• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi affedemiyorum:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tekerlekli sandalye yada akülü araba vs alalım dediler ama istemiyorum
Yürümede zorluk çekiyorum maalesef tedavi görüyorum
Kendi kendinizi dış dünyaya kapatmışsiniz ama. Sizde de suç var. Yillar önce her sabah metrobüs durağında gözleri görmeyen bir çift vardı, imrenerek bakardım aşklarına. Düşünün gözleri görmüyordu. Ya da iki tekerlekli sandalyeli çift gördüm daha geçen hafta AVM turu yapıyordu. Her şey insanlar için. Yani şu anda ahlanip vahlanip eve kapanmak hiçbir şeyin cozumu değil.

Nefes alirken aglayan bana ilerlerse 2 yil omur bicilen bana dedi :D
Guldurmeyin adami, cok buyuk konusuyorsunuz yana yakila bugunleri arayacaksiniz
Valla geçen de kanser hastalığıyla hastalık yarıştırmaya kalktı yok artık dedim.Allah öyle bir dert verecek ki görecek gününü bu şımarıklıklarını hatırlar o zaman ne saçmalamışım diye

Arkadaşlar bir diz hastalığım var uzun yıllardır ama ben ihmal ettim ve şu an kötü durumda. Ve bu ihmalimi affedemiyorum sağlık ve geri dönüşü yok.
Başlarda çok daha kötüydüm. Tedavilerle daha iyiyim.

Ne yapıcam bilmiyorum:(
Hep mal şeylerle uğraştım hayatım kaydı
Tedavi için uğraşıyorum ama zor giden gelmiyor:(
Ömür boyu sedanter oturup yaşıycam artık öyle gözüküyor. Böyle hatanız oldu mu nasıl iyileştiniz mental olarak?
Stockholm sendromu gibi bir şey sanırım bu.

Valla geçen de kanser hastalığıyla hastalık yarıştırmaya kalktı yok artık dedim.Allah öyle bir dert verecek ki görecek gününü bu şımarıklıklarını hatırlar o zaman ne saçmalamışım diye

Bunun adi baska bisey ya, ama gercekten laf anlatmak ile ugrasmayacagim
2 defa saatlerce beton atilmis gibi bir soluk borusu ile pipet ile nefes almaya calistim sanki. Nefes ya, nefes. 10 gun her anlamda muhtactim 3 ayda kendime geldim bana dizim diyo ben kolumu kaldirip bardakla su icemedim.
Yine de bu kafaya girmedim, girmem de herhalde. Bende laf fln bitti kendi kendine kalsin

Ay ölümcül hastaligim olsa ölürüm en fazla diyor.

Hatta en son keske yazilan diger hastaliklar olsa da dizim olmasa demisti.

Arkadaşlar bir diz hastalığım var uzun yıllardır ama ben ihmal ettim ve şu an kötü durumda. Ve bu ihmalimi affedemiyorum sağlık ve geri dönüşü yok.
Başlarda çok daha kötüydüm. Tedavilerle daha iyiyim.

Ne yapıcam bilmiyorum:(
Hep mal şeylerle uğraştım hayatım kaydı
Tedavi için uğraşıyorum ama zor giden gelmiyor:(
Ömür boyu sedanter oturup yaşıycam artık öyle gözüküyor. Böyle hatanız oldu mu nasıl iyileştiniz mental olarak?
Açtığınız eski konuda birçok üye yorum yaptı. Anlıyorum üzgün ve depresif hissediyorsunuz ama kendinizi suçlayıp durmayın artık. Burdan kimse sizin mental durumunuzu düzeltemezki. Lütfen daha fazla ertelemeden psikolojik destek alın rica ediyorum.

Bu böyle olmaz ,her gün kara kara düşünmek sizi ileriye götürmez aksine dibe çökersiniz. Olanla ölmüşe çare yok derler. Siz şimdiye odaklanmaya çalışın. Tedaviniz için neler yapılmalı, ne yaparsanız daha iyi hissedersiniz biraz bunları araştırın. Düzenli olarak doktor önerisiyle birlikte egzersiz yapın. Belki de arkadaşınız olmadığı için canınız sıkılıyor ve sürekli düşünüp duruyor olabilirsiniz. Odak noktanızı değiştirmek için hobi edinmeniz çok iyi olur.

Bunun adi baska bisey ya, ama gercekten laf anlatmak ile ugrasmayacagim
2 defa saatlerce beton atilmis gibi bir soluk borusu ile pipet ile nefes almaya calistim sanki. Nefes ya, nefes. 10 gun her anlamda muhtactim 3 ayda kendime geldim bana dizim diyo ben kolumu kaldirip bardakla su icemedim.
Yine de bu kafaya girmedim, girmem de herhalde. Bende laf fln bitti kendi kendine kalsin
E bende covidde ölüyodum ölüyodum günlerce hastanede ateşler içerisinde nefes alamayarak yattım ne oldu? Ben de kaç ay iyileşemedim belki de sekel var akciperde korkudan çektiremiyorum kalbimde hasar bıraktı filan.
şöyle söyliyim Diz hastalığı daha zor geliyor.

Açtığınız eski konuda birçok üye yorum yaptı. Anlıyorum üzgün ve depresif hissediyorsunuz ama kendinizi suçlayıp durmayın artık. Burdan kimse sizin mental durumunuzu düzeltemezki. Lütfen daha fazla ertelemeden psikolojik destek alın rica ediyorum.

Bu böyle olmaz ,her gün kara kara düşünmek sizi ileriye götürmez aksine dibe çökersiniz. Olanla ölmüşe çare yok derler. Siz şimdiye odaklanmaya çalışın. Tedaviniz için neler yapılmalı, ne yaparsanız daha iyi hissedersiniz biraz bunları araştırın. Düzenli olarak doktor önerisiyle birlikte egzersiz yapın. Belki de arkadaşınız olmadığı için canınız sıkılıyor ve sürekli düşünüp duruyor olabilirsiniz. Odak noktanızı değiştirmek için hobi edinmeniz çok iyi olur.
Zaten odaklanıyorum hepsine soruya da bakarsanız bu duygudan nasıl çıkarım demişim. Evet bulunduğum ilde de yalnızım biraz

Sizin de için de öyle gibi
Hadi ben hastayım evdeyim siz kk da yatıp kalkıyosunuz
İzin mi almamız gerekiyordu sizden kk’ya girmek için?

Yok ben yerildiğim, eleştirildiğim, mutsuz olduğum yerde durmayı tercih etmiyorum. Bunu tercih eden sizsiniz. Çünkü burdan gördüğünüz o ufacık ilgiye muhtaçsınız. Üzülüyorum da bir taraftan bu halinize.

İzin mi almamız gerekiyordu sizden kk’ya girmek için?

Yok ben yerildiğim, eleştirildiğim, mutsuz olduğum yerde durmayı tercih etmiyorum. Bunu tercih eden sizsiniz. Çünkü burdan gördüğünüz o ufacık ilgiye muhtaçsınız. Üzülüyorum da bir taraftan bu halinize.
Yoo şaşırdım sadece estagfurullah
Peki sağolun güzel duygularınız için çok iyisiniz muhteşemsiniz

Sevgili konu sahibesi; forumda hepi topu birkaç yüz üyeyiz. Yeni açtığınız konuları başkaları değil gene biz görüp yorumluyoruz. Daha önceki konularınızı da yorumladık. Sizi tatmin etmeyen nedir de aynı şeyi defalarca yazıp farklı cevaplar umuyorsunuz? Çok can sıkıcısınız. Aynı şeyi defalarca yazıyorsunuz. Hep aynı hepsi aynı. Hepimizin antipatisini kazandınız. İyi ki gerçek dünyada sizinle arkadaş falan değilim. Numaranızı siler, sizi engellerdim ve asla görüşmezdim.

Zaten odaklanıyorum hepsine soruya da bakarsanız bu duygudan nasıl çıkarım demişim. Evet bulunduğum ilde de yalnızım biraz
İşte ben de diyorum ki psikolojik destekle, hobiler edinerek, sosyalleşerek bu depresif ruh halinden çıkmanız mümkün. Tekerlekli sandalye mi kullanıyorsunuz? Kurslara katılma imkanınız var mı?

Sevgili konu sahibesi; forumda hepi topu birkaç yüz üyeyiz. Yeni açtığınız konuları başkaları değil gene biz görüp yorumluyoruz. Daha önceki konularınızı da yorumladık. Sizi tatmin etmeyen nedir de aynı şeyi defalarca yazıp farklı cevaplar umuyorsunuz? Çok can sıkıcısınız. Aynı şeyi defalarca yazıyorsunuz. Hep aynı hepsi aynı. Hepimizin antipatisini kazandınız. İyi ki gerçek dünyada sizinle arkadaş falan değilim. Numaranızı siler, sizi engellerdim ve asla görüşmezdim.
Ama milyonlarca konu var oralara bakabilirsiniz madem engelleyeceğiniz birine cevap yazmakla yormadım ben kendimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X