Kendimi affedemiyorum

Bu duygular bir zaman sonra bitiyor nefrete donusuyor sonra zamanla nefret dahi kalmiyor bakiyorsun ki yabanci biri olmus senin icin canim. Ben de cok hatalar yaptim ama bana yapilanlari da hicbir zaman unutmadim. Sen de unutma hatalar insani güçlendirir hayat tecrubesi kazanirsin. Yaptigim aptalliklari saysam inan ki burdan nerelere yol olur . Eskiden cok yumusak bir insandim herkesin yaptigi pisligi unuturdum hic olmamis gibi devam ederdim ama simdi hersey çok farkli. Kimseye taviz verme once hep kendini dusun insanlar boyle yasiyor cunku hep kendilerini dusunerek.

Unutuyorum keşke unutmasam bir süre sonra ben buna niye kırgındım diyorum. Gerçi bu ömrümden ömrümü aldı resmen. En dibi gördüm ordan çıktıysam diyorum bazen mutlu oluyorum bazen de enkazdan kalanları görünce düzeltebilsem diyorum. Dua edeyim en iyisi. İnşallah biraz ben de yumuşak olmaktan vazgeçerim. Dışa sert görünüp tam bir yumuşağım keşke tersini yapsam o işe daha çok yarıyor çünkü haklısın valla

Henuz en dibi gorememissin canim en dibi gorseydin su an kendinden baska kimseyi dusunmez sadece kendi hayatini yasardin emin ol :) Allah da gostermesin dipleri bosver sadece guclu olmayi ogren ve mumkunse o sahistan da uzak dur sonu pismanliklarla dolu olacak cunku. Bir zaman sonra sukredersin iyi ki olmadi diye.

Çok şükür artık duruyorum. İnşallah bir daha yazmam ona sanmıyorum. Allahım sen koru düşünmek bile korkutuyor artık. Daha fazla rezil olursam kurtulamam çünkü. Çok teşekkürler canım desteğin için :))

Ya sen delirdin mi :) Burda atıp tutuyoruz, asıp kesiyoruz...
Fakat bu noktaya tamamen aptallık yaparak geldik.
Ama hatalarımızdan ders aldık. Bu yüzden bu kadar güçlü görünüyoruz..
Ne salaklıklar ne aptallıklar neler neler yaptım aklın hayalin almaz:)
Ama şimdi bir çok kişinin örnek aldığı bir kadınım.
Ama bunları yaşamasam asla böyle biri olamazdım.
Hatalarını sev ve onlardan ders çıkar. Gül geç, gülerek anlat.
Anca böyle güçlü kalabilirsin.

hic kimse mükemmel degil inan.sen kendine göre hata yaparsinn ben farkli oteki farklı.seyh ebadali ogluna nasihat verirken; yüksekte uçanlar yerdekiler kadar güvende degiller demis.( onun bisey)
bizi biz yapan hatalarimiz.insanin yasi ilerledikce bir sene önce yaptığı seyi benmi yapmışım bunu diyerek hayıflanıyor.zamanla hissettiklerin geçer.fake hesapla sevgilimi denemişsin galiba.hangimiz yapmadık cilginlar gibi :)) belkide onu kaybetmen yeni gelecek kisi icin pişip olgunlasmann icin tanidin sevgilni.ne diyorsun sende adam degildi. onun gitmesi cokta kayıp değilmiş iste.kendine saygini yitirme yaşamadın say olsun bitsin

Akıllı İnsanlar yaptıkları hatalardan ders çıkarır ,ve öğrenir aynı yanlışı tekrar yapmaz ,! Yapmamaya gayret gösterir , hepimizin az veyahut birçok yanlışlarımız vardır İnsanız sonuçta hatalar halada yapmaktayız .Real hayatta tanıyorum o kadar haksızlık yapıp bende şu konusa hatalıyım hakkını yemişim yetim yiyorum özür dilerim kelimesini söyleyecek kadar Cesur Mert değiller lafta hep öyleymiş gibi kılıfa görünseler bile 2 yüzlü insanlardan nefret ediyorum onları değiştirmek deveyi hendekten atlatmaktan daha zordur

Kızlaaar çok teşekkür ediyorum. Demek yalnız değilim. Biraz rahatladım. Kendimi anormal görmemeye çalışcam aklıma getircem dediklerinizi. Sevgiler hepinize

Bu kadar saygi yitirecek bu kadar rezil rusva oldum olmeye çalıştım dieyecek kadar naaptiniz ya. Allah aşkına

Ve inan suan evli barkli coluklu cocuklu kadinkar oldugumuza bakma bizde bekarlikte cok hatalar yaptik ama bak suan ki hayatimiza yillar geciyir goz acip kapayana kadar kendine bu kadar eziyet etme bisver bu zamanlarinin kiymetini bil

Bunlarin hepsi birer tecrubedir.
Hatta tecrübe hayatta yediğin kazıkların bileşkesidir.
Bir sürü hata yaptim ve eminim daha da yapacağım.
Çünkü insanım...

Ve inan suan evli barkli coluklu cocuklu kadinkar oldugumuza bakma bizde bekarlikte cok hatalar yaptik ama bak suan ki hayatimiza yillar geciyir goz acip kapayana kadar kendine bu kadar eziyet etme bisver bu zamanlarinin kiymetini bil
Anlatsam dinlemekten yorulursunuz. Bu yaşımda ergen gibi davrandım. Bütün arkadaşlarım teker teker evlenirken ben daha bu işi beceremiyorum. Güvenim bitti kendime.

Kızlar beni bir kendime getirin hata yapmaktan korkuyorum.
Yaptıklarım için özür dilesem sizce kendimi affedebilir miyim ?
Beni üzen,oynayan o evet ama ben kişiliğimden verdiğim ödünleri düşündükçe delirecek gibi oluyorum. Ben kendime ihanet ettim, kendimden defalarca kez özür diledim olmuyor. Ondan özür dilesem rezil olurum muhtemelen çünkü ortak çevre çok bak o haksızmış bile diyebilir ama ben rahat değilim. O yalanlar söyledi o kişiliksizlik yaptı ama ben sonradan yaptıklarımla kendi gözümde sıfırlandım en azından yaptığım çocukluklardan pişman olduğumu bilir belki tecrübesizliğimi affeder ve ben de kendime gelirim ? Hem de onun arkasından konuşulanlara aslında çok üzüldüğümü fakat başlangıçta doğru davranamadığıma ve kardeşinin beni tanımak istemesinin yanlışlığına değinirim. Yakınlarımın onunla iletişime geçtiğini duyduktan sonra yerin dibine girdiğimi anlatırım belki içimi rahatlatacak şeyler duyarım. Ben kendi kendime çözemiyorum iç hesaplaşmamı. Ne yapayım sizce ? Ağır olmadan bana yorum yapabilecek var mı ? Çok mu saçma düşünüyorum. Onun beni affetmesini niye bu kadar önemsiyorum bilmiyorum kesin soracaksınız çünkü. Siz olsanız sizi üzen, oynayan birinden sonrasında yaptığınız saçmalıklar yüzünden helallik ister miydiniz? Arkasından konuştum, sahte hesaplarla uğraştım,şehrin dedikodu ayakları denilecek insanlara bile anlattım isim vermeden ama onlar kim olduğunu anladı yüzde 99, onu yakınlarıma maruz bıraktım istemeden. Suçlarım bunlar. Bu çocuk bende zeka geriliği yarattı. Özür dilerim sizlerden de.

O size kotuluk yapmis siz de ona yapmissiniz.
Yaptiklarinizla odesmis sayin.
Helallik istenicek bir sey yok.
Bir seye cok takilirsaniz cig gibi buyuyor.
Duygu ve hisler icin ozur dilenmez herkea hata yapar en guclu iyi gordukleriniz bile..

O size kotuluk yapmis siz de ona yapmissiniz.
Yaptiklarinizla odesmis sayin.
Helallik istenicek bir sey yok.
Bir seye cok takilirsaniz cig gibi buyuyor.
Duygu ve hisler icin ozur dilenmez herkea hata yapar en guclu iyi gordukleriniz bile..
Hiçbir şekilde işin içine yalan dolan katmadan anlattım ortak arkadaşlara ama içimde nasıl acı bıraktıysa onunla başka yerlerden şakalaşmak bile olsa yapmamalıydım ve de onu tanımayan insanlara onu açık etmemeliydim. O ise beni elinde tutmak istedi, dalga geçer gibi aşktan evlilikten vs bahsetti sonra ise yulin beni yanlış anladı dedi oysa her yazdığı duruyor şiirleri her şeyi ,arkadaşlarının bana yanaşmasını önemsemedi,aylar sonra kardeşinin bile yanaştığını duyunca özür dilemedi, başkasını bulduğunu saklayarak beni bekletmeyi amaçladı, yalanlar söyledi ağlattı. O özür dileyecek erdeme sahip değil belki kendine yakıştırdı ama ben mahvoldum içten içe. Yazmaya da çok korkuyorum. Birimiz bu şehirden gidince mi yapsam bunu bilmiyorum ki. Ama kendimi nasıl sevcem ya uzun sürerse gitmemiz diyorum bir yandan. Neyse canım teşekkürler ben uzattıkça uzatıyorum.

Tek derdiniz iliski konusunda ise cok takilmanizi gerektirecek bir sey yok.
Burada cok konu aciliyor sevgilisi esi tarafindan kandirilan kirilan oyunlar oynanan tek kisi degilsiniz.
Bu bir tur iyi insanla karsilasip karsilasmama meselesi boyle karaktersizler de var abartilicak bir sey yok.
Karaktersiz kisiliksiz kategorisinde birine rastlamadim olmadi ki bu devirde duzgununu bulmak zor benlik bir sey yok diyerek yasamaya devam edin..

Evet evet çok daha kötüleri var. Sanırım mükemmel takıntısından dolayı bu hislerim.Yakından gözlem yapanların yorumu da böyle. Çevremdekileri daha kolay affediyorum kendi hatalarımı asla affedemiyorum. Bu sebeple sırf kendime şans adına yapsam mı dedim ama yok kesin pişman olurum. Spontan olsa bir şeyler açıkça konuşurdum ama böyle yine ben üzülcem muhtemelen. Teşekkür ediyorum canım yorumların için :)

Geçmişe sünger çekip bundan sonrasına bakmaya çalışın.affedememenin verdiği ağırlıktan kurtulmanız gerek bu yüzden kendinizi affedin.hayat hata yapılarak öğrenilir önemli olan bu hatalardan ders çıkartmak ve bir daha yapmamak zaten.Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…