- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Haklısın. Çocuk düşünüyorum ama düşündükçe acaba demeye başladım. Hayırlısı olsunHavalardandır
Bide çocuk yaptığını düşün bu zamanların kıymetini bir anda anlarsın
AminHaklısın. Çocuk düşünüyorum ama düşündükçe acaba demeye başladım. Hayırlısı olsun
Olabilir mi ya sanmıyorum ama. Bilemedim........Hamıle olabılırsın..
Hahahaa :) çok güldüm m Allah bağışlasınAmin
Bende mesela kütüphane tarzındaki cafeler varya, kitabımı kahvemi alıp orda saatlerce oturup kitap okuduğumu hayal ediyorum. sonra bir anda bakıyorum tepeme tırmanmaya çalışan canavarlar
Neden 5Ben 5 yıldır böyleyim
İnşallah Brian önce toplarsınKendimce sebepler diyelim :)
Kesinlikle yaz tatilinde çok kitap okudum. Kitap okumak ruhumu dinlendiriyor. Siz hangi tür kitaplar okuyorsunuz. Ben genelde aşk :) Sarah jio kitaplarına bayılıyorum. Seriyi henüz tamamlamadım ama en kısa sürede toplicam.Kendine gün içinde bir zaman dilimi ve sure belirleyebilirsin. Ben çocuk okuldayken en az yarim saat olmak kaidesiyle kitap okumaya zorunlu birakiyorum kendimi. Yoksa olmuyor. Çok kitap okumaliyiz çok, okumak, bilgi güçtür. Ben okudukça bakis acim değişti, bakis acim değiştikçe hayatim degisti. Sadece gündelik isleri halletmekle olmuyor okumak lazim.
Kesinlikle yaz tatilinde çok kitap okudum. Kitap okumak ruhumu dinlendiriyor. Siz hangi tür kitaplar okuyorsunuz. Ben genelde aşk :) Sarah jio kitaplarına bayılıyorum. Seriyi henüz tamamlamadım ama en kısa sürede toplicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?