- 20 Temmuz 2018
- 669
- 328
- 18
- 30
- Konu Sahibi annemiolcamben
-
kaslarim guzel sayilir gozlerimin icine de asla kalem cekmem tenim cok saa sapan ton farkliliklari var burnum tombul ve ustu gozenekli dislerim kötü ve yuzum kocaman saclarim cok seyrek.kafanda yüzüklerin efendisindeki gollum canlanmis olabilirBakışlarınız tamamen kaş yapınızla alakalı Kaşlar düşük mü seyrek mi ? Bence biraz birikim yapın kaşlarınızı yaptırın yüzünüze uygun iyi biyerde
23 yaşında nasıl yaşlı durabilirsiniz buruşuk demişsiniz deriniz mi ince ?
Saçlarınızı kestirin eğer düzse kulak hizasında
Dalgalıysa önler uzun arkalar kısa omuz hizasında
Birde gözüçine kalem çekiyosanız lütfen bırakın şu demode kalemi insanı gerçekten sert ve demode gösteriyo gözleride küçüktmesi cabası
Ne giyiyosunuz mesela ? Dallı güllü çizgili kahverengi mi? Yaşınıza göre giyinin
Kendi genel olarak mi begenmiyorsun? Git saclarina bi degisiklik yaptir :) kendine gel :)
yok yok canim af dilemeye gerek yok haklisin kendisi öküz.ne bileyim canim nericede kocam yani insan ayni yastiga bas koydugu tarafindan begenilmek istiyoAfedersiniz ama sani öküz de bir kocanız vardı neden takıyorsunuz ki onun dediklerini. Birde lohusalık psikolojisidir bence çok takılmayın
cok naif bi yapim var her seyden hemen modum dusuyo bide cocuklugumdan beri bobrek rahatsizligim var onun etkisiyle daha kirilganim sanki.krndimi simartip bu duyguyu yenmem lazim ama baskalarini dusunmekten bana sira gelmiyo elime iki kurus gecse kendi ihtiyaclarimi degil de baskalarinin ihtiyacini goruyorum.tamam bu da iyi bi huy ama kemdim icin bisey yapmamak ve bunun kontrolunun benim elimden cikmasi beni uzuyoCanım benim ne desem bilemedim :/ bence gerçekten sen kendini beğenmediğin için hiç birşeyş yakıştırmıyorsun kendine ve çirkin olduğunu düşünüyorsun . Senin bu tavrından dolayı insanlarda sana bazı yorumlarda bulunuyor. İnan bana özgüvenin artsa herşey çok farklı olur !!
Yaaa çok tatlısınız İsmail Türüt demişsiniz istemsizce güldüm, eşiniz güzelliğe bu derece önem veren biriyse İsmail Türüt’ le evlenmeyi tercih etmezdi bence kendinize haksızlık ediyorsunuz. Bu arada ünlülerin makyajsız hallerini mutlaka görmüşsünüzdür, kimler kimler bakımla su gibi oluyorvalla cok haklisiniz fotograf koymadan da beni anlamanizi beklemem biraz sacma oluyo ama ne yapayim belki burda bi cozum bulurum diye buraya yazdim icimi doktum.kesinlikle suratim adeta 2 kisinin surati gibi bi insanin yuzu nasil bu kadar şiş olabilir kilolu biri de degilim.iri suratli olup da cok tatli olanlar da var ama yok anam benimki oyle bisey de degil bildigin ismail türüt.aglamak istiyorum
yok yok canim af dilemeye gerek yok haklisin kendisi öküz.ne bileyim canim nericede kocam yani insan ayni yastiga bas koydugu tarafindan begenilmek istiyo
evet genel olarak halimi tavrimi tipimiKendi genel olarak mi begenmiyorsun? Git saclarina bi degisiklik yaptir :) kendine gel :)
evet benim de duygularim yuzume cok yansir sanirim ben cok mutsuzum dalgaya vuruyorum bu konuyuBelki sadece fotojenik değilsinizdir. Fotoğrafımı bir başkası çekince kendimi tanıyamıyorum ben ama kendim çektiğimde narsistler kraliçesi oluyorum
Bakım, temizlik, güzellik vs. Bunların yanında mutluluk yoksa cidden çok yüzüne yansıyabiliyor insanın. Ben mutsuzken kendimi hiç beğenmem.
kaslarim guzel sayilir gozlerimin icine de asla kalem cekmem tenim cok saa sapan ton farkliliklari var burnum tombul ve ustu gozenekli dislerim kötü ve yuzum kocaman saclarim cok seyrek.kafanda yüzüklerin efendisindeki gollum canlanmis olabilir
cok haklisiniz beni cok kotu hissettiriyo.ben gidip bi ekmek bile alsa ne guzel ekmek almissin diyip takdir edicem nerdeyse.karsimdaki insanin hele de hayat arkadasimin mutlu hissetmesine cok onem veriyorum ama ben daha 20 günlük anne olmama ragmen bi çocuğa bakamadin diye beni kötü olumluyo.kendince saka yapiyo ama belki de ben saka kaldiracak bi donemde degilim.zaten kendimi acaba yetebiliyomuyum bebegime diye yiyip bitiriyorum boyle sakalarla da karsilasinca saka oldugunu algilayamiyorumAdam vardır, sözleriyle çirkine güzel hissettirir.
Adam vardır, şaka adı altında psikolojinin içine eder.
Etmiş anlayacağınız.
Başka bir sorununuz olduğunu sanmıyorum..
kullanmadigim bi zıkkımın kökü kaldi diyebilirimTon farklılıkları hemen hemen herkadında var
Bb krem kullandınız mı ?
kullanmadigim bi zıkkımın kökü kaldi diyebilirim
kendime bu itiraf etmeye korkuyorum ya bu toplum bu anne babalar niye bu kadar korkutuyo bizi bosanmaktan sanki bosaninca mezarin altina girecekmisiz gibi davraniyoYa hamileyken sizi düşünmeyen şimdi lohusayken bi fotoğrafla laf sıkıştıran adam sizi beğenmesin bence gereği yok. Saçma yani. Evli değilim, çoluğum yok çocuğum yok. Fakat sevgi bu değil maalesef gerçekten.
cok haklisiniz beni cok kotu hissettiriyo.ben gidip bi ekmek bile alsa ne guzel ekmek almissin diyip takdir edicem nerdeyse.karsimdaki insanin hele de hayat arkadasimin mutlu hissetmesine cok onem veriyorum ama ben daha 20 günlük anne olmama ragmen bi çocuğa bakamadin diye beni kötü olumluyo.kendince saka yapiyo ama belki de ben saka kaldiracak bi donemde degilim.zaten kendimi acaba yetebiliyomuyum bebegime diye yiyip bitiriyorum boyle sakalarla da karsilasinca saka oldugunu algilayamiyorum
Bakın buldunuz cevabı bir kadin gülünce cirkin olamaz cünkü icinizin cicek acması dileğiyle mutlu olmaya bakınboyle bir ihtimal var aslinda cunku fot9graflarda gulusume bakiyorum hic mutlu gibi degil zoraki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?