliyomuyum bebegime diye yiyip bitiriyorum boyle sakalarla da karsilasinca saka oldugunu algilayamiyorum

kendime bu itiraf etmeye korkuyorum ya bu toplum bu anne babalar niye bu kadar korkutuyo bizi bosanmaktan sanki bosaninca mezarin altina girecekmisiz gibi davraniyo

Tepesine vurmak lazım.
Şakası da lazım değil bunların aman.

Dogum yapali 20 gun olmus
Bence lohusa psikolijisindesiniz
Insan kendini bu kadar gomer mi yahu
Eminim bahsettiginiz kadar cirkin vs. Degilsinizdir.
Esinizin yorumlari ozguveninizi yerle bir etmis.
Kulaginizi onun yorumlarina kapatin
Sizi elestirmesine izin vermeyin.
Cirkin oldugunuzu falan mi ima ediyor sen kurban ol be bana falan diyin.

Biraz bana abartıyormuş gibide geliyorsunuz. Fotoğraf istiyor herkes ama atmıyorsunuz? Beklediğiniz şey insanların ilgisi falan mı? Bu kadar insan fotoğraf isterken ve sizi bu kadar insanın tanımadığı ortamda ifşalanmak fikri çok saçma geldi bana. Bilmiyorum, sizin kararınız ama onlarca insan tavsiye vermiş, her şeye bir bahane üretmişsiniz. Bence sorun sizsiniz. Bi psikiyatriye gitmenizde fayda olacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…