- 22 Ocak 2017
- 2.817
- 4.745
- 83
Sorma bana bir arkadaşım(erkek,en büyük destekçimdi aynı zamanda ayrılmamızda payı büyük olan , ve de bana aşık olduğunu çok sonra itiraf eden kişi) yulin bak çok safsın herkese niye her şeyini anlatıyorsun yapma ama yeter diyordu ki en başta da ona anlatmamalıymışım meğer. Tutamıyorum kendimi ısındığım insana hemen başlıyorum. Üniversite son sınıfa kadar kimse benle ilgili tek bir şey öğrenemezdi ne oldu da açıldım anlamadım. Sen en iyisini yapıyorsun valla keşke akıllansam ben de artıkOnlar anlatmıyordur senin gibi detaylı
Sen niye anlatıyorsun ki yüzüne çarpabilecek kişilere
Ben de bir zaman saçmaladım gerçekten ama kimseye tam detaylarıyla anlatmadım
çünkü onlar da kendileri yaparlar söylemezler başkasının yaptığını duyunca ay ne kadar salak derler
Kimseye güvenmem böyle sır paylaşımında yeteri miktarda akıl alabileceğiim kadar paylaşırım lafını yapacak kadar asla bak sonra yüzüne vuruyorlar
Evet kabullenemiyorlar ben açık açık başta o koştu sonra ben koştum diye anlattım hep. Dilimi eşek arısı soksaydı keşke.Bir de ilişkilerde bazı insanlar işine geldiği gibi uyduruyor:)) en azından çoğu erkek öyle
Çocuk diyor ki mesela o kız çok peşimde koştu kız yakınımsa gayet olay örgüsünün içinde görüyorum ki hiç öyle değil ama öyle sallıyor işte
Şuna gerçekten samimiyetle katılıyorum -gerçek dost laf sokmaz- dünyadaki en saçma şeyleri yapan arkadaşıma bir kere bile laf sokmadım kırılmasın diye ne gerek var çünkü herkes kendi öğrenim sürecini yaşıyor bu hayatta onu küçültseydim yükselecek miydim yani...Ohooo mükemmeliz biz bacım. Bi bilsen. Hic hata yapmayiz. #instamommy #sükür #sonsuzmutluluk yani o derece....
Ama şimdi gerçek hayata bir dönelim.. Senin gibi bende bir ara kendimden utandım. Kendimi ezik, güçsüz hissettim.. Depresyonlarin dibini yaşadım. Şimdi sen düşünüyorsun ya nasıl tekrar güçlenebilirim diye.. Durumları olduğu gibi kabul etmen lazım ilk önce. Evet zamanında o şartlar altında başka seçenek görmedigin veya görmek istemediğin için saçma hareketlerde bulunmuşsundur. O o zamanki sana göre iyi fikirlerdi. Bugünkü sen o zamanki seni tokatlar "kiz bi kendine gel" veya sarılıp ağlar "gel sen bunu hak etmiyorsun" diye. Önemli olan o zamanki kendi acemiligini kabul etmek. Affetmek. Bu saatdan sonra asıl kendini sevmeye, kendine sahip çıkmayı öğreneceksin. Size laf sokan arkadaşlardan da kurtulun. Gerçek dost laf sokmaz. Etrafınızda enerjinizi emen hicbirsey birakmayin. Eski sevgilinize karşı hala hislerinizin olduğunu da kabul edin. Bu demek değildir ki ona döneceksiniz..bu sizin sadece onun size ilk çizdiği resimi özlediğini gösterir. Size zarra veren odunu sevmiyorsunuz zaten. Ama o ilk kandiginiz ama aslinda var olmayan kisiye karşı hisleriniz. Bunu ayirt edin. Üstünden gelirsiniz şüphem yok. Ama ilk olarak elaleme degil kendinize odaklanın
Aslında ben de arada kaldım üzüldüğümü söyledim bana ama özür diledim dedi diğer arkadaşım da yulin bunları biriktirme zamanında söyle insanlar hata yapabilir böyle kabul et tamam dikkat ederiz dedi. Sanırım benden bıktılar bilmiyorum. Laf sokan ama özür dileyen kız sonra kendisi aradı beni. Diğeri sanki daha tavırlı gibi durdu. Ben yoruldum artık. Çok destek oldular başta silemiyorum onları. Haksızlık etmek de istemiyorum. Ama o laf kalbime bir anda saplandı yutkundum duyduğum an. Gözüm dolmasın diye zorladım kendimi. Bilmiyordum özür dilerim dedi napayım artık affettim ben de.Ohooo mükemmeliz biz bacım. Bi bilsen. Hic hata yapmayiz. #instamommy #sükür #sonsuzmutluluk yani o derece....
Ama şimdi gerçek hayata bir dönelim.. Senin gibi bende bir ara kendimden utandım. Kendimi ezik, güçsüz hissettim.. Depresyonlarin dibini yaşadım. Şimdi sen düşünüyorsun ya nasıl tekrar güçlenebilirim diye.. Durumları olduğu gibi kabul etmen lazım ilk önce. Evet zamanında o şartlar altında başka seçenek görmedigin veya görmek istemediğin için saçma hareketlerde bulunmuşsundur. O o zamanki sana göre iyi fikirlerdi. Bugünkü sen o zamanki seni tokatlar "kiz bi kendine gel" veya sarılıp ağlar "gel sen bunu hak etmiyorsun" diye. Önemli olan o zamanki kendi acemiligini kabul etmek. Affetmek. Bu saatdan sonra asıl kendini sevmeye, kendine sahip çıkmayı öğreneceksin. Size laf sokan arkadaşlardan da kurtulun. Gerçek dost laf sokmaz. Etrafınızda enerjinizi emen hicbirsey birakmayin. Eski sevgilinize karşı hala hislerinizin olduğunu da kabul edin. Bu demek değildir ki ona döneceksiniz..bu sizin sadece onun size ilk çizdiği resimi özlediğini gösterir. Size zarra veren odunu sevmiyorsunuz zaten. Ama o ilk kandiginiz ama aslinda var olmayan kisiye karşı hisleriniz. Bunu ayirt edin. Üstünden gelirsiniz şüphem yok. Ama ilk olarak elaleme degil kendinize odaklanın
Cevaba alıntı yapamadım sizi aynı zamanda size de yazdım sayın son yorumu :)Şuna gerçekten samimiyetle katılıyorum -gerçek dost laf sokmaz- dünyadaki en saçma şeyleri yapan arkadaşıma bir kere bile laf sokmadım kırılmasın diye ne gerek var çünkü herkes kendi öğrenim sürecini yaşıyor bu hayatta onu küçültseydim yükselecek miydim yani...
Aslında ben de arada kaldım üzüldüğümü söyledim bana ama özür diledim dedi diğer arkadaşım da yulin bunları biriktirme zamanında söyle insanlar hata yapabilir böyle kabul et tamam dikkat ederiz dedi. Sanırım benden bıktılar bilmiyorum. Laf sokan ama özür dileyen kız sonra kendisi aradı beni. Diğeri sanki daha tavırlı gibi durdu. Ben yoruldum artık. Çok destek oldular başta silemiyorum onları. Haksızlık etmek de istemiyorum. Ama o laf kalbime bir anda saplandı yutkundum duyduğum an. Gözüm dolmasın diye zorladım kendimi. Bilmiyordum özür dilerim dedi napayım artık affettim ben de.
Belki de sevmiyorlar. Ya da dan dan söylemeyi iyilik sandı ya da iyi bir özellik. Ben o arkadaşımı seviyorum sadece zayıf noktalardan bilmeden vuruyor bazen ya da bilerek içgüdüsel yapıyor ama benim için endişelenip önlemler alan bir insan hakkını da ödeyemem bir yandan. İnşallah bir daha olmaz. Çok sağol cevap için.Sizi seven insan, empati kuran insan bikmaz zaten. Durumlar sizi bir hayli zorlamış ve her insan ayni şekilde kaldıramıyor. Çoğu insan o zaman konuşmak için dinler
Öğrenirsin yavaş yavaş) eskidende ne yapmışsan iyi etmişşin bu yuzden insan kendisine saygisini kaybeder mi? Neden kaybedesen ki hem hatalarin olsada guzel, iyi, sevilen yanlarinda vardir. Gercek hayatda tanisam bi suru sevilmeye layik iyi, guzel yanlarina sayardim sana. Kimse hiç bir şey senden önemli değil. HatalarındaBilmiyorum ki ne güzel herkes rest çekiyor hemen. Gerçi sonradan geleni de ben delirttim. Öğrendim mi acaba
Valla neler yapmadım ki burda bir üyeye mesajla anlattım her şeyi engel varsa engeller muhtemelenÖğrenirsin yavaş yavaş) eskidende ne yapmışsan iyi etmişşin bu yuzden insan kendisine saygisini kaybeder mi? Neden kaybedesen ki hem hatalarin olsada guzel, iyi, sevilen yanlarinda vardir. Gercek hayatda tanisam bi suru sevilmeye layik iyi, guzel yanlarina sayardim sana. Kimse hiç bir şey senden önemli değil. Hatalarında
Ne yaptin ya hu kendini bu kadar uzecek? Adam mi oldurdun? Hirsizlik mi yaptin? Yetim hakki mi yedin? Uyusturucu bagimlisi mi oldun? Alkolik mi oldun? Kumara mi bulastin? Arsayi satip pavyonda mi yedin? Terorist mi oldun? Sapik mi oldun? Hayvanlara isgence mi etdin? Buyuklerine elmi kaldirdin? Ne? Millet neler neler yapiyor. Ki bunlarin bile telafisi var. bos versene. Onemli olan hatani anlaman. Sacma sapan seyler icin kendine kusmeValla neler yapmadım ki burda bir üyeye mesajla anlattım her şeyi engel varsa engeller muhtemelengeri alamıyorum da belki bir hamle ile hedef şaşırtırım napayım artık çok sağol canım gecenin bu saatinde yorulup cevap yazdın
Şu yorumu okuyunca ne iyi insanım dedim :) yok vallahi yapmadım bunlarıNe yaptin ya hu kendini bu kadar uzecek? Adam mi oldurdun? Hirsizlik mi yaptin? Yetim hakki mi yedin? Uyusturucu bagimlisi mi oldun? Alkolik mi oldun? Kumara mi bulastin? Arsayi satip pavyonda mi yedin? Terorist mi oldun? Sapik mi oldun? Hayvanlara isgence mi etdin? Buyuklerine elmi kaldirdin? Ne? Millet neler neler yapiyor. Ki bunlarin bile telafisi var. bos versene. Onemli olan hatani anlaman. Sacma sapan seyler icin kendine kusme
Asik olunca her kes yapiyor sacma sapan seyleri. Dunyaya bi kere geliyorsun deger mi kendini aileni uzmeye? DegmezŞu yorumu okuyunca ne iyi insanım dedim :) yok vallahi yapmadım bunlarıErgen ergen birkaç şey yaptım galiba. Galiba değil yaptım kendimi rezil ettim üzerime güldürdüm ama asla başkasına zarar vermedim Tek zararı kendime verdim
Üzdüm ama değmez. Onlara karşı çok mahcubum. Allah affetsin. Onlar da unutsun inşallah. O pis çocuk da hafıza kaybı yaşasa keşkeAsik olunca her kes yapiyor sacma sapan seyleri. Dunyaya bi kere geliyorsun deger mi kendini aileni uzmeye? Degmez
Yaa sevindim diyeceğim de yanlış anlaşılacak. Yani umutlandım diyelim. Çünkü ben de gülmek istiyorum. Eskisi gibi kişiliğime kendime saygı duymak istiyorum. İnşallah AllahımHatanın en dibini yapmışımdır zamanında.
Çocukluk desen daniskasını yaptım.
Aynı sen gibiydim.
Şimdi yıllar geçti.
Bende gülüp geçiyorum geçmişe.
Biraz da kötü kalpliler yapsın. Mesela benim eskisi yapsın eşitlesin diyeyim ki artık sen de benim gibisin :)) Gerçi yaptı birazcık. Hatta konuşmalarını başta ben saçma bulmuştum birkaç cümlesini hayalini özenti görmüştüm ama ona sevgi dolu bakınca unutuyorum galiba. Beni elden çıkarmaya korkarak yaptığı da onu herkesleştirdi o da üzülsün aslında. Hatta abisinin yaptığını düşünüp yalancıyım abim de midesiz ben de desin. Ona aldığım kitaplarla buralara geldiğini anımsasın mesela utansın. 200 tl borcunu ödemediğini hatırlayıp nasıl adamım ya desin. Demiyor işte. Allahım şunları unutmasam yaKimse mukemmel degil canim hepimizin gecmisi hatalarla dolu hala da hata yapiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?