- 11 Aralık 2018
- 41.963
- 260.743
- 598
Hoşuna gidiyor di mi? Hadi yine iyisin, gelir 3728816 tane eleştiri mesajı, azıcık keyfin yerine gelir.Yoo şaşırdım sadece estagfurullah
Peki sağolun güzel duygularınız için çok iyisiniz muhteşemsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşuna gidiyor di mi? Hadi yine iyisin, gelir 3728816 tane eleştiri mesajı, azıcık keyfin yerine gelir.Yoo şaşırdım sadece estagfurullah
Peki sağolun güzel duygularınız için çok iyisiniz muhteşemsiniz
Aslında dizi, ama yerli diziYok benim ibret aldigim sey diziniz degil.
Yok tekerlekli sandalye kullanmıyorum istemiyorum. Kursa katılacak halim yok. Gün aşırı fizyoterapiye gidiyorum evde de egzersizleri yapıp dinleniyorum. Tv bile açmak içimden gelmiyor. Hobi vs modunda da değilimİşte ben de diyorum ki psikolojik destekle, hobiler edinerek, sosyalleşerek bu depresif ruh halinden çıkmanız mümkün. Tekerlekli sandalye mi kullanıyorsunuz? Kurslara katılma imkanınız var mı?
Şey de var "sizin ki kaçıncı evre?" bir de "çok mu komik geldi hastalık sizin başınıza gelirse o zaman da gülersiniz"Konu sahibinin cevaplarini yazayim:
Hastalık yaristirmayin.
Sizinki benimki kadar kotu mu?
Benim ihmalim.
Yas surecindeyim.
Psikoloji bilmiyorsunuz.
Keske x hastalik bende olsaydı da dizim iyi olsaydi.
Kapanış
Aynen çook daha da yaZHoşuna gidiyor di mi? Hadi yine iyisin, gelir 3728816 tane eleştiri mesajı, azıcık keyfin yerine gelir.
Simdi hastaliga gülüyorsunuz diyecek.Aslında dizi, ama yerli dizi
Tamam tamam sustum![]()
Şey de var "sizin ki kaçıncı evre?" bir de "çok mu komik geldi hastalık sizin başınıza gelirse o zaman da gülersiniz"![]()
Evet onları unutmusum.Şey de var "sizin ki kaçıncı evre?" bir de "çok mu komik geldi hastalık sizin başınıza gelirse o zaman da gülersiniz"![]()
Sağlolun daha önemli birşeyniz yoksa yazınSimdi hastaliga gülüyorsunuz diyecek.
Konu ozetine onu yazmayi unutmusum. Uc bes cumlesi var, dön dolas onlari yaziyor. Bari kendi kendimize yazalim da yorulmasın.
Valla gülüyoruz. Allah başka dert vermesin ne diyelimSimdi hastaliga gülüyorsunuz diyecek.
Konu ozetine onu yazmayi unutmusum. Uc bes cumlesi var, dön dolas onlari yaziyor. Bari kendi kendimize yazalim da yorulmasın.
Siz diziniz dışında bir şey düşünmüyor musunuz?Arkadaşlar bir diz hastalığım var uzun yıllardır ama ben ihmal ettim ve şu an kötü durumda. Ve bu ihmalimi affedemiyorum sağlık ve geri dönüşü yok.
Başlarda çok daha kötüydüm. Tedavilerle daha iyiyim.
Ne yapıcam bilmiyorum
Hep mal şeylerle uğraştım hayatım kaydı
Tedavi için uğraşıyorum ama zor giden gelmiyor
Ömür boyu sedanter oturup yaşıycam artık öyle gözüküyor. Böyle hatanız oldu mu nasıl iyileştiniz mental olarak?
0,003 kişiArada düzgünce destek olanlardan Allah razı olsun onlar için açtım konu.