Yani en son yazdığınız gibi parça parça anlamsız olmuş , ne yaptığınızı yazmış olsanız ona göre bu hatanın telafisi olur üstüne gidin yada bunun geri dönüşü yok yolunuza bakın deriz.. pek anlamadım acikcasi
Benimkini herkes duydu. Bir türlü kendime gelemiyorum. En kötüsü de sevdiğim adamın gözünde hiçim. Değersizim. Pardon en kötüsü hala o yaratığa sevdiğim diyorum.Hatalar insanlar için var.
Hata yapmak iyidir hem :) bir daha yapmazsın. Hiç hata yapmadan yaşayıp sonunda tepetaklak gidenlere hayat daha zor İnan.
Yaptıgım hiç bir hatayı çok önemsemedim. Ki yenilir yutulur şeyler olmayanlar da vardı, tamam artık oldu bitti, artık bunu tekrarlamama toparlama zamanı diye düşündüm.
Sen de öğle yap.
Bir kere hata yapabilir olduğunu kabul et.
Sonrası gelir :)
Ne ergenlikler yaptım bir bilsen ah. Teşekkürler canım gerçektenSizde isterdiniz düzgün bir adam olsun,sevsin,paylassin sizinle hayatini ama olmamış iste.Olmadikca da siz olsun istemissiniz ve elinjzden geleni yalmissiniz buna hata yapmak ve sacmalamak da dahil..Bence normal seyler yasamissiniz aşka karsi direnememissiniz ki bu olagan insanca bir durum..Kendinizi affedeceginiz suclayacaginiz bir durum ben göremedim sadece karsiliksiz yasamissiniz iliskinizin bir kismini o kadar.Bosverin uzulmeyin önünüze bakin size saygisini yitirenlerde siz kendinizi iyi hissedince tekrar saygi duyacaklardir veya duymasalar ne olacak yani.Hayatimizdaki insanlara gore bir yere kadar yasayabiliriz sonucta sen kendi hayatini yasiyorsun begenmeyenler olabilir ama kabullenmek zorundalar.Saygisizlik yaparak seni degistirmeye çalışanlara fazla deger yuklemene gerek yok.Bence.
Hayatımda o varken şurayı okusaydım şu anda prensesler gibiydim. Burda insanlar hiç hata yapmıyorHer kes hata yapa-yapa öğreniyor hayatı. Üzmeyin kendinizi
Kim dedi yapmadığımızı? Çok güzel de yapıyoruzHayatımda o varken şurayı okusaydım şu anda prensesler gibiydim. Burda insanlar hiç hata yapmıyor
Aşık olup da saçmalamayan mı var? Hele de ilkinde:) çoğu kişi bahsettiğiniz şeyleri yaşıyor aman hataydı diyor geçiyorKızlar merhaba, uzun olacak. Biraz iç dökme çünkü bu.
Her akşam burayı okuyorum neredeyse tek aktivitem bu son zamanlarda diyebilirim. Ve gördüm ki ben çok güçsüzüm,çok tecrübesizim,çok saçma davranmışım. Zamanında gururumu ayaklar altına almışım. Üstüne bir de çocukça o kadar çok şey yapmışım ki gerçekten rezil olmuşum.
Beni dışardan hep akıllı, mantıklı ,güçlü ,gururlu görürlerdi. Artık insanların da bana saygısı bitti öyle hissediyorum ailem de dahil.
Kendimden nefret ediyorum. Aşık rolü yapan biri tarafından manipüle edilerek aşık oldum. Hayatımda tamam dediğim ilk ilişkiydi fakat çok çekingendim bir de güvenemedim ona çünkü sağlam adam değil diye duyumlarım vardı. Kendime engel olamadım tam bir aptal aşıktım. Çok hata yaptım başka başka hesaplardan aptal rolü yaparken iyice aptala döndüm. Muhtemelen o bile başta beni düşünmedi. Ama sonradan düşündüyse ki en son bir ihtimal düşündü (çünkü çok saçmaladım öyle böyle değil anlatsam burda da rezil olurum).
Nasıl düzeltcem kara kara düşünüyorum. Başka bir çocukça planla gururumu kurtarsam kendimi sever miyim diyorum. Bana yaptığı tüm kötülüğe,çektiğim acıya,abisinin aylar sonra beni tanıma isteği ile gelmiş olmasına ,hatta en yakın arkadaşlarından birinin benden hoşlanıyor diye adının çıkmış olmasına rağmen onu önemsiyorum, malesef özlüyorum ve istiyorum tabiki ona asla diyecek değilim artık. Dönmez imkansız. Gitti de zaten.
En azından benim kendime saygım,sevgim kalsaydı.
Güçlü insanları okudukça iyice dibe girdim. Ben hariç kimse hata yapmamış ,yapmaz gibi geliyor artık. Kendimden utanıyorum. Tecrübesizlik dışında aptal gibi davrandım ben, ölmeyi istedim aylarca içten içe.
İnsanların gözünde eski yulin yok benim de. E napalım diyecekseniz demeyin lütfen yapacak şey yok. İçimi dökmek istedim. Yalnız yaşayınca bir süre sonra kağıtlara yazmak da yetmiyor.
Her şeyi anlatmak isterdim daha da uzun ama silinmiyor burada herkese açık. O sebeple böyle parça parça anlamsız oldu.
Sizin oldu mu kendinize saygınızı yitirdiğiniz? Sonra toparlayabildiniz mi ? Asla bir daha kendime saygımı toparlayamayacağım gibi geliyor.
En yakın arkadaşım geçen gün laf soktu bana ki en çok yanımda olanlar onlar diye silip atmadım ama kırıldım. Halbuki kendileri platoniklerini bile nasıl atlattılar hatırlamıyorlar yüzlerine çarpmıyorum ben de. Ama üzüldüm işte kurtaramadım gururumu. Neyse rezillik hikayeleri okuyup kendime geleyimAşık olup da saçmalamayan mı var? Hele de ilkinde:) çoğu kişi bahsettiğiniz şeyleri yaşıyor aman hataydı diyor geçiyor
Yoksa çok mutsuz oluruz
Kendine saygını kaybetme gibi bir durum olmasın geçici sonuçta aklın başına geldi mi geldi bir saha yapar mısın yapmazsın oldu bitti
Abartma derim dünyadaki en önemli saçmalama davranışı seninki olmasa gerek:)
Bilmiyorum ki ne güzel herkes rest çekiyor hemen. Gerçi sonradan geleni de ben delirttim. Öğrendim mi acabaKim dedi yapmadığımızı? Çok güzel de yapıyoruz
Onlar anlatmıyordur senin gibi detaylıEn yakın arkadaşım geçen gün laf soktu bana ki en çok yanımda olanlar onlar diye silip atmadım ama kırıldım. Halbuki kendileri platoniklerini bile nasıl atlattılar hatırlamıyorlar yüzlerine çarpmıyorum ben de. Ama üzüldüm işte kurtaramadım gururumu. Neyse rezillik hikayeleri okuyup kendime geleyimteşekkürler yanıt için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?