Bu duygular bir zaman sonra bitiyor nefrete donusuyor sonra zamanla nefret dahi kalmiyor bakiyorsun ki yabanci biri olmus senin icin canim. Ben de cok hatalar yaptim ama bana yapilanlari da hicbir zaman unutmadim. Sen de unutma hatalar insani güçlendirir hayat tecrubesi kazanirsin. Yaptigim aptalliklari saysam inan ki burdan nerelere yol olur . Eskiden cok yumusak bir insandim herkesin yaptigi pisligi unuturdum hic olmamis gibi devam ederdim ama simdi hersey çok farkli. Kimseye taviz verme once hep kendini dusun insanlar boyle yasiyor cunku hep kendilerini dusunerek.Biraz da kötü kalpliler yapsın. Mesela benim eskisi yapsın eşitlesin diyeyim ki artık sen de benim gibisin :)) Gerçi yaptı birazcık. Hatta konuşmalarını başta ben saçma bulmuştum birkaç cümlesini hayalini özenti görmüştüm ama ona sevgi dolu bakınca unutuyorum galiba. Beni elden çıkarmaya korkarak yaptığı da onu herkesleştirdi o da üzülsün aslında. Hatta abisinin yaptığını düşünüp yalancıyım abim de midesiz ben de desin. Ona aldığım kitaplarla buralara geldiğini anımsasın mesela utansın. 200 tl borcunu ödemediğini hatırlayıp nasıl adamım ya desin. Demiyor işte. Allahım şunları unutmasam ya
Unutuyorum keşke unutmasam bir süre sonra ben buna niye kırgındım diyorum. Gerçi bu ömrümden ömrümü aldı resmen. En dibi gördüm ordan çıktıysam diyorum bazen mutlu oluyorum bazen de enkazdan kalanları görünce düzeltebilsem diyorum. Dua edeyim en iyisi. İnşallah biraz ben de yumuşak olmaktan vazgeçerim. Dışa sert görünüp tam bir yumuşağım keşke tersini yapsam o işe daha çok yarıyor çünkü haklısın vallaBu duygular bir zaman sonra bitiyor nefrete donusuyor sonra zamanla nefret dahi kalmiyor bakiyorsun ki yabanci biri olmus senin icin canim. Ben de cok hatalar yaptim ama bana yapilanlari da hicbir zaman unutmadim. Sen de unutma hatalar insani güçlendirir hayat tecrubesi kazanirsin. Yaptigim aptalliklari saysam inan ki burdan nerelere yol olur . Eskiden cok yumusak bir insandim herkesin yaptigi pisligi unuturdum hic olmamis gibi devam ederdim ama simdi hersey çok farkli. Kimseye taviz verme once hep kendini dusun insanlar boyle yasiyor cunku hep kendilerini dusunerek.
Henuz en dibi gorememissin canim en dibi gorseydin su an kendinden baska kimseyi dusunmez sadece kendi hayatini yasardin emin ol :) Allah da gostermesin dipleri bosver sadece guclu olmayi ogren ve mumkunse o sahistan da uzak dur sonu pismanliklarla dolu olacak cunku. Bir zaman sonra sukredersin iyi ki olmadi diye.Unutuyorum keşke unutmasam bir süre sonra ben buna niye kırgındım diyorum. Gerçi bu ömrümden ömrümü aldı resmen. En dibi gördüm ordan çıktıysam diyorum bazen mutlu oluyorum bazen de enkazdan kalanları görünce düzeltebilsem diyorum. Dua edeyim en iyisi. İnşallah biraz ben de yumuşak olmaktan vazgeçerim. Dışa sert görünüp tam bir yumuşağım keşke tersini yapsam o işe daha çok yarıyor çünkü haklısın valla
Çok şükür artık duruyorum. İnşallah bir daha yazmam ona sanmıyorum. Allahım sen koru düşünmek bile korkutuyor artık. Daha fazla rezil olursam kurtulamam çünkü. Çok teşekkürler canım desteğin için :))Henuz en dibi gorememissin canim en dibi gorseydin su an kendinden baska kimseyi dusunmez sadece kendi hayatini yasardin emin ol :) Allah da gostermesin dipleri bosver sadece guclu olmayi ogren ve mumkunse o sahistan da uzak dur sonu pismanliklarla dolu olacak cunku. Bir zaman sonra sukredersin iyi ki olmadi diye.
Ohooo mükemmeliz biz bacım. Bi bilsen. Hic hata yapmayiz. #instamommy #sükür #sonsuzmutluluk yani o derece..
Bu kadar saygi yitirecek bu kadar rezil rusva oldum olmeye çalıştım dieyecek kadar naaptiniz ya. Allah aşkınaKızlar merhaba, uzun olacak. Biraz iç dökme çünkü bu.
Her akşam burayı okuyorum neredeyse tek aktivitem bu son zamanlarda diyebilirim. Ve gördüm ki ben çok güçsüzüm,çok tecrübesizim,çok saçma davranmışım. Zamanında gururumu ayaklar altına almışım. Üstüne bir de çocukça o kadar çok şey yapmışım ki gerçekten rezil olmuşum.
Beni dışardan hep akıllı, mantıklı ,güçlü ,gururlu görürlerdi. Artık insanların da bana saygısı bitti öyle hissediyorum ailem de dahil.
Kendimden nefret ediyorum. Aşık rolü yapan biri tarafından manipüle edilerek aşık oldum. Hayatımda tamam dediğim ilk ilişkiydi fakat çok çekingendim bir de güvenemedim ona çünkü sağlam adam değil diye duyumlarım vardı. Kendime engel olamadım tam bir aptal aşıktım. Çok hata yaptım başka başka hesaplardan aptal rolü yaparken iyice aptala döndüm. Muhtemelen o bile başta beni düşünmedi. Ama sonradan düşündüyse ki en son bir ihtimal düşündü (çünkü çok saçmaladım öyle böyle değil anlatsam burda da rezil olurum).
Nasıl düzeltcem kara kara düşünüyorum. Başka bir çocukça planla gururumu kurtarsam kendimi sever miyim diyorum. Bana yaptığı tüm kötülüğe,çektiğim acıya,abisinin aylar sonra beni tanıma isteği ile gelmiş olmasına ,hatta en yakın arkadaşlarından birinin benden hoşlanıyor diye adının çıkmış olmasına rağmen onu önemsiyorum, malesef özlüyorum ve istiyorum tabiki ona asla diyecek değilim artık. Dönmez imkansız. Gitti de zaten.
En azından benim kendime saygım,sevgim kalsaydı.
Güçlü insanları okudukça iyice dibe girdim. Ben hariç kimse hata yapmamış ,yapmaz gibi geliyor artık. Kendimden utanıyorum. Tecrübesizlik dışında aptal gibi davrandım ben, ölmeyi istedim aylarca içten içe.
İnsanların gözünde eski yulin yok benim de. E napalım diyecekseniz demeyin lütfen yapacak şey yok. İçimi dökmek istedim. Yalnız yaşayınca bir süre sonra kağıtlara yazmak da yetmiyor.
Her şeyi anlatmak isterdim daha da uzun ama silinmiyor burada herkese açık. O sebeple böyle parça parça anlamsız oldu.
Sizin oldu mu kendinize saygınızı yitirdiğiniz? Sonra toparlayabildiniz mi ? Asla bir daha kendime saygımı toparlayamayacağım gibi geliyor.
Bunlarin hepsi birer tecrubedir.Kızlar merhaba, uzun olacak. Biraz iç dökme çünkü bu.
Her akşam burayı okuyorum neredeyse tek aktivitem bu son zamanlarda diyebilirim. Ve gördüm ki ben çok güçsüzüm,çok tecrübesizim,çok saçma davranmışım. Zamanında gururumu ayaklar altına almışım. Üstüne bir de çocukça o kadar çok şey yapmışım ki gerçekten rezil olmuşum.
Beni dışardan hep akıllı, mantıklı ,güçlü ,gururlu görürlerdi. Artık insanların da bana saygısı bitti öyle hissediyorum ailem de dahil.
Kendimden nefret ediyorum. Aşık rolü yapan biri tarafından manipüle edilerek aşık oldum. Hayatımda tamam dediğim ilk ilişkiydi fakat çok çekingendim bir de güvenemedim ona çünkü sağlam adam değil diye duyumlarım vardı. Kendime engel olamadım tam bir aptal aşıktım. Çok hata yaptım başka başka hesaplardan aptal rolü yaparken iyice aptala döndüm. Muhtemelen o bile başta beni düşünmedi. Ama sonradan düşündüyse ki en son bir ihtimal düşündü (çünkü çok saçmaladım öyle böyle değil anlatsam burda da rezil olurum).
Nasıl düzeltcem kara kara düşünüyorum. Başka bir çocukça planla gururumu kurtarsam kendimi sever miyim diyorum. Bana yaptığı tüm kötülüğe,çektiğim acıya,abisinin aylar sonra beni tanıma isteği ile gelmiş olmasına ,hatta en yakın arkadaşlarından birinin benden hoşlanıyor diye adının çıkmış olmasına rağmen onu önemsiyorum, malesef özlüyorum ve istiyorum tabiki ona asla diyecek değilim artık. Dönmez imkansız. Gitti de zaten.
En azından benim kendime saygım,sevgim kalsaydı.
Güçlü insanları okudukça iyice dibe girdim. Ben hariç kimse hata yapmamış ,yapmaz gibi geliyor artık. Kendimden utanıyorum. Tecrübesizlik dışında aptal gibi davrandım ben, ölmeyi istedim aylarca içten içe.
İnsanların gözünde eski yulin yok benim de. E napalım diyecekseniz demeyin lütfen yapacak şey yok. İçimi dökmek istedim. Yalnız yaşayınca bir süre sonra kağıtlara yazmak da yetmiyor.
Her şeyi anlatmak isterdim daha da uzun ama silinmiyor burada herkese açık. O sebeple böyle parça parça anlamsız oldu.
Sizin oldu mu kendinize saygınızı yitirdiğiniz? Sonra toparlayabildiniz mi ? Asla bir daha kendime saygımı toparlayamayacağım gibi geliyor.
Anlatsam dinlemekten yorulursunuz. Bu yaşımda ergen gibi davrandım. Bütün arkadaşlarım teker teker evlenirken ben daha bu işi beceremiyorum. Güvenim bitti kendime.Ve inan suan evli barkli coluklu cocuklu kadinkar oldugumuza bakma bizde bekarlikte cok hatalar yaptik ama bak suan ki hayatimiza yillar geciyir goz acip kapayana kadar kendine bu kadar eziyet etme bisver bu zamanlarinin kiymetini bil
Kızlar beni bir kendime getirin hata yapmaktan korkuyorum.
Yaptıklarım için özür dilesem sizce kendimi affedebilir miyim ?
Beni üzen,oynayan o evet ama ben kişiliğimden verdiğim ödünleri düşündükçe delirecek gibi oluyorum. Ben kendime ihanet ettim, kendimden defalarca kez özür diledim olmuyor. Ondan özür dilesem rezil olurum muhtemelen çünkü ortak çevre çok bak o haksızmış bile diyebilir ama ben rahat değilim. O yalanlar söyledi o kişiliksizlik yaptı ama ben sonradan yaptıklarımla kendi gözümde sıfırlandım en azından yaptığım çocukluklardan pişman olduğumu bilir belki tecrübesizliğimi affeder ve ben de kendime gelirim ? Hem de onun arkasından konuşulanlara aslında çok üzüldüğümü fakat başlangıçta doğru davranamadığıma ve kardeşinin beni tanımak istemesinin yanlışlığına değinirim. Yakınlarımın onunla iletişime geçtiğini duyduktan sonra yerin dibine girdiğimi anlatırım belki içimi rahatlatacak şeyler duyarım. Ben kendi kendime çözemiyorum iç hesaplaşmamı. Ne yapayım sizce ? Ağır olmadan bana yorum yapabilecek var mı ? Çok mu saçma düşünüyorum. Onun beni affetmesini niye bu kadar önemsiyorum bilmiyorum kesin soracaksınız çünkü. Siz olsanız sizi üzen, oynayan birinden sonrasında yaptığınız saçmalıklar yüzünden helallik ister miydiniz? Arkasından konuştum, sahte hesaplarla uğraştım,şehrin dedikodu ayakları denilecek insanlara bile anlattım isim vermeden ama onlar kim olduğunu anladı yüzde 99, onu yakınlarıma maruz bıraktım istemeden. Suçlarım bunlar. Bu çocuk bende zeka geriliği yarattı. Özür dilerim sizlerden de.
Hiçbir şekilde işin içine yalan dolan katmadan anlattım ortak arkadaşlara ama içimde nasıl acı bıraktıysa onunla başka yerlerden şakalaşmak bile olsa yapmamalıydım ve de onu tanımayan insanlara onu açık etmemeliydim. O ise beni elinde tutmak istedi, dalga geçer gibi aşktan evlilikten vs bahsetti sonra ise yulin beni yanlış anladı dedi oysa her yazdığı duruyor şiirleri her şeyi ,arkadaşlarının bana yanaşmasını önemsemedi,aylar sonra kardeşinin bile yanaştığını duyunca özür dilemedi, başkasını bulduğunu saklayarak beni bekletmeyi amaçladı, yalanlar söyledi ağlattı. O özür dileyecek erdeme sahip değil belki kendine yakıştırdı ama ben mahvoldum içten içe. Yazmaya da çok korkuyorum. Birimiz bu şehirden gidince mi yapsam bunu bilmiyorum ki. Ama kendimi nasıl sevcem ya uzun sürerse gitmemiz diyorum bir yandan. Neyse canım teşekkürler ben uzattıkça uzatıyorum.O size kotuluk yapmis siz de ona yapmissiniz.
Yaptiklarinizla odesmis sayin.
Helallik istenicek bir sey yok.
Bir seye cok takilirsaniz cig gibi buyuyor.
Duygu ve hisler icin ozur dilenmez herkea hata yapar en guclu iyi gordukleriniz bile..
Hiçbir şekilde işin içine yalan dolan katmadan anlattım ortak arkadaşlara ama içimde nasıl acı bıraktıysa onunla başka yerlerden şakalaşmak bile olsa yapmamalıydım ve de onu tanımayan insanlara onu açık etmemeliydim. O ise beni elinde tutmak istedi, dalga geçer gibi aşktan evlilikten vs bahsetti sonra ise yulin beni yanlış anladı dedi oysa her yazdığı duruyor şiirleri her şeyi ,arkadaşlarının bana yanaşmasını önemsemedi,aylar sonra kardeşinin bile yanaştığını duyunca özür dilemedi, başkasını bulduğunu saklayarak beni bekletmeyi amaçladı, yalanlar söyledi ağlattı. O özür dileyecek erdeme sahip değil belki kendine yakıştırdı ama ben mahvoldum içten içe. Yazmaya da çok korkuyorum. Birimiz bu şehirden gidince mi yapsam bunu bilmiyorum ki. Ama kendimi nasıl sevcem ya uzun sürerse gitmemiz diyorum bir yandan. Neyse canım teşekkürler ben uzattıkça uzatıyorum.
Evet evet çok daha kötüleri var. Sanırım mükemmel takıntısından dolayı bu hislerim.Yakından gözlem yapanların yorumu da böyle. Çevremdekileri daha kolay affediyorum kendi hatalarımı asla affedemiyorum. Bu sebeple sırf kendime şans adına yapsam mı dedim ama yok kesin pişman olurum. Spontan olsa bir şeyler açıkça konuşurdum ama böyle yine ben üzülcem muhtemelen. Teşekkür ediyorum canım yorumların için :)Tek derdiniz iliski konusunda ise cok takilmanizi gerektirecek bir sey yok.
Burada cok konu aciliyor sevgilisi esi tarafindan kandirilan kirilan oyunlar oynanan tek kisi degilsiniz.
Bu bir tur iyi insanla karsilasip karsilasmama meselesi boyle karaktersizler de var abartilicak bir sey yok.
Karaktersiz kisiliksiz kategorisinde birine rastlamadim olmadi ki bu devirde duzgununu bulmak zor benlik bir sey yok diyerek yasamaya devam edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?