Kendime zaman ayırmıyorum

Pamukpremsesss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.907
1.715
63
Bayanlar bugünlerde kendime hiç ama hiç zaman ayırmıyorum. Ne kitap okuyorum ne bakım yapıyorum ne alışveriş yapıyorum. Hiç gibi yaşıyorum. Kitap okumayı çok seviyorum ama şu sıralar sanki kolumda bile derman yok. Kitabı kaldıracak okuyacak gücü kendimde bulamıyorum. Buna rağmen sürekli ev işi yapıyorum çok ilginç dimi. Sürekli temizlik çamaşır bulaşık. Kendimi geliştirmek adına bişeyler yapmayı bıraktım. Hayallerim ideallerin olurdu hep. Şimdi hiçbir idealim olmadan yaşıyorum. Dertleşecek kimsem yok. Sürekli uyku halim var. Kan değerlerine baktırdım normal çıkıyor hep. Neden böyleyim? Neden kendime hiç ama hiç zaman ayırmıyorum. Ben böyle biri değildim.ah kızlar yoksa beni evlilik değiştiriyor mu(((

Haklısın. Çocuk düşünüyorum ama düşündükçe acaba demeye başladım. Hayırlısı olsun
Amin
Bende mesela kütüphane tarzındaki cafeler varya, kitabımı kahvemi alıp orda saatlerce oturup kitap okuduğumu hayal ediyorum. sonra bir anda bakıyorum tepeme tırmanmaya çalışan canavarlar

Amin
Bende mesela kütüphane tarzındaki cafeler varya, kitabımı kahvemi alıp orda saatlerce oturup kitap okuduğumu hayal ediyorum. sonra bir anda bakıyorum tepeme tırmanmaya çalışan canavarlar
Hahahaa :) çok güldüm m Allah bağışlasın

Kendine gün içinde bir zaman dilimi ve sure belirleyebilirsin. Ben çocuk okuldayken en az yarim saat olmak kaidesiyle kitap okumaya zorunlu birakiyorum kendimi. Yoksa olmuyor. Çok kitap okumaliyiz çok, okumak, bilgi güçtür. Ben okudukça bakis acim değişti, bakis acim değiştikçe hayatim degisti. Sadece gündelik isleri halletmekle olmuyor okumak lazim.

Kesinlikle yaz tatilinde çok kitap okudum. Kitap okumak ruhumu dinlendiriyor. Siz hangi tür kitaplar okuyorsunuz. Ben genelde aşk :) Sarah jio kitaplarına bayılıyorum. Seriyi henüz tamamlamadım ama en kısa sürede toplicam.

Aman bırak temizliği geç aynanın karşısına makyajını saçını yap giyin süslen sık parfümünü çık dışarı gez :)
Havalarda tam soğumadı zaten
Sürekli evde temizlik psikolojini bozar
Ailenle çık gez kuaföre git kendine zaman ayır çok iyi gelecek emin ol

Felsefe, kişisel gelişim, kutsal kitaplar, nadiren de klasikleri okurum.

İnsan dönem dönem böyle olur. Mevsimsel geçişlerde özellikle. Birkaç aydan uzun sürerse bir yardım almakta fayda var,depresyon belirtisi de olabilir.

Ben de çok kitap okurum ama bazı dönemler hiç içimden gelmez. Normal şartlarda iki üç günde bir kitap bitiririm ama bazen aylarca bir kitap sürünür elimde.

Yalnız dikkatimi çekti kendinizi geliştirmeyi seviyorsunuz anladığım kadarıyla ama sarah jio okuyorsunuz. O kitaplar size hiç bişey katmaz ki... Eskinin beyaz dizileri vardı onların best seller versiyonu bunlar da. Size daha çok birşeyler katacak kitaplar okumanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…