- 29 Ağustos 2014
- 281
- 95
- 48
- Konu Sahibi rock_that_body
Evett hanımlar..Küçüklerimin büyüklerimin hepinizin yanaklarından mıncırıyorum.Ve hepinize huzurlu akşamlar diliyorum.Derdime gelecek olursak bir hata yaptım ve denenmişi denedim.Eski sevgiliyle berbat bir deneme aşamasından sonra Mustafa Cecelinin de dediği gibi 'Hüsraaan' oldu.Ve şuan evet onunla denediğim zamandan daha güçlüyüm,bu kez ben ayrıldım ama şuan müthiş bir özgüvensizlik,kendimi beğenememe ve kötü hissetme durumum var.
Artık üzülmüyorum ve zaten denerken onsuzluğa alıştırdığı için şuanda bir problemim yok.Ama onun için değil kendim için güçlü olmak istiyorum.Sürekli onu göreceğim aynı fakültedeyiz.Yani birkaç kez karşılaştık ayrılık sonrası ama görür görmez kafamı çevirdim geçtim.
Şimdi sizden güçlü olma ve kendimi daha iyi hissetme yolları istiyorum.Siz ayrılık sonrası düştüğünüz özgüvensizlikten nasıl kurtuldunuz?
Birde valla yalan söyleyemeyeceğim sürüm sürüm sürünsün istiyorum.
Kendim için öyle güzel şeyler yapmalıyım ki ulan nolmuş buna demeli.
Yada eyvah dedirtecek herhangi bir yol söyler misiniz?
Edit : Özgüven problemi yaşama neden sürekli kendimi değersiz hissettiren tutumu.Farkettiğim şeyse herkes kendi değerini belirler.
Okuyan gözlerinize,yazan ellerinize sağlık.Allah gani gani mutluluk versin size inşallaaah. :*
Artık üzülmüyorum ve zaten denerken onsuzluğa alıştırdığı için şuanda bir problemim yok.Ama onun için değil kendim için güçlü olmak istiyorum.Sürekli onu göreceğim aynı fakültedeyiz.Yani birkaç kez karşılaştık ayrılık sonrası ama görür görmez kafamı çevirdim geçtim.
Şimdi sizden güçlü olma ve kendimi daha iyi hissetme yolları istiyorum.Siz ayrılık sonrası düştüğünüz özgüvensizlikten nasıl kurtuldunuz?
Birde valla yalan söyleyemeyeceğim sürüm sürüm sürünsün istiyorum.
Kendim için öyle güzel şeyler yapmalıyım ki ulan nolmuş buna demeli.
Yada eyvah dedirtecek herhangi bir yol söyler misiniz?
Edit : Özgüven problemi yaşama neden sürekli kendimi değersiz hissettiren tutumu.Farkettiğim şeyse herkes kendi değerini belirler.
Okuyan gözlerinize,yazan ellerinize sağlık.Allah gani gani mutluluk versin size inşallaaah. :*