Kendimi affedemiyorum :(

gebelik olsa kan testinde mutlaka çıkardı diye düşünüyorum:44:

ahh bee çocuğum önce Türkçeyi güzel yaz, okuyalım. biz alışkın değiliz ki böyle yazılara zor çözdüm vallahi.

öncelikle bünyenini kaldırmayacağı şeyler yaşama. ve hamile kalmak o kadar kolay değil. onun spermlerinin iş gördüğü kesin. senini de vucudunun yumurtlama günü denk gelicekte anca öyle o da zor. hamile değilsin işte.

haklısınız alışkanlık yazıverdim aceleyle kusurabakmayın cvp verdiğiniz için çok teşekkür ederim bende sizler için en içten dualar edicem inşallah sağlılıklı güzel bebekleriniz olur bidha yaşamam zaten aslaaa

Bu yoruma cevap vermek istedim ilk öncelikle. Bence bir konu açsan daha çok tatmin olursun canım. Yani daha çok anlarsın, bu bahsettiklerinin aslında sadece bir telaştan öteye geçmeyeceğini. Bir kere ilişki olmamış. Yani bir birleşme yok. İkincisi zevk suyu filan bunlar , okumuştum ben, 200 de bir ihtimaldi. Yani çok az, sıfır bir ihtimal. 4 hafta kan testi için fazla bile. İlişkiden 14 gün mü 10 gün mü ne geçmesi gerekli kanda belli olması için diye biliyorum. Beta hcg oranın negatif zaten . 0,3 müş. Korkulcak bir şey yok. Bir bebeğin olmayacak. Ama keşke buraya yazmasaydın.

Konu sahibine gelince, Çok üzüldüm. Dilerim yeniden bir bebeğin olur.

Son düzenleme:

canım bu senin suçun değil ki rabbim göstermemiş bu düşük zaten olacakmış inan stresle falan ilgisi yok ben çevremdekilerden biliyorum düşsün diye neler yapanlar var da düşmüyor iyiki baştan öğrenmemişsin eğer öğrenseydin daha büyük bir bağlılık olacak ve daha büyük bir tramva geçirecektin lütfen kendini suçlama herşeyde bir hayır vardır ilerleyen dönemlerde bunu göreceksin bir an önce toparlanman dileğiyle...

gerçekten çok şaşırdım canım ve çok üzüldüm ..kendini bu kadar üzme Allah'ın taktiri sonuçta senin ne suçun var ? düzenli adet görmüşsün nerden bilebilirsinki? inşallah bundan sonra bebeğine yeniden kavuşursun ...her ay test yapmanda fayda var gerçekten özel bir durum yaşamışsın ....Allah sabır versin ...

:S gerçekten hç düşünemedim konu sahibinide üzmüş olabilirim cok özür diliyorum ama onun için çok dua edicem telaşımdan düşüncesizlik ettim konu açıcaktım ama forma yeni üye oldum nasıl açıcamı bulamadım ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim çok şey okudum aklım karıştı yazmak zorunda kaldım

Öf! Bu nedir ya!
Türkçe de sesli harfler denen birşey var! bilmem haberin var mı?

Konu sahibi arkadaşım durumuna çok üzüldüm... Bunda da bir hayır vardır.. Biliyorum sana ne desek acını hafifletmeyecek ancak zaman herşeyin ilacıdır...Allah yardımcın olsun.

ne şekilde korunuyordun sorabilir miyim yanlış anlama merakımdan

hem korunup hem düzenli adet olurken hamile olduığunu anlamaman çok normal.demekki ömrü o kadarmış bebeğinin.herşey nesip kısmet işi boş yere yıpratma kendini.inşallah yeniden hamile kalırsın bir gün...

Okuyamadim vallahi... Dogru duzgun yaz arkadasim bu ne boyle !!! Okuma yazman var sanirim sesli harf denen seyden de haberin vardir. Nokta yok ,virgul yok ne yazdigini anlamak icin muneccim olmak lazim. Biraz okuyabildim sonrasina dayanamadim. Duzgunce yaz anlayalim derdini.

Son düzenleme:

Allah yardimciniz olsun... Zor bir durum, ama bir cok arkadasin da dedigi gibi, nerden bilebilirdiniz ki?
Ama unutmayin ki Mevla'm neylerse guzel eyler.
senin ser sandiginda bir hayir, hayir sandiginda bir ser mutlaka vardir.
Insallah istediginiz evladi hayirlisi ile Allah en hayirli bir zamanda nasib edecektir.
Kendini suclayacak bir durum yok ortada bence, nasip boyleymis, insallah sizin icin en hayirlisi olur..
Allah sana sabir selamet versin...

Ilk olarak eger bir sorunun varsa, kendin bir konu acarsan insanlar sana daha saglikli cevap verirler ve sende bu cevaplari daha rahat takip edebilirsin.
Bir digeri, sen sorununu insanlarin okuyacagi sekilde yazarsan, insanlarda bunu ciddiyete alarak cevap verirler!
Zaten sen doktora gitmissin! eger gebelik gibi bir durum olsaydi seni doktor bu konuda uyarirdi.
Yasadigin herhangi birseyden dolayi seni yargilamak veya kinamak burada kimsenin uzerine vazife olamaz.
Ne yasadigindan daha cok, bizi senin sorunun ilgilendiriyor.. Buradaki kisilerde ona gore yorumlar yapacaktir.
Belli ki elinin altinda INTERNET denilen bir nimet var, kendinde bunu arastirip bir cok sekilde dogru bilgiyi bulabilirsin.

yaziklarini okumama ragmen sonuna kadar, hala ne sordugunu anlayamadigim icin boyle bir cevap veriyorum...
cevap vermede bile kafami toparlayamayacak kadar karmasik ve duzensiz yazmissin...

Canım benım burda kendını suçlayacak bişe yok kı... Bılsen yada hısseysen duramazdın zaten kım yapabılır kı böle bişeyi? Demekkı bu kadarmıs ömrü... Insalllhhh bi dahakı yasar kendınnı suclama canımmm kader

hakkında hayırlısı olsun inşallah sğlıklı bebeğine bir gün kavuşursun bende hap kullanıyorumm açıkçası böyle şeyler duyunca kafan o kadar karışıyor ki :S

Canım belki kan pıhtılaşması sorunu vardır sende bir daha hamile kalmadam önce genetik test yaptır istersen eğer böyle bir durumun varsa hamilelik boyunca kan sulandırıcı iğne kullanman gerekebilir ben kullanmıştım.

telaşla yazdığımı belirtmiştim bi önceki yorumlarda. evet internet denen nimet var ama sizde bilirsiniz bi yazılan diğerini tutmuyor .zaten net bi sonuca varabilseydim internetten ,buraya yazmazdım bu halimi . tekrar belirtiyorum telaşla yazdığım için hiçbirşeye dikkat etmeden yazmışım kusura bakmayın ve bu konu açmaya gelince çok aradım ama konu açmayı bir türlü bulamadım yeni üyeydim ozaman uğraşa uğraşa buldum ve dediğiniz gibi konu açtım bunun hakkında noktalama işaretlerine dikkat ettimmi onu hatırlamıyorum ama harfler yerli yerinde bu defa !

yorumun için teşekkür ederim canım doktor öyle bir şey istememişti sadece kalp atışları durmuş dedi kesinlikle yaptırırım bebek için 6 ay bekleyin demişti doktor yeni doldu bu sefer kendime çok dikkat edeceğim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…