- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
başarılar umarım istediğin kilolara kavuşursun.
teşekkür ederim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başarılar umarım istediğin kilolara kavuşursun.
canım günlük açmışın hayırlı olsun artık ben buradayım .eşin adına çok şanslısın bu motive ile daha çok kilolar verirsin sen çok çoooook kolay gelsin...![]()
hehe aynı kahvaltıyı yapmışızz
vericezz biz bu kiloları .. :13:
selam kızlar
aslında uzun zamandır aranızdayım ama kendime günlük açıp açmamakta kararsız kaldım...
kilo verdiğimi gördükçe günlük açmaya karar verdim (sizlerin beni yalnız bırakmayacağınızı biliyorum)
yaşım 23 bir sene de tam 35 kilo aldım(okul bitti eee bide evlendim ilk sene çalışmak istemedim geldi kilolar)
şimdi çalışmak istiyorum ama bu sefer kilolu olmam beni çok rahatsız ediyo
benim için 22 temmuz 2013 günü dönüm noktası oldu artık çevremdekilerin bakışları beni iyiden iyiye rahatsız ettikıyafet almaktan nefret ettim
insanların hamilemisin diye sormasından bıktım
kendimi eve kapadım hergün ağlıyordum
eşim ağlamama dayanamadı bigün sarıldı bana oda benimle ağladı
ertesi gün eşimin büyük desteğiyle doktora gittim tartı tamı tamına 115 kiloyu gösteriyordu önce yeme düzenimi değiştirdim (eşim sayesinde) daha sonra her akşam spora gittik
eşimle eşim çok zayıf ama yinede beni yalnız bırakmadı
(eşimi çok seviyorum)
bugün itibari ile100.5
kilo olmuşum ama ben kilo vermeye yalnız devam etmek istemiyorum sizleride günlüğüme bekliyorum
BU YOLDA BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN
22 TEMMUZ 2013 =115 KG (BAŞLANGIÇ)
İLK HEDEF KİLO = 90 (YILBAŞINA KADAR)
2. HEDEF KİLO = 70 ( HAZİRAN 2014 )
günlüğün hayırlı , azmin daim olsun canım
kararlı olman çok güzel , en kısa zamanda sağlıcakla ideal kilona kavuşursun inşAllahh , bende 105 kilo ile başladım şimdilerde 77-78 civarında geziyorum , darısı başına olsun tatlım , kolay gelsinn
tşekkür ederim canım çook kararlıyım bu sefer canım allah izin verirse zayıflamak istiyorum canım sen ne kadar sürede verdin canım bide sen neler yaptın tecrübelerini dinlemek isterim canım![]()
kararını verdiysen gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir tatlım , sen yeterki pes etme , bak eşinde ne güzel destekliyor senii
bende eşimin desteğini çok gördüm , sağolsun bana eşlik etti bu süreçte
ben 2011 Aralık ayında başladım canım , 2013ün başlarında bu kiloma ulaşmıştım ,14 ayda 28 kilo oldu ,ortalama aylık 2 kilo , yaklaşık 8-9 aydır koruyorum kilomu , kas kütlem çok fazla olduğu için bu bile yetiyor bana , ama şimdi bebiş düşünmeye başladık ,bebişten önce 73-74 olsam çok iyi olur ,bakalım hayırlısı olsunn
bu süreçte malesef spor yapamadım , hem belim hemde dizimdeki sakatlıklar sebebiyle sporsuz verdim kilolarımı , hazır gıdalardan uzak durdum , şekerliler ve unluları olabildiğince azalttım , anlayacağın ben artık diyet yapmıyorum bu şekilde besleniyorum canım
sende bu istekle başararsın , inanıyorumm :129::129:
öncelikle geçmiş olsun canım çok güzel kilo vermişsin... bende bebiş istiyorum ama önce 70 kilo olmam lazım canım
ben hayatımda hiç spor yapmamış insan 2 aydır hergün spor yapıyorum canım
inşallah bende birgün başarı hikayemi yazacağım
![]()
merhaba.oncelikle bu uzun ince yolda guzel yol almissiniz.tebrikler.
eminim bu emin adimlarla hedefinize ulasir ve basari oykunuzu yazarsiniz....
darisi basima benimde vermem gereken 30 kilo ver...
kolay gelsin.iradeli gunler diliyorum...
öğlen yemeğimi de yedim sabah kahvaltıda pek yemediğim için kahvaltı gibi yaptım öğlen yemeğimi
2 yumurtadan omlet
yarım dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
yarım domates
1 bardak ayran![]()
nasıl gidiyor ? kaçamak yok inşallah![]()
çok şükür iyi gidiyor...durmak yok yola devam ... bayrama kadar neler olacak onu merak ediyorum heyecanlaAllah nasib ederse...
hmmm havalardan olabilir...yeşil çay içiyormusun ? çok ödem atıyor hoşuma gitti![]()